25 απλά και πιο πρόσφατα κολιέ μόδας για τις γυναίκες Στυλ στη ζωή

Οι γυναίκες έχουν τρελαθεί για τα αξεσουάρ ομορφιάς για χρόνια και χρόνια. Η αγάπη για κοσμήματα μόδας αλλάζει επίσης με την άφιξη νέων τάσεων. Το κύριο κίνητρο πίσω από τα κοσμήματα είναι να κάνει την κυρία να αισθάνεται πανέμορφη. Δεν είναι μόνο με ακριβά κοσμήματα όπως ο χρυσός, πραγματικά διαμάντια ή σπάνια πετράδια που μόνο ομορφύνει τη γυναικεία ενδυμασία αλλά μια απλή σκέψη τέχνης εξυπηρετεί τα καλύτερα αξεσουάρ ομορφιάς αυτές τις μέρες. Το κόσμημα της μόδας έχει πάρει τη θέση του πολύτιμου μετάλλου και πέτρες αυτές τις μέρες. Οι γυναίκες έχουν επιλέξει το κοσμήματα.

περιδέραια

Κολιέ από χρυσό και πλατίνα ή άλλα μέταλλα έχουν ζήτηση από πολλά χρόνια. Η ίδια η σκέψη του ακριβού κοσμήματος έγινε μόνο για τις πλούσιες γυναίκες της κοινωνίας έχει γίνει απλώς μια ιστορία στον κόσμο των κοσμημάτων μόδας. Τώρα δεν περιορίζεται μόνο στο χρυσό και το διαμάντι κόσμημα που οι γυναίκες αγαπούν να φορούν. Αλλά περιδέραια και κοσμήματα από πέτρες, μαργαριτάρια, κρύσταλλα, σκληρά νήματα, χάντρες διαφόρων ποιοτήτων χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της θηλυκής ομορφιάς. Δήλωση κοσμήματα φοριέται στην καθημερινή ζωή πολλών γυναικών. Ένα μοναδικό λεπτό κολιέ σε βαριά πλήρη λαιμό που καλύπτουν σχέδια από περιδέραια έχουν γίνει δεκτά υψηλά στη ζήτηση.

Διαφορετικοί τύποι κολιέ κοσμήματα για τις γυναίκες:

Τα περιδέραια σήμερα είναι φτιαγμένα με διάφορα υλικά που σίγουρα σας κάνουν να νιώσετε το πώμα της εκδήλωσης. Εδώ θα φέρει 25 μοντέρνα σχέδια κολιέ για τις γυναίκες.

1. Ινδικό παραδοσιακό νυφικό χρυσό κολιέ:

ινδικό-παραδοσιακό-νυφικό-χρυσό-κολιέ1

Τα παραδοσιακά ινδικά περιδέραια είναι βαρύ χρυσό κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου. Τα πιο συνηθισμένα σχέδια στο ινδικό κόσμημα είναι τα σχέδια ναού σε ινδικά περιδέραια και νυφικά κοσμήματα. Το Ginni, τα γεωμετρικά σχήματα, τα φυτικά σχέδια και τα σχέδια των φύλλων είναι τα πιο συνηθισμένα στα ινδικά νυφικά περιδέραια. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που ταιριάζουν είναι επίσης πολύ κοινό σε αυτά τα περιδέραια. Οι νύφες είναι πλήρως ντύνονται με βαριά κοσμήματα και περιδέραια ως το κέντρο της έλξης.

2. Απλό κολιέ χρυσό σχεδιαστή για το γάμο:

απλό-αλλά-κομψό-χρυσό-κολιέ2

Τα περιδέραια από χρυσό έχουν δημιουργήσει νέα μοντέρνα σχέδια με μοντέλα με διαίσθηση. Ένα φυλλώδες σχέδιο φαίνεται λατρευτός στο λαιμό μιας νύφης σε ένα μέρος της γαμήλιας τελετής. Μια σταθερή νυφική ​​φθορά τύπου κολιέ προσελκύει την προσοχή πολλών.

3. Κολιέ χρυσού Choker για κυρίες:

χρυσό-σκουλαρίκι-κολιέ3

Τα περιδέραια Choker είναι σύντομα περιδέραια κατασκευασμένα με την ένωση διάφορων χρυσών μοτίβων μαζί δημιουργώντας ένα ολόκληρο κομμάτι κολιέ. Χρυσό chokers έρχονται σε πολλές ποικιλίες. Οι σχεδιαστές προτιμούν τις κολλημένες χάλκινες μπάλες, οι οποίες διαφέρουν σε πολλά σχέδια για να δημιουργήσουν μια τσαλακωμένη. Οι κυρίες αγαπούν να φορούν χρυσό μαλακία σε πολλές λειτουργίες.

4. Ιταλικά χρυσά περιδέραια για τις γυναίκες:

ιταλικά-χρυσά-περιδέραια4

Το ιταλικό κόσμημα αφής έχει τη δική του μεγαλοπρεπή εμφάνιση. Οι πολλαπλές αλυσίδες, με όμορφο ροζ διαμάντι, φαίνονται αξιολάτρευτο. Ο κίτρινος χρυσός των ιταλικών κοσμημάτων είναι επίσης διαφορετικός. Το μοναδικό σετ κολιέ φαίνεται εκπληκτικό σε μια φαρδιά κοκτέιλ κοκτέιλ φόρεμα.

5. Κολιέ μόδας ανθοπωλείο:

floral-diamond-necklace5

Ένα λουλούδι διαμαντένιο περιδέραιο με λευκά διαμάντια που ανοίγουν για να κάνουν λουλούδια είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για μια νυχτική νυχτική βράδυ. Το όμορφο κόσμημα ταιριάζει φανταστικά στην ξεχωριστή ημέρα του γάμου. Το κολιέ είναι γεμάτο λαιμό σχεδιασμένο με ζευγαρωμένα μακρά σκουλαρίκια που συνοδεύουν το κολιέ.

6. Kundan χρυσό κολιέ κοσμήματα:

Κουντάν-χρυσό-κολιέ6

Ινδικό σχέδια σε κολιέ παίρνει κανονικά πιο ελκυστική εμφάνιση με την εργασία kundan σε αυτό. Η εργασία Kundan έφερε μια επαναστατική απαίτηση στα κοσμήματα μόδας. Η τοποθέτηση με διαμάντια της εργασίας kundan είναι το μάτι που αιχμαλωτίζει και σημείωσε άξια σε κάθε εκδήλωση.

7. Παζάρι Vintage Χρυσό Κολιέ Σχεδιασμός:

paris-vintage-gold-necklace7

Μια εξαιρετική επιλογή που μπορεί κανείς να κάνει για το κόσμημα που μπορεί να είναι μια απόλυτη σουίτα σε ένα υπέροχο βραδινό φόρεμα ή ακόμα και σε λεπτό ταιριάζει ένα κομμάτι σε μια όμορφη ημερομηνία. Το υπέροχο κολιέ και βραχιόλι από χρυσό πλέγμα του Παρισιού μπορεί να είναι φθορά οπουδήποτε.

8. Πολύχρωμο Beaded Κολιέ:

πολύχρωμο-beaded-necklace8

Το στυλ μπιμπερό του περιτυλιγμένου κολιέ φωτίζει το βλέμμα της κυρίας των μυρμηγκιών. Τα χρώματα των χάντρες μπορούν να ταιριάζουν καλύτερα με το χρώμα και το ντύσιμο και επίσης πηγαίνει καλύτερα με πολύχρωμο ντύσιμο. Οι χάντρες αυτού του κολιέ είναι φτιαγμένες από καρύδι acai που αναπτύσσεται σε φοινικόδεντρα acai. Όλα τα χρώματα του περιτυλιγμένου κολιέ είναι τα χρώματα του ουράνιου τόξου που είναι το βασιλικό μπλε, το πορτοκαλί και το μπεζ.

9. Κολιέ Pearl και Μίνι Ασημένια Χάντρες για Κορίτσια:

μαργαριτάρι-και-μίνι-ασημένια-χάντρες-necklsaces9

Τα περιδέραια μαργαριταριών έχουν υπογραφή κοσμήματα σε κάθε περίπτωση. Η πολύτιμη εμφάνιση των κοσμημάτων μαργαριταριών έχουν πάντα μαγευτεί πολλούς λάτρεις κοσμήματος. Το μαργαριτάρι και το μίνι ασημένιο σφαιρίδιο κολιέ φαίνεται διακριτικό και πλούσιο, ταυτόχρονα λεπτό. Η εντυπωσιακή εμφάνιση της λάμψης των χρωμάτων και της προσέλκυσης πιτσαζών.

10. Παραδοσιακό ουκρανικό κολιέ:

παραδοσιακό-ουκρανικό-κολιέ10

Τα παραδοσιακά ουκρανικά περιδέραια είναι κατασκευασμένα από ισχυρό και παχύ ανθεκτικό νήμα πολυεστέρα. Το κούμπωμα είναι ραμμένο με επιπλέον δύναμη για να το κάνει μακράς διαρκείας. Η κορυφή του κολιέ είναι ραμμένη με ένα επιπλέον σπείρωμα για να γίνει πιο ισχυρή. Το κακό φέρνει πιο ελκυστική εμφάνιση στο κολιέ. Η λουλουδένια εμφάνιση του ουκρανικού κολιέ φαίνεται υπέροχη σε μια εκδρομή στην παραλία.

Δείτε περισσότερα: Ασημένιο κολιέ αλυσίδας

11. Πολλαπλών σκέλος ασημένια αλυσίδα Beaded κολιέ:

πολύκλωνο-ασημένιο-αλυσίδα-beaded-necklace11

Ένα κολιέ πολλαπλών κρίκων με ασημένιες αλυσίδες που χάνουν με πολύχρωμα μπλε και aqua χάντρες είναι απλώς μια μαγνητική εμφάνιση. Σε οποιαδήποτε στολή. Η κομψή σχεδίαση ενός κολιέ πολλαπλών σκέλος με ένα λουλούδι broche που γειτνιάζει με όλα τα σκέλη το καθιστά ελκυστικότερο.

12. Σχεδιασμός κολιέ Αιγύπτιου Scarab:

αιγυπτιακό-σκαραβαίο-κολιέ12

Τα αιγυπτιακά περιδέραια scarab φαίνονται φανταστικά με την εντελώς διαφορετική εμφάνιση μεγάλης πέτρινης εργασίας με εσωτερικά σχέδια μέσα τους. Τα όμορφα κολλημένα περιδέραια γίνονται με το χέρι. Η κύρια εμφάνιση των σκαραβαίων είναι η τολμηρή εμφάνιση αυτών των περιδέραια. Οι γυναίκες έχουν δεχτεί σε όλο τον κόσμο φορεσιά scarabs διαφόρων σχεδίων σε παραδοσιακά καθώς και σε μοντέρνα ρούχα.

13. Ασημένια και επιχρυσωμένα Χορεύοντας Φύλλα Κολιέ Δήλωση:

ασημένια και χρυσά-χορό-φύλλα-δήλωση-κολιέ13

Μια δήλωση κολιέ με απλά ακόμα εντυπωσιακά φύλλα που φαίνονται φανταστικά σε κάθε πανέμορφη κυρία. Το κολιέ κάνει τα φύλλα των μαργαριταριών και των φύλλων με διαμάντια. Η εξαιρετική εμφάνιση του κολιέ δηλώσεων είναι από επιπλατινωμένο χρυσό. Το κυβικό ζιρκόν είναι διακοσμημένο μέσα στα φύλλα του κολιέ. Το σύνολο είναι νικέλιο και κράμα χωρίς κράμα.

14. Σύγχρονη κοσμήματα κολιέ μόδας:

σύγχρονη μόδα-κόσμημα-κολιέ14

Το σύγχρονο κόσμημα μόδας έρχεται σε αμέτρητα σχέδια. Η ποικιλία του κάθε κοσμήματος σχεδιασμό σας δίνει μια εντύπωση wow. Η εμφάνιση του κοσμήματος μόδας εξαρτάται από το ντύσιμο, την περίσταση και το περιβάλλον. Γυναίκες και άνδρες φορούν και τα δύο κοσμήματα μόδας. Τα περιδέραια σε αυτό το κριτήριο έχουν ένα μεγάλο σύνολο σχεδίων. Είτε χάνεται κολιέ, είτε μεταλλικό, περιδέραια από δέρμα ή κρύσταλλα, μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την ποσότητα και το υλικό που χρησιμοποιείται στην κατασκευή. Τα μοντέρνα περιδέραια φαίνεται καλύτερα στους ανθρώπους με τολμηρό και από το μπλε είδος στάσης.

15. Λευκό κολιέ μαργαριταρένιο μαργαριτάρι:

λευκό-γλυκού νερού-μαργαριτάρι-κολιέ15

Τα μαργαριτάρια φέρνουν πάντα την εμφάνιση της καθαρότητας και της απλότητας με την πλούσια εμφάνιση που ορίζει τη δόξα και την κομψότητα. Το μαργαριτάρι έχει πολλές μορφές. Παίρνουμε μια μεγάλη συλλογή σε μαργαριτάρια, όπως η ιαπωνική κολιέ Akoya Pearl, η μεγάλη λευκή μαγευτική Νότια Θάλασσα, τα εξωτικά Tahitian Pearls, τα σπάνια Χρυσά Μαργαριτάρια ή μιλάμε για τα πάντα πράσινα μαργαριτάρια γλυκού νερού. Η ομορφιά των μαργαριταριών δεν ξεθωριάζει ποτέ. Ένας μόνο ιμάντας μεγάλου μεγέθους μαργαριτάρι μπορεί να κάνει το κοσμήματά σας αρκετό για να σας κάνει λαμπρό.

16. Κοσμήματα από λαμπερό μαργαριτάρι κολιέ:

λαμπερό-μαργαριτάρι-κολιέ16

Ένα μαργαριτάρι κολιέ με μαργαριτάρι είναι ένας καρδιακός παλμός για κάθε γυναίκα. Και όταν ένα πολύχρωμο μαργαριτάρι κολιέ με ένα διαμάντι καρφιτσωμένο κορδόνι τους αποδίδει είναι όλα όσα χρειάζεστε για τη νύχτα. Ένα όμορφο πάρτι φορέσει φόρεμα κοστούμι φορεμάτων με το μαργαριτάρι σε ψηλά τακούνια.

17. Κολιέ μαργαριταρένιο μαργαριτάρι με κόμμωση:

χέρι-κόμπος-παγώνι-μαργαριτάρι-κολιέ17

Μαργαριταρένια μαργαριτάρια μαργαριτάρι φαίνονται κομψά στο λαιμό σε μια νύχτα έξω σε ένα λαμπερό πάρτι. Η εμφάνιση ενός τέτοιου μαργαριταριού συζυγίζει τον οφθαλμίατρο. Το μαργαριτάρι που φαίνεται εκπληκτικό με ένα ανοιχτό φόρεμα ενός κομματιού με παρόμοια χρώματα. Το κρύσταλλο λάμπει μπλε και μωβ και πράσινες αποχρώσεις των μαργαριταριών φαίνονται εκπληκτικές.

18. Μαύρο Tahitian Διπλό Σειρά καλλιεργημένο μαργαριτάρι κολιέ:

μαύρο-Ταϊτιανό-διπλής σειράς-καλλιεργημένο-μαργαριτάρι-κολιέ18

Τα μαύρα μαργαριτάρια της Ταϊτής είναι πολύ σπάνια μαργαριτάρια και μια σπάνια επιλογή. Η εμφάνιση ενός τέτοιου κολιέ είναι το πνεύμα που φυσάει. Η μαύρη ομορφιά δεν είναι λιγότερο από άλλα περιδέραια μαργαριταριών. Η λάμψη και η υφή των μαύρων μαργαριταριών φαίνονται λαμπερά τις βραδινές ημερομηνίες. Ο σχεδιασμός του βραχέα μαύρο μαργαριτάρι κολιέ είναι επίσης διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Το κοντό μωρό είναι σταθερό με το κρεμαστό στο κέντρο. Το κολιέ παραμένει σταθερό ψηλά στο λαιμό, δίνοντας έμφαση στην ομορφιά της κυρίας.

19. Vintage Rhinestone μαργαριτάρι κολιέ για το γάμο:

vintage-rhinestone-μαργαριτάρι-necklace19

Ένα vintage rhinestone μαργαριτάρι κολιέ είναι μια νυφική ​​επιλογή. Το κομψό λευκό φόρεμα με ένα πανέμορφο λουλουδάτο μαργαριτάρι κολιέ κάνει τη νύφη να δείχνει εκπληκτικά εκπληκτική. Κάποιος δύσκολα μπορεί να απομακρύνει τα μάτια από αυτήν. Τα τρία μαργαριτάρια είναι κατασκευασμένα με διαφορετικά μεγέθη από μαργαριτάρια στρας που είναι λίγο κρεμώδη σε αποχρώσεις. Και μια όμορφη ροζ λουλούδι που κρέμεται από το τελευταίο κέλυφος κάνει όλα να φανεί καταπληκτικά.

20. Χειροποίητο Γυναικείο Γυναικείο Κολιέ:

χειροποίητο-ύφασμα-κολιέ20

Μια λιγότερο δαπανηρή και καταπληκτική εμφάνιση ενός κολιέ από ύφασμα είναι κάτι που κανείς δεν έχει επιλέξει δύσκολα για έναν τέλειο αγώνα. Αλλά οι άριστοι χρωματικοί συνδυασμοί και το φινίρισμα μπορούν να κάνουν το βλέμμα σας να σας δώσει έναν διαφορετικό ορισμό. Μια περιστασιακή φθορά ενός trendy tee σε μια μακριά φούστα κάνει το καλύτερο με ένα τόσο οικείο κολιέ.

Δείτε περισσότερα: Τελευταία σχέδια κολιέ Diamond

21. Κολιέ αφρικανικού καπνού για έφηβους:

αφρικανός Wood Smoke Necklace

Το αφρικανικό κολιέ καπνού ξύλου είναι κάτι που επιλέγουν οι κυρίες με τολμηρή εμφάνιση και στάση. Η εμφάνιση του κολιέ σας δίνει ένα μεγάλο συναίσθημα που μπορεί να παρατηρηθεί ακόμα και από απόσταση. Η τολμηρή εμφάνιση του κολιέ φαίνεται όμορφη ταυτόχρονα. Οι ξύλινες μεγάλες χάντρες είναι εκπληκτικές στο έντυπό του. Ένα απλό ρούχο απλού χρώματος φαίνεται πιο αποτελεσματικό με ένα τόσο κομψό σχέδιο κολιέ.

22. Κολιέ κροσέ:

κροταλία-περιδέραια22

Μια νέα σκέψη για περιδέραια με κροτσίβια είναι μεγάλη ζήτηση ανάμεσα στους διαμορφωτές. Η εργασία με το νήμα καθιστά την ομορφιά του λαιμού υπέροχη. Τα μοντέλα που εισάγουν νέα μόδα επιλέγουν τα όμορφα περιδέραια από τα σχέδια για βελονάκι. Τα σχέδια των περιλαίμιων κροταριών γεμίζουν το λαιμό με μια όμορφη εμφάνιση. Κάποιος μπορεί να φορέσει ένα τέτοιο κολιέ σε καλοκαιρινή εκδρομή σε ένα φεστιβάλ παραλίας. Είναι σίγουρο ότι θα κοιτάξετε όποτε κι αν πάτε.

23. Κολιέ χαρτιού για γυναίκες:

Quilling Necklaces23

Το Quilling έχει πάρει επίσης τη θέση του σε κοσμήματα μόδας. Τα εκπληκτικά σχέδια που έγιναν με απλές λωρίδες χαρτιού έχουν κερδίσει πολλές καρδιές. Νεαρά κορίτσια αγαπούν περισσότερο από το Quilling κοσμήματα. Με έναν τρόπο κάνει επίσης το βλέμμα του να είναι μοντέρνο με casual wear. Όμορφα περιδέραια και ακόμη και κρεμαστά σύνολα και σκουλαρίκια έχουν επιλεγεί για να κάνουν μια δήλωση μόδας τώρα.

24. Κολιέ κοσμημάτων από πηλό πολυμερούς:

πολυμερές-πηλός-κόσμημα-κολιέ24

Polymer πηλό κολιέ κοσμήματα βρίσκονται σε πολλά καταστήματα μωρών. Τα μικρά κορίτσια αγαπούν να φορούν τα πολύχρωμα και ευαίσθητα στο ίδιο μέρος στα φορέματά τους. Τα σχέδια των περιδέρων που κατασκευάζονται με τον πολυμερή πηλό είναι κάπως άθραυστα. Το κολιέ σίγουρα σας κάνει να νιώσετε μια πριγκίπισσα ματιά. Ένα σύντομο κολιέ υψηλής λαιμό καταπληκτικό με ένα φόρεμα κόμμα.

Δείτε περισσότερα: Κολιέ από χρυσό για τις γυναίκες

25. Μαύρο δερμάτινο κολιέ σχοινιού:

μαύρο-δερμάτινο-σχοινί-κολιέ25

Μια χοντρή δερμάτινη ζώνη σε συνδυασμό με πολλές δερμάτινες ζώνες δημιουργώντας ένα κολιέ δηλώσεων. Ένας εραστής της μόδας μπορεί πραγματικά να πάει για ένα τέτοιο κολιέ μόδας ώθηση για την έμφαση εμφάνιση της. Το κούμπωμα στη δερμάτινη ζώνη είναι επίσης φτιαγμένο από δέρμα και διακοσμημένο με διαμάντια για να φέρει μια λάμψη. Το κολιέ με το καλύτερο με μια μοντέρνα στολή όπως τα τζιν, ή δερμάτινα φτιαγμένα μοντέρνα ένα κομμάτι κορυφές.

Ως εκ τούτου, είτε πρόκειται για το λαμπερό λευκό χρυσό ή κίτρινο χρυσό περιδέραια, ή το καταπληκτικό λαμπερό περιδέραια διαμάντι? μιλήστε για τα ασημένια περιδέραια ή τα λεπτότατα καθαρά περιδέραια μαργαριταριών, τα τολμηρά και όμορφα περιδέραια της δήλωση ή τα ευαίσθητα. Τα περιδέραια έχουν ένα μεγάλο μέρος της καρδιάς των γυναικών. Η συλλογή των περιδέραιο δήλωση είναι γεμάτη από κομψά και πολύχρωμα σχέδια που σας βοηθούν να αναδείξετε την ενδυμασία σας με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Δεν είναι ζήτημα αυτές τις μέρες να λάμψει η ντουλάπα σας με εκπληκτικά σχέδια κολιέ. Οι κυρίες έχουν μια ευρεία επιλογή για την ποικιλία των φορεμάτων που έχουν στην ντουλάπα τους. Ένας καλύτερος αγώνας για το ντύσιμο τους είναι πάντα διαθέσιμος που μπορεί να δώσει μια επίδειξη διακοπής εμφάνισης. Το στυλ που παρέχεται από τις υπερμεγέθεις χάντρες και τις πέτρες φαίνονται καταπληκτικές σε μοντέρνες στολές. Η κομψή εμφάνιση μεγάλων πέτρες και μαργαριτάρια ή λαμπερά κρύσταλλα σας κάνει να αισθάνεστε λαμπερό. Η ποικιλία των κολιέ από χρυσό και στερλίνα ασημένια φέρνει ένα πλεονέκτημα στην ντουλάπα σας δίνοντας ένα υψηλό επίπεδο στη συλλογή κοσμημάτων σας. Μια εκπληκτική εμφάνιση των πολύτιμων διαμαντιών και του αμερικανικού διαμαντιού καθιστά την εμφάνιση εντελώς εκπληκτική και το φως σε όλη την εκδήλωση.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

− 3 = 1