25 Τελευταίες Σχέδια από χρυσά Bangles στην Ινδία Στυλ στη ζωή

Πράγματι, κάθε γυναίκα αγαπάει τα βραχιόλια και ίσως και τις ινδικές γυναίκες περισσότερο. Τα Bangles καθορίζουν με μοναδικό τρόπο τον πολιτισμό και την κληρονομιά της Ινδίας. Ονομάζεται από διάφορα ονόματα όπως Chudiyan, Kangan, Valla ή Valayal. τα βραχιόλια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ενδυμασίας μιας ινδικής γυναίκας. Αυτά είναι μάλλον παραδοσιακά κοσμήματα και προτιμούν να φορούν σε ζεύγη. Οι ινδικοί γάμοι είναι ατελείς χωρίς χρυσά βραχιόλια. Η νύφη δεν είναι μόνη που βλέπει φορούσε όμορφα βραχιόλια αν χρυσό, αλλά, οι φιλοξενούμενοι παρευρίσκονται πάρα πολύ με το δικό τους με υπερηφάνεια. Μια πλούσια ιστορία της παράδοσης και του πολιτισμού συνδέονται με αυτά τα είδη της μόδας και της παράδοσης.

σχέδια χρυσού-βραχιόλι

Μεταξύ των διαφόρων τύπων κοσμημάτων που φοριούνται από τις γυναίκες, τα επίχρυσα βραχιόλια είναι η πιο σημαντική ποικιλία κοσμημάτων που πωλούνται σήμερα. Η χρήση των βραχιόλια μπορεί να ανιχνευθεί με την αρχαία περίοδο, καθώς είναι ένα από τα πιο παραδοσιακά κομμάτια κοσμημάτων που χρησιμοποιούν οι γυναίκες και θα κοσμείται κατά τη διάρκεια των γάμων και άλλων παρόμοιων λειτουργιών. Ως σύμβολο της ευημερίας και της ευημερίας, ο χρυσός, προικισμένος για μια νύφη, είναι πάντα προικισμένος με χρυσά κοσμήματα από τους γονείς της για το γάμο της. Μερικοί από τους καλεσμένους θα φέρουν επίσης αυτό το πολύ ακριβό και όμορφο δώρο. Λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο με τον οποίο τα χρυσά και τα διαμάντια είναι τα υψηλά κοσμήματα από την άποψη της τιμολόγησης, η απαραίτητη ανάγκη να φορεθούν χρυσά βραχιόλια και η είσοδός της στον κόσμο της μόδας έχει αυξήσει ποτέ μόνο την αξία φορέματός της. Ευρύτατα σε όλη τη χώρα, αυτές οι ομορφιές φοριούνται πολλές φορές από γυναίκες για να υποδηλώνουν γάμο ή απλώς να καμαρώνουν μια εθνική εμφάνιση.

Χρυσά Bangles Σχέδια για καθημερινή χρήση:

Εδώ, θα πάρετε τις λεπτομέρειες των τελευταίων χρυσών βραχιόλια σχέδια έχουν ως εξής.

1. Χρυσό δαχτυλίδι χρυσού Diamond Diamond:

εποχή-uncut-diamond-gold-bangle1

Η εποχή Uncut Diamond Gold Bangle για τις γυναίκες έχει μια ποικιλία από στυλ που εξαρτώνται από τις ηλικίες και θα είναι ένα τέλειο χρυσό εξάρτημα για την ντουλάπα σας. Δίνει μια περιστασιακή εμφάνιση και κομψή ενδυμασία. Κάθε μπλοκ των λίθων επικαλύπτεται με το χρυσό μέταλλο. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για τη συλλογή βραχιόλι σας, καθώς και κατάλληλη για να δώσει μια παραδοσιακή εμφάνιση.

2. Κομψή Κεραμή Gold Bangle:

κομψό-κεράλα-χρυσό-bangle2

Τα κομψά χρυσά βραχιόλια της Κεράλα είναι απλά και εντυπωσιακά, καθώς αυτά τα βραχιόλια είναι εξαιρετικά λαμπερά και αποτελούν ένα αξεσουάρ που προσελκύουν τα μάτια για να φορέσουν εθνοτικές γιορτές. Φορώντας αυτό το βραχιόλι, τα χέρια σας δεν θα αισθανθούν ποτέ ευτυχέστερα από το να κοσμούνται από αυτό το υπέροχο ζευγάρι χρυσά βραχιόλια. Μέσα από αυτό το βραχιόλι, μπορείτε να εξερευνήσετε για πιο ελκυστική στολή.

3. Gold Bangles Bangles:

χρυσά-σμαραγδένια-βραχιόλια3

Αυτό το χρυσό σμαραγδένιο βραχιόλι έχει κλασσικό σχεδιασμό με μοντέρνα εμφάνιση και φορώντας αυτό με casual ρούχα και party wears θα είναι ένας τέλειος αγώνας. Αν ψάχνετε για ένα μοναδικό design bangles σχέδιο σε χρυσό, τότε μπορείτε να επιλέξετε αυτό το πράσινο χρώμα βραχιόλι με σμαραγδένια πολύτιμους λίθους. Αυτό το βραχιόλι θα φορεθεί από εφήβους, καθώς αυτό θα δώσει την κομψή εμφάνιση που δίνει μια κομψή εμφάνιση.

4. Uncut Bangle με Ruby Stones:

άκαμπτο-βραχιόλι-με-ρουμπίνι-πέτρες4

Uncut βραχιόλι με πέτρες Ruby είναι η καλύτερη επιλογή για τη συλλογή γάμου καθώς αυτό το βραχιόλι σχεδιάστηκε με ένα πολύπλοκο σχέδιο που δίνει την τέλεια εμφάνιση για κάθε είδους περίσταση. Φορώντας αυτό το βραχιόλι θα ταιριάζει με όλα τα casual και επίσημα κοστούμια σας. Δεν έχει σημασία, πώς είναι το στυλ, αυτό το ρουμπίνι πέτρινο βραχιόλι θα είναι μοναδικά από αυτό των άλλων συλλογών βραχιόλι.

5. Τρεμόμορφη περίτεχνη νύφη:

μοντέρνα-στολισμένα-νύφη-χρυσά-bangles5

Trendy Ornate Bride Gold Bangles σε χρυσό είναι νέου στυλ που ταιριάζει στις γυναίκες όλων των ηλικιών. Φορώντας αυτό το βραχιόλι θα κάνει κάθε στολή τέλεια δίνοντας μια όμορφη και πιο δίκαιη εμφάνιση. Αυτό το βραχιόλι από χρυσό μπορεί να φορεθεί εύκολα από όλους. Πρόκειται για έναν ελαφρύ σταθμισμένο τύπο και εύκολο να φορεθεί που μπορούν να φορεθούν από τις γυναίκες για κάθε περίσταση.

6. Κόκκινο και πράσινο εμιλιέ καθημερινά φορούν χρυσά Bangles:

κόκκινο-πράσινο-σμάλτο-καθημερινή-φθορά-χρυσό-bangles6

Φορώντας κόκκινο και πράσινο Εμαγιέ βραχιόλι θα είναι μια μοντέρνα συστροφή στα καθημερινά σας βραχιόλια κάνοντας μια μαγική διαφορά στην καθημερινή σας ζωή. Η απλή κομψότητα αυτού του πολύπλοκου ζευγαριού δεν χρειάζεται καμία περιγραφή, καθώς το ίδιο το σχέδιο μιλάει για τα χαρακτηριστικά του.

7. πέτρα καρφίτσα Mayur Peacock Gold Bangle:

πέτρα-καρφίτσα-μπριγιάν-παγώνι-χρυσό-bangle7

Αυτά τα βραχιόλια μοιάζουν υπέροχα σχεδιασμένα με το κλασσικό παραδοσιακό σχεδιασμό καθιστώντας έτσι τους καρπούς σας να λυγίζουν και να λυγίζουν με αυτό το χρυσό βραχιόλι για την επιπλέον λάμψη. Μέσω των online ιστότοπων, μπορείτε να πάρετε αυτό το βραχιόλι που σας κάνει πιο όμορφο. Τα σχέδια Peacock είναι διαθέσιμα ως ενιαίο βραχιόλι και βραχιόλι kada που μπορεί να επιλεγεί ανάλογα με την επιλογή του χρήστη. Από όλα τα σχέδια, το πέτρινο σχεδιασμό ήταν τα πιο φοβερά σχέδια που άρεσαν όλοι οι άνθρωποι.

8. Επιχρυσωμένο σχέδιο Twin Peacock Kada:

επιχρυσωμένο-twin-peacock-design-kada8

Αυτό το βραχιόλι από κασσίτερο διπλής παγωνιού Kada μπορεί να κατασκευαστεί με εξαιρετικά γυαλισμένα χρυσά δαχτυλίδια και τρεις σειρές μαργαριταριών θα παράγει έκκληση και λάμψη. Αυτό το βραχιόλι παγώνι είναι μια εξαιρετική επιλογή για το μοντέρνο και μοντέρνο δώρο στο πιο κοντινό σας πρόσωπο. Αυτό το βραχιόλι από χρυσό και μαργαριτάρι θα δώσει τη γυναικεία και κομψή εμφάνιση στη γυναίκα που το φοράει δίνοντας έτσι μια πιο μοντέρνα εμφάνιση από άλλες συλλογές.

9. Γραφεία σχοινιών σχεδιαστών φοράτε τσέπες:

σχεδιαστές-σχοινιά-γραφεία-φθορά-bangles9

Σήμερα, ινδικές γυναίκες ήταν πολύ τρέλα φορώντας τις νέες τάσεις των βραχιόλια, ειδικά αυτή που είναι κατασκευασμένα από χρυσό. Οι γυναίκες, ειδικά το γραφείο που πηγαίνει εργαζόμενοι, προτιμούν να έχουν αυτά τα βραχιόλια που τα θέτουν σε έναν μοντέρνο τρόπο μόδας. Για τέτοιους ανθρώπους, αυτό το designer σχοινί φορούν τσάντες θα είναι η κατάλληλη επιλογή καθώς αυτό δεν θα τους ενοχλήσει με το σχεδιασμό τους από απλή συλλογή αντίκες.

10. Καφέ εμαγιέ Kada Bangle:

καστανό-σμαλτωμένο-kada-bangle10

Τα χρυσά βραχιόλια βρίσκονται σε διάφορα συναρπαστικά σχήματα και σχέδια και μεταξύ των άλλων, τα καστανόχρωμα καραμέλα που έχουν καστανόχρωμες πέτρες ενσωματωμένες στο χρυσό δίνει μια κομψή εμφάνιση και τα καλύτερα κοστούμια για νυφικά ρούχα και λειτουργικά φτερά σαν sarees. Το Kada είναι ένα παραδοσιακό ινδικό σχέδιο που έχει μεγαλύτερο πλάτος σε σύγκριση με αυτό των κανονικών βραχιόλια. Η πέτρινη εργασία με πέταλο προσθέτει μια επιπλέον γεύση που εντυπωσιάζει τους λαούς που την βλέπουν.

11. Αντίκες Gold Bangle:

αντίκα-χρυσό-βραχιόλι11

Τα κοσμήματα αντίκες είναι εκείνα των οποίων το σχέδιο είναι 50 ετών. ονομάζονται πραγματικοί θησαυροί και έχουν μεγαλύτερη αξία από τους άλλους. Δίνει μια αριστοκρατική ματιά σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Το βραχιόλι έχει τρεις διαφορετικές χρυσές μπάλες διατεταγμένες με τακτοποιημένο τρόπο για να δίνουν μια λαμπερή αντίκα εμφάνιση. Θα έχει πιο αποτελεσματική εμφάνιση, όταν είναι με παλαιά στολίδια και παραδοσιακά ρούχα.

12. Το Παραδοσιακό Χρυσό Μπενγκάλι:

το-παραδοσιακό-χρυσό-bengali-bangle12

Το βραχιόλι Μπενγκάλι είναι ένα σύμβολο της παράδοσης με τις κόκκινες χάντρες στο τέλος. Αυτά τα βραχιόλια φοριούνται στις παλιές μέρες από τη νήπια του Μπενγκάλι κατά την ευκαιρία του γάμου τους. Τα γλυπτά που υπάρχουν στα βραχιόλια είναι εμφανή για όλες τις πτυχές της ζωής. Είναι μισοκομμένα στο κέντρο που τα καθιστά οικονομικά αποδοτικά και άνετα.

13. Μπύλωμα σκαρφαλωμένο με ρουμπίνια:

βραχιόλι με ρουμπίνια13

Το βραχιόλι με ρουμπίνια ενσωματωμένο floral σχέδιο στην κορυφή έχει ένα μοναδικό στυλ. Έχει μια εξαιρετική ποιότητα και κομψή εμφάνιση με ωραία φινιρίσματα χρυσών γλυπτών που είναι ζωηρό και θεϊκό κομμάτι κοσμημάτων που περιγράφεται σε όλους. Είναι καλύτερα προσαρμοσμένο να παρουσιάσει ως δώρο επετείου που "έλαμψε σαν φωτιά".

14. Χρυσό AD Bang Bangles:

χρυσό-ad-stone-bangles14

Τα πέτρινα βραχιόλια AD έχουν μοντέρνα εμφάνιση που έχει δύο σειρές από πέτρες διαμαντιών ενσωματωμένες σε κάθε πλευρά με ροζ χρωματιστή πέτρα ενσωματωμένη στη μέση και αυτές οι τρεις σειρές συνδέονται με μικρή ταινία χρυσού. Είναι πιο μοντέρνο και μπορεί να φορεθεί με όλα τα είδη ρούχων από παραδοσιακά έως μοντέρνα ρούχα.

15. Χρυσό Kappu Bangles Style:

βραχιόλια χρυσού-κάππου15

Το κάππου είναι το παραδοσιακό σήμα της νότιας Ινδίας, των Zamindars και σημαντικών προσωπικοτήτων του χωριού, καθώς το θεωρούν ως την αξιοπρέπειά τους. Έχει ένα κούμπωμα σε σχήμα λιονταριού που δίνει μια μεγαλοπρεπή εμφάνιση και είναι μισό κομμάτι δεδομένου ότι είναι αρκετά δύσκολο να μην λυγίσει, το λαμπερό μέταλλο δίνει μια ελίτ με τις παραδοσιακές sarees της Νότιας Ινδίας.

16. Μονόχρυσο χρυσό με σχέδιο Lakshmi Motif:

χρυσό-μοναδικό-αντίκα-με-lakshmi-μοτίβο-design16

Ένα από τα πιο ευρέως ζητούμενα βραχιόλια είναι τα αντίκες βραχιόλια. Είναι πολύ σπάνιο να βρούμε μερικά από τα παραδοσιακά σχέδια από ειδικευμένους τεχνίτες. Αυτό το σχέδιο βραχιολιών είναι ρυθμιζόμενο ένα και στο κέντρο του βραχιολάκι, Lakshmi μοτίβο βρίσκεται. Στην αρχαία εποχή, υπήρχε μια ελπίδα να πάρει αυτό το μοτίβο Lakshmi θα τους δώσει πολλά χρήματα για την κατοχή των ανθρώπων σπίτι.

17. Diamond Bang Bangles:

διαμάντια-χρυσά-βραχιόλια17

Τα Bangles βρίσκονται σε διαφορετικά σχέδια και σχέδια. Εκτός από την άλλη σχεδίαση, τα διαμάντια χρυσά βραχιόλια είναι διαθέσιμα σε συναρπαστικά σχήματα. Τα χρυσά βραχιόλια φορούν ευρέως οι γυναίκες κατά τη διάρκεια γαμήλιων τελετών και άλλων λειτουργιών. Αυτός ο σχεδιασμός βραχιολιών μπορεί να διακοσμηθεί και εμαγιέ με ασημί χρώμα που δίνει μια μοντέρνα εμφάνιση

Δείτε περισσότερα: Ασημένια Bangles για τις γυναίκες

18. Floral Design Bangle:

χρυσό-floral-bangle-design18

Μερικά από τα βραχιόλια είναι γεμάτα με ημιπολύτιμους λίθους όπως διαμάντια, ρουμπίνια και τοπάζ. Αυτός ο χρυσός σχεδιασμός floral bangle μπορεί να φορεθεί ευρέως από τα νεαρά κορίτσια λόγω της μόδας και της μοντέρνας εμφάνισής τους. Αυτό το σχέδιο αποτελείται από επτά συλλογή λουλουδιών με ομοιόμορφα άκρα. Αν σας ενδιαφέρει να φορεθεί απλό βραχιόλι σχεδιασμού σημαίνει, βεβαιωθείτε ότι αυτό το βραχιόλι είναι ένα τέλειο ταίρι για τις συλλογές σας.

19. Παραδοσιακό σχέδιο Bangle Κινέζικα:

παραδοσιακό βραχιόλι-σχεδιασμός-κινέζικου19

Παραδοσιακά μοντέλα βραχιόλι στυλ δεν ξεθωριάζουν ποτέ από την αρένα της μόδας. Υπάρχουν δύο τύποι παραδοσιακών βραχιόλια. Περιλαμβάνει επίσης πολύτιμους λίθους όπως σμαράγδια και ρουμπίνια. Οι περισσότερες από τις γυναίκες προτιμούν να φορούν αυτό το παραδοσιακό βραχιόλι, καθώς ταιριάζει σε διαφορετικό χρωματιστό ντύσιμο. Αυτό το κινεζικό παραδοσιακό βραχιόλι με κινέζικο κείμενο θα πρέπει να αναφέρεται στην εξωτερική πλευρά του βραχιολάκι. Αυτό είναι ένα τέλειο δώρο για τη συλλογή του γάμου.

20. Συλλογή Γάμου:

γαμήλιο-χρυσό-collection20

Φορώντας τα βραχιόλια εξακολουθεί να είναι μια ζωντανή παράδοση σε όλη την Ινδία. Κάθε βραχιόλι έχει τη δική της σημασία. Αυτό το βραχιόλι συλλογής γάμου μπορεί να σχεδιαστεί με έντονη σχεδίαση και η κορυφαία πλευρά του βραχιολάκι έχει το κοντύτερο σχέδιο και έχει σχεδιαστεί με χρυσό υλικό που δίνει τη μοναδική και παράδοση εμφάνιση.

21. Καθαρό λευκό κρύσταλλο από ζιρκονία:

διαφανές-λευκό-ζιρκονία-κρύσταλλο-βραχιόλι21

Το καθαρό λευκό κρύσταλλο βραχιόλι ζιρκονίας είναι ένα πολύ όμορφο, καθώς θα χρησιμοποιηθεί ως επί το πλείστον για πάρτι φορεμένο? αυτό το είδος του σχεδιασμού χρυσού βραχιόλια είναι το φυσικά μοντέρνο ένα για να ταιριάζει με sarees και salwar. Αυτά τα τελευταία μοντέλα χρυσού βραχιόλια είναι διαφορετικά αυτά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικές περιπτώσεις. Όταν αυτό το βραχιόλι φοριέται με συνδυασμό βραχιόλια από γυαλί, φαίνεται ελκυστικό.

22. Γκολφ Bangles Με Butterfly Σχεδιασμός:

γκολφ-βραχιόλια-με-πεταλούδα-design22

Χρυσά βραχιόλια με σχέδια πεταλούδας είναι συνήθως ένα νέο που φοριέται σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτοί οι τύποι βραχιόλια προσελκύουν κορίτσια που τους αρέσει πεταλούδα. Η κανονική σχεδίαση χρυσού βραχιόλια είναι παλιό στυλ, αλλά τώρα οι νέοι άνθρωποι χρησιμοποιούνται για να φορέσει ένα διαφορετικό στυλ των χρυσών βραχιόλια, όπως σχέδια πεταλούδα.

23. Ροζ Stone Stonewheel Bangle:

ροζ-πέτρα-cartwheel-bangle23

Το βραχιόλι έχει τρία κυκλικά σε σχήμα τροχού σχεδιασμένο με ροζ πέτρα και έχει μια απλή και κομψή εμφάνιση που ταιριάζει στην καθημερινή φορετή και καθημερινή χρήση. Τρεις διαφορετικές πέτρες κάνουν μια ευχάριστη εμφάνιση και αίσθηση στο χέρι.

24. Love Design Bangle:

αγάπη-βραχιόλι-design24

Αυτή η συλλογή βραχιολιών είναι κατάλληλη για απλά sarees και άλλα μοντέρνα σχέδια. Αυτά είναι τα χαριτωμένα σχέδια και πολυτελή εμφάνιση σε σύγκριση με άλλα σχέδια. Αυτό θα δώσει μια βασιλική και μια vintage ματιά στο πρόσωπο που το φορά μαζί με την έκθεση της δεξιοτεχνίας του τεχνίτη. Αυτό το βραχιόλι είναι διακοσμημένο με δύο χρωματικές πέτρες και είναι σαν ένα μοντέλο βραχιολιών. Βεβαιωθείτε ότι αυτό είναι ένα τέλειο δώρο για τα αγαπητά σας πρόσωπα.

Δείτε περισσότερα: Βραχιόλια βραχιόλι σχέδια

25. Βασίλισσα της Heaven Bangles:

βασίλισσες του ουρανού25

Αυτή η βασίλισσα του ουρανού βραχιόλι είναι ειδικά φτιαγμένη για τα κορίτσια και τις γυναίκες εκείνων που θέλουν το βλέμμα τους πάρα πολύ πανέμορφο από άλλα κορίτσια. Αυτό είναι ένα τέλειο δώρο για την επέτειο, τα γενέθλια ή για οποιαδήποτε πρόταση γάμου. Αυτά είναι διαθέσιμα σε πολλά σχέδια, σχήματα και μεγέθη δίνοντας άφθονες επιλογές για να επιλέξετε το καλύτερο βραχιόλι.

Τα χρυσά κοσμήματα φοριούνται από τις γυναίκες για να τονίσουν την ομορφιά και την κομψότητα τους. Η φθορά των βραχιόλια συνεχίζει να είναι μια ζωντανή παράδοση σε όλη την Ινδία. Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, η σημασία των βραχιόνων ήταν βαθιά ριζωμένη μέσα στις ινδικές κουλτούρες και παραδόσεις. Σήμερα, η μοντέρνα τεχνολογία έχει καταστήσει δυνατή την αγορά online χρυσού βραχιόλια. Ως εκ τούτου, αν είστε υπερήφανη για να εκπλήξει το αγαπημένο σας πρόσωπο με αυτό το πιο εκλεκτό, πηγαίνετε για online αγορές και θα υπάρξει ένα κομμάτι που περιμένει να ληφθεί για όλους. Σήμερα, και ιδιαίτερα όταν παίρνετε για πρώτη φορά. Θυμηθείτε να πάρετε τη βοήθεια των αγαπημένων σας ώστε να μπορείτε να πάρετε 100% μοναδική που θα είναι πολύ ειδική για εσάς.

Ωστόσο, ενώ κάνετε ηλεκτρονικές αγορές για τα τελευταία σχέδια χρυσού βραχιόλια, θυμηθείτε να ελέγξετε για όλες τις πιστοποιήσεις και σήματα που είναι πολύ αναγκαία για το χρυσό και κοσμήματα με διαμάντια. Σε περίπτωση που αγοράσετε ένα χρυσό βραχιόλι με πέτρες με διαμάντια, βεβαιωθείτε ότι μαζί με το BIS 916 Hallmark είναι απόδειξη της καθαρότητας εάν ο χρυσός και προσπαθήσετε να πάρετε την πιστοποίηση για το διαμάντι επίσης που θα εξασφαλίσει ότι δεν υπάρχει απώλεια χρημάτων.

Αυτά όχι μόνο εξυπηρετούν την ενίσχυση της ομορφιάς μιας γυναίκας, αλλά και είναι κάτι περισσότερο από απλά αξεσουάρ που κοσμούν τον καρπό.

Εικόνες Πηγή: 2, 14.

Leave A Comment

+ 30 = 37