30 απλά και πιο πρόσφατα σχέδια για κοσμηματοπωλεία

Το Quilling έχει πάρει τον κόσμο του σκάφους από καταιγίδα! Όχι μόνο είναι εξαιρετικά απλό, όπως φαίνεται, μπορεί επίσης να γίνει με σχεδόν οποιοδήποτε χαρτί με ελάχιστα εργαλεία, αλλά μπορεί να είναι νόστιμο τόσο περίπλοκο και περίπλοκο όσο το κάνετε. Στην πραγματικότητα, το Quilling δεν σταματάει στις κάρτες, τα πλαίσια και τους φακέλους καθώς το Quilled Jewellery είναι πολύ όμορφο και πολύχρωμο όσο μπορεί να πάρει. Στο τέλος αυτού του άρθρου, θα έχετε έρθει συλλογές που είναι πραγματικά εκπληκτικό!

Χαρτί Quilling Jewellery

Το βιβλίο quilling είναι μια τέχνη να κάνεις κάτι που περιλαμβάνει τη χρήση λωρίδων χαρτιού που είναι τυλιγμένες, μορφοποιημένες και κολλημένες μαζί για να δημιουργήσουν νέα, στυλ, μοντέρνα και διακοσμητικά σχέδια και η κοπή χαρτιού θα είναι πολύ εύκολη σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη τέχνη. Αποκτήστε το απλό, αλλά το καλύτερο σχέδιο χρυσοχοΐας χαρτιού εδώ σε αυτό το άρθρο το οποίο είναι πολύ απλό, εύκολο και διασκεδαστικό. Σήμερα, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αγαπούν αυτά τα σχέδια και ακόμη και τα παιδιά παραμένουν τρελά σε αυτά τα χαρτικά τέχνης κοσμήματα σχέδια που θα είναι πολύ φθηνή και εύκολα διαθέσιμη.

Τεχνητά Κοσμήματα Σχέδια Κοσμήματα:

Οποιεσδήποτε κατασκευές για ένα στεφάνι μπορεί να έχουν παραγεμισμένα σχήματα που είναι κολλημένα σε αυτό, δημιουργώντας έτσι τα κομμάτια που μπορούν να αντανακλούν και σεζόν, τις διακοπές ή την περιοχή του σπιτιού σας. Οι διακοσμήσεις χαρτιού είναι μόνο περιορισμένες μόνο από τη φαντασία και την αποφασιστικότητά σας να δημιουργήσετε κάτι που είναι δικός σας. Απολαύστε τις συλλογές που έχουμε βρει μέχρι στιγμής.

1. Βιβλίο Quilling Κολιέ Σχεδιασμός για τα κορίτσια:

χαρτί-quilling-κοσμήματα-σχέδια-χαρτί-quilling-κολιέ

Στην ιστορία της ανθρώπινης κοινωνίας, η Quilling παραμένει μια αρχαία τέχνη δημιουργίας κοσμημάτων όπως κολιέ, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και άλλα. Σχεδιάζετε να αγοράσετε ένα qualing κολιέ; Μπορείτε να πάρετε πολλά σχέδια για να πάει για όπως όπως εμφανίζεται πάνω από το οποίο θα είναι πολύ ελκυστική.

2. Simple Paper Quilled Σκουλαρίκια:

χαρτί-quilling-κοσμήματα-σχέδια-απλό χαρτί-quilled-σκουλαρίκια

Το σκουλαρίκι που φαίνεται παραπάνω θα είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος που προσελκύει μεγάλο αριθμό ανθρώπων και είναι συνήθως φτιαγμένο από χαλίκι. Χρώμα συνδυασμός είναι το συν σε αυτό το κόσμημα που δίνει μια κομψή εμφάνιση για τη φθορά του με το ταίριασμα φόρεμα.

3. Βιβλίο Quilling Hair Clips για παιδιά:

χαρτί-quilling-κοσμήματα-σχέδια-χαρτί-quilled-hair-κλιπ

Τα κομψά κοσμήματα περιλαμβάνουν μια ποικιλία από στυλ και ένα από αυτά είναι οι κλιπ μαλλιών που λατρεύονται πολύ από τα παιδιά. Φορώντας αυτό το κλιπ θα κάνει όλους όλοι όμορφοι και χαριτωμένοι προσελκύοντας τους άλλους εύκολα. Το πράσινο μοτίβο που χρησιμοποιείται υπογραμμίζει αυτό το σχέδιο και τα μικρά τριαντάφυλλα σε αυτά θα είναι μια πρόσθετη ομορφιά.

4. Βιβλίο Quilled κόκκινο ροζ σκουλαρίκια:

χαρτί-quilling-κοσμήματα-σχέδια-χαρτί-quilled-κόκκινο-τριαντάφυλλο-σκουλαρίκια

Οι άνθρωποι γενικά, έχουν πάντα μια τρέλα με κόκκινο τριαντάφυλλο σχέδια και όταν πρόκειται για quilling σκουλαρίκια, θα είναι πολύ περίεργο για την επιλογή αυτών των σχεδίων. Φορώντας αυτό το quilling με ένα μοντέρνο φόρεμα θα είναι πολύ κατάλληλο.

5. Δαχτυλίδια δαχτύλων από χαρτί:

χαρτί-quilling-κοσμήματα-σχέδια-χαρτί-quilled-δαχτυλίδια

Τα χαρτί που έχουν χυθεί δαχτυλίδια έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Από το κολέγιο που πηγαίνουν οι άνθρωποι στο γραφείο για να συναντήσουν τους ανθρώπους σε διάφορα μέρη έχει γίνει σχεδόν επιτακτική ανάγκη να είναι μοντέρνα με αυτό το δαχτυλίδι. Μπορείτε να αποπνέετε τη μόδα μέσω αυτού του κοσμηματοπωλείου φορώντας αυτό.

6. Εύκολο χειροποίητο Λευκό κούμπωμα Floral Stud:

χαρτί-quilling-κοσμήματα-σχέδια-εύκολο-χειροποίητο-λευκό-quilled-floral-stud

Τα χαρτοκιβώτια των καρφίδων έρχονται σε διαφορετικό στυλ και μοτίβα και η μεγάλη διαφορά έγκειται στις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για τη στερέωση του στηρίγματος στα ρούχα. Τα σκουλαρίκια λευκού χρώματος αξίζουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές των ανθρώπων, καθώς αυτά είναι μοναδικά σχέδια που κάνουν τους ανθρώπους πιο κομψούς.

7. Μαύρο και χρυσό χαρτί Quilling Jhumka σκουλαρίκια:

χαρτί-quilling-κοσμήματα-σχέδια-κομψό-μαύρο και χρυσό-χρώμα-jhumka

Μπορεί να βρείτε κάποιο μαύρο και χρυσό χρώμα Jhumka όταν ψάχνετε για όμορφα κοσμήματα που είναι ιδανικό για κορίτσια μόδας που είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος. Αυτά τα Jhumka θα είναι διαθέσιμα σε οποιαδήποτε μορφή όπως κυκλικό ή τετράγωνο ή τρίγωνο που θα καλύπτει ολόκληρο το λοβό του αυτιού.

8. Trendy χαρτί Quilled Βραχιόλια σε αυτήν:

χαρτί-quilling-κοσμήματα-σχέδια-trendy-χαρτί-quilled-βραχιόλι

Χαρτί βραχιόλια βραχιόλια έχουν μια μεγάλη πτυχή στην σημερινή ινδική κουλτούρα, όπως θεωρούνταν οι βιοτεχνίες των ινδικών φυλών. Αυτά τα βραχιόλια όχι μόνο αντιπροσωπεύουν μόδα, αλλά και γίνονται μοντέρνα είδη που φορούν ως εθνοτικά αντικείμενα που εξετάζονται.

9. Σκουλαρίκια μπλε χρώματος:

χαρτί-quilling-κοσμήματα-σχέδια-μπλε-χρώμα-σκουλαρίκια

Τα σκουλαρίκια από χαρτί έρχονται σε διάφορα χρώματα και το γαλάζιο σκουλαρίκι είναι το πιο ελκυστικό, ειδικά όταν φοριέται με το αντίστοιχο φόρεμα. Όταν προσποιείτε ότι έχετε αυτό, μπορείτε να πάρετε πολλά σχέδια και σχέδια σύμφωνα με την επιθυμία σας.

10. Όμορφο κόμμα φοράει Violet Jhumka:

χαρτί-quilling-κοσμήματα-σχέδια-όμορφο-πάρτι-φοράει-μαύρο-jhumka

Εάν ρίξετε μια ματιά στο χαρτί της σύγχρονης τέχνης, μπορείτε να διαπιστώσετε ότι πολλές γυναίκες είναι τώρα στη σκηνή. Δεν είναι ασυνήθιστο να ανακαλύψετε μια γυναίκα που φορούσε το πάρτι Jhumka που παραμένει ένα μοντέρνο αξεσουάρ.

11. Paper Quilling Rakhi για παιδιά:

χαρτί-quilling-κοσμήματα-σχέδια-χαρτί-quilling-rakhi

Το βιβλίο Quich Rakhi είναι λογικά ένα μόδας και αυτό μπορεί να είναι τα καλύτερα δώρα της αγάπης μεταξύ των αδελφών και των αδελφών. Την ειδική ημέρα του φεστιβάλ, δίνοντας αυτό το Rakhi θα συμβολίσει την αγάπη σας προς το αγαπημένο σας πρόσωπο. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό το δώρο Rakhi που έρχεται με μια σειρά από ιερά νήματα.

12. Awesome βραχιολάκια ακατέργαστο χαρτί:

χαρτικά-quilling-κοσμήματα-σχέδια-φοβερό-χαρτί-quilled-βραχιόλια

Μπορεί να έχετε περιπλανήσει σε πολλά καταστήματα δολάριο ή να δει εθνοτικά κάποια εμπνευσμένα κοσμήματα και αναρωτήθηκε τι αυτά τα βραχιόλια σημαίνουν πραγματικά! Να πάρει αυτά τα σχέδια χρυσοχοΐας βραχιόλια θα σας δώσει την πλησιέστερη συμβολισμό της τάσης και της μόδας. Αυτά τα βραχιόλια είναι ελαφριά και πιο πρόσφατα.

13. Κόκκινο Χαρτί με Κόκκινο Χρώμα Κόκκινο Κρεμαστό:

χαρτί-quilling-κοσμήματα-σχέδια-κόκκινο χρώμα-χαρτί-quilled-κρεμαστό

Τα χαρτοπετσέτα, ειδικά τα κόκκινα μενταγιόν, δεν είναι τόσο ακριβό όσο κάθε είδος ασυνήθιστου υλικού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή μερικών από αυτά. Αυτό μπορεί να γίνει και με ταιριαστά καρφιά και δαχτυλίδια που θα κάνουν τη δουλειά σας πιο εύκολη.

14. Όμορφο χαρτί που έχει χτυπηθεί από το χαρτί Jhumkas:

χαρτί-quilling-κοσμήματα-σχέδια-όμορφα-quilled-χαρτί-jhumka

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε, ενώ επιλέγετε ένα μοντέρνο σύνολο χαρτιού που εξηρτάται ο Jhumka, είναι να συγκεντρώσετε πληροφορίες για να αποκτήσετε το καλύτερο από την τάση. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε σχέδιο που σας κάνει να φαίνετε τέλεια. Πριν από την τάση να πάρετε ένα, να είστε βέβαιος να συγκρίνει και να πάρει το καλύτερο από όλα.

15. Χάρτινα διακοσμητικά σχέδια:

χαρτί-quilling-κοσμήματα-σχέδια-χαρτί-quilled-μενταγιόν-σχέδια

Αγαπάτε τα αισθητικά ευχάριστα σχέδια φωτισμού; Στη συνέχεια, επιλέγοντας τα σχέδια από χαρτί κρεμασμένα με κρεμαστά θα είναι η καλύτερη επιλογή που σας διακοσμεί με εντυπωσιακό τρόπο. Αυτά θα είναι πολύ ευέλικτα, εύκολα προσαρμόσιμα και μπορεί να είναι η καλύτερη λύση για τις ανάγκες της μόδας σας.

Δείτε περισσότερα: Σχεδίαση καρφίτσας

16. Βαμμένο στρογγυλό κούμπωμα κολιέ με Stud:

χαρτί-quilling-κοσμήματα-σχέδια-ζωγραφισμένα-στρογγυλά-quilled-κολιέ-με-stud

Αν και υπάρχουν πολλά σχέδια διαθέσιμα, ζωγραφισμένα χαρτικά τέχνης κοσμήματα σχέδια θα έχουν πάντα το μεγάλο θαυμασμό ικανότητα. Αν θέλετε να πάρετε ένα μοναδικό σχέδιο, τότε να πάρει αυτό το κολιέ θα είναι η καλύτερη επιλογή καθιστώντας σας πιο όμορφο και ελκυστικό.

17. Ρόζ, πράσινο και μαύρο ασημένιο χαρτί Quilling κολιέ:

χαρτί-quilling-κοσμήματα-σχέδια-ροζ-πράσινο-και-μαύρο-ασημένια-χαρτί-quilling-κολιέ

Μπορεί να αναρωτιέστε, αλλά η πραγματική αλήθεια είναι ότι σωστά ταιριασμένο χαρτί quilled κοσμήματα μπορεί να κάνει θαύματα για την ενίσχυση της συνολικής εμφάνισης και της έκκλησης σας, ειδικά το ροζ, πράσινο και μαύρο ασημένιο plated quilled κολιέ με τα αντίστοιχα σκουλαρίκια.

18. Σετ Μουστάρδας:

μουστάρδα-χρώμα-quilling-κόσμημα

Το σετ κοσμημάτων που κοσμούν το χαρτί είναι πραγματικά μοναδικό και κομψό για να φτάσει στα παραδοσιακά είδη κοσμημάτων. Φορώντας αυτό το σετ θα είναι μοναδικό καθώς αυτό είναι διαφορετικό από αυτό των παραδοσιακών σχεδίων τόσο από την εμφάνιση και το ύφος τους. Εάν είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε ένα καινούργιο, πηγαίνετε αμέσως με αυτό το σχέδιο.

19. Κολιέ μεταλλικό χρυσό με χάντρες και χαρτί:

χαρτί-quilling-κοσμήματα-σχέδια-μεταλλικά-χρυσά-κάρτα-κολιέ-με-χάντρες-και-χαρτί-quilled

Κολιέ με μεταλλικό χρυσό Το κολιέ με χάντρες και χαρτί που κόβεται θα είναι η μεγαλύτερη ιδέα δώρου, καθώς ταιριάζει με τα ενδιαφέροντα της οικογένειας και του φίλου σας. Μπορείτε να πάρετε πολλά σχέδια όπου μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο από όλα. Προσπαθήστε να λάβετε προτάσεις, εξετάζοντας κάποιες ιδέες.

20. Χειροποίητο χαρτί με κούμπωμα Durga κολιέ:

χαρτί-quilling-κοσμήματα-σχέδια-ζωγραφισμένα στο χέρι-χαρτί-quilled-durga-κολιέ

Αν και υπάρχουν πολλά σχέδια διαθέσιμα, έχοντας το παραδοσιακό quilled κολιέ με χαρτί κοσμημάτων εικόνα της Θεάς Durga θα είναι αρκετά ελκυστική και θα σας βοηθήσει να δείξετε ότι είστε παραδοσιακά συνειδητή.

Δείτε περισσότερα: Κοσμήματα βραχιόλι

21. Χαρτί με διπλό έγχρωμο χαρτί:

διπλού χρώματος χαρτί-quilled-bangles

Μεταξύ όλων των κοσμημάτων, τα βραχιόλια είναι αυτά που εκτίθενται στον εξωτερικό κόσμο σε ένα καλό επίπεδο. Έχοντας το χαρτί βραχιόλια βραχιόλια θα είναι η καλύτερη ιδέα, δεδομένου ότι δείχνει την τάση σας διψασμένος προς τον κόσμο της σημερινής τάσης και της μόδας.

22. Μαργαριτάρι Colour Quilled κολιέ και σκουλαρίκι:

χαρτί-quilling-κοσμήματα-σχέδια-καφέ χρώμα-quilled-κολιέ-και-σκουλαρίκι

Να πάρει το χαρτί quilled κολιέ και σκουλαρίκι σύνολο θα είναι σίγουρα μια καλή ιδέα, ειδικά κατά τη στιγμή του γάμου. Φορώντας αυτό το σετ κοσμημάτων κατά τη διάρκεια των γάμων θα σας κάνει μοναδικό και κομψό να στέκεστε μπροστά από το πλήθος.

23. Χαρτί σκουλαρίκια μπλε σκουλαρίκια με λευκές πέτρες:

χαρτί-quilling-κοσμήματα-σχέδια-χαρτί-quilled-μπλε-σκουλαρίκι-με-άσπρες πέτρες

Αν είστε ένα είδος θέλουν να εξερευνήσουν τη μόδα, επιλέγοντας το χαρτί σκουλαρίκι θα είναι η καλύτερη ιδέα ότι πολύ μπλε σκουλαρίκι με λευκές πέτρες. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για φορεσιά, παραδοσιακή και εθνοτική φθορά. Μπορείτε να πάρετε τα αντίστοιχα περιδέραια και μενταγιόν.

24. Ποδιού ποδιού για γυναίκες:

χαρτί-quilling-κοσμήματα-σχέδια-χαρτί-quilling-ποδιού-για-γυναίκες

Οι γυναίκες έχουν φορέσει τα ποδιού για περισσότερα χρόνια από ό, τι οι άνθρωποι υποθέτουν και όχι απλά ένα απλό. Ένας συνδυασμός μαύρου χρώματος και πράσινου χρώματος θα αναφέρεται στη σημερινή μόδα και οι γυναίκες που φορούν αυτή τη μάσκα θα αποκτήσουν θηλυκή εμφάνιση. Αυτό το χαρτί quilled anklet θα είναι οικονομικά προσιτή με την λογική τιμή.

25. Χάρτινα δακτυλιωτά δαχτυλίδια:

χαρτί-quilling-κοσμήματα-σχέδια-χαρτί-quilled-δαχτυλίδια

Τα περισσότερα δαχτυλίδια δαχτυλιδιών που έχουν φτιαχτεί από χαρτί είναι τύπου σχεδιαστών και φορώντας αυτά τα δαχτυλίδια θα σας βοηθήσουν να είστε στυλιζαρισμένοι και μοντέρνοι όταν επισκέπτεστε το χώρο εργασίας σας ή οποιοδήποτε άλλο μέρος. Αυτοί οι δακτύλιοι θα εκπληρώσουν τις προσδοκίες σας για να ολοκληρώσετε τη στολή σας.

Δείτε περισσότερα: Νυφικά σχέδια κοσμημάτων

26. Χάρτινο σύνολο κοσμημάτων:

Χαρτί Quilled Jewellery Set

Οι άνθρωποι γενικά, πάντα αγαπούν να έχουν μοναδικά και διαφορετικά είδη κοσμημάτων, καθώς θέλουν να τους δείξουν πιο κομψό και όταν πρόκειται για quilling σκουλαρίκια, θα είναι πολύ περίεργο για την επιλογή αυτών των σχεδίων. Αγοράζοντας αυτό το σετ κοσμημάτων θα είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να φορεθεί με όλους τους τύπους φόρεμα.

27. Χρώμα πεταλούδων τριών χρωμάτων Quill δολαρίου:

Τρι colour butterfly paper quilled dollar

Χαρτί quilled δολάρια που έρχονται σε τρία χρώματα θα είναι η πιο ελκυστική ειδικά όταν φοριούνται με το ταίριασμα φόρεμα. Όταν προσποιείτε ότι έχετε αυτό, μπορείτε να πάρετε πολλά σχέδια και σχέδια σύμφωνα με την επιθυμία σας.

28. Συλλεκτικές Συλλογές Γάμου:

Χαρτί quilled wedding collections

Αγαπάτε τα αισθητικά ευχάριστα σχέδια κοσμημάτων συλλογής γάμου; Στη συνέχεια, επιλέγοντας τα σχέδια που έχουν κατασκευαστεί από το χαρτί, θα είναι η καλύτερη επιλογή που σας διακοσμεί με εντυπωσιακό τρόπο. Αυτά θα είναι πολύ ευέλικτα, εύκολα προσαρμόσιμα και μπορεί να είναι η καλύτερη λύση για τις ανάγκες της μόδας σας.

29. Πολύχρωμο χαρτί Quilled πόδι που φορούν:

Πολύχρωμα Paper Quilled leg Wearing

Ένα σωστό πολύχρωμο χαρτί που κόβει το αστράγαλο θα κάνει τις γυναίκες πιο όμορφες. Φορώντας το χαρτί που κόβει το κούμπωμα θα ενισχύσει την εμφάνιση του χρήστη κάνοντας πιο ελκυστική. Οι μπλε και κόκκινες χάντρες που χρησιμοποιούνται εδώ θα προσθέσουν την πρόσθετη ομορφιά.

30. Χρυσό βραχιόλι από χαρτί Floral Design:

Ανθινος design paper quilling bracelet

Σήμερα, οι περισσότεροι άνθρωποι θα αγαπήσουν να φορούν τα βραχιόλια, καθώς θα προσθέσουν ομορφιά στο χέρι τους. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, ειδικά οι έφηβοι, αγαπούσαν να φορούν αυτό το μωβ βραχιόλι χρώματος από χαρτί qualing. Μπορείτε να πάρετε πολλά σχέδια σε αυτό το βραχιόλι κατά την επίσκεψη στο online site.

Η ακρίβεια μπορεί να γίνει με οποιαδήποτε χαρτιά ή ταινίες και εργαλεία που διατίθενται στην αγορά. Χρησιμοποιώντας, σχέδια χαρτοπωλείου κοσμήματα? μπορείτε να κάνετε όμορφα και δημιουργικά χειροποίητα σχέδια όχι μόνο για σας, αλλά και για τους άλλους όπου μπορείτε να δώσετε σε κάποιον ειδικό. Το Quilling Paper διατίθεται στην αγορά των πελατών σε πάνω από 250 χρώματα και διαστάσεις. Μπορείτε να πάρετε διαφορετικές κατηγορίες χαρτιών, όπως χαρτί σταθερού χρώματος, χαρτόνι με διαβαθμισμένο χαρτί, χαρτί διπλής όψεως, χαρτί χωρίς κόλλα χωρίς οξύ και άλλους ανάμεικτους τύπους.

Εάν θέλετε να μάθετε πώς να κάνετε αυτά τα σχέδια κοσμημάτων, μπορείτε να μάθετε εύκολα παρακολουθώντας κάποια μαθήματα διαθέσιμα στο διαδίκτυο και αν χρειάζεστε δωρεάν σχέδια, τότε το παραπάνω άρθρο θα σας βοηθήσει να πάρετε τα κοσμήματά σας. Με τη χρήση του χαρτιού, μπορείτε να διακοσμήσετε εικόνες, χαιρετισμούς, κουτιά, πλαίσια και δεν σας εμποδίζει να φτιάξετε αυτά τα σχέδια Paper Quilling Jewellery και τα σχέδια θα είναι τόσο απλούστερα όσο μπορείτε να κάνετε και τόσο περίπλοκα όσο εσείς κάνετε. Μέσω του Διαδικτύου, μπορείτε να ελέγξετε όλα τα σχέδια και να τα φτιάξετε για τους φίλους και τους συγγενείς σας, κάνοντάς τους να αισθάνονται τόσο ξεχωριστά για τις ιδιαίτερες περιστάσεις τους.

Leave A Comment

− 2 = 7