19 διαφορετικοί τύποι καρφίτσες και κλιπ μαλλιών Στυλ στη ζωή

Hairpins έχουν αποδειχθεί ότι είναι ένα σημαντικό αξεσουάρ για τα κορίτσια, προκειμένου να κρατήσει το hairstyle τους σε ένα όμορφο τρόπο. Δίνουν μια μοναδική εμφάνιση στο στυλ των μαλλιών σας και βοηθούν επίσης να μην πάρει βρώμικο σύντομα. Ενώ κρατάτε τα μαλλιά σας στη θέση τους, οι καρφίτσες τρίχας παρέχουν επιπλέον υποστήριξη σε οποιοδήποτε εξάρτημα έχετε στα μαλλιά σας. Έρχονται επίσης σε μια σειρά από χρώματα που διαφέρουν με τα εμπορικά σήματα που επιλέγονται. Ορισμένες από τις καλύτερες μάρκες τους προσφέρουν σε σχετικά υψηλότερη τιμή, ωστόσο αποτελούν μαρτυρία για την τιμή τους και διαρκούν περισσότερο. Ξεκινώντας από μικρά παιδιά στις μεγαλύτερες γυναίκες, οι φουρκέτες δεν μπορούν να απομακρυνθούν. Ορισμένες από τις φουρκέτες και τα κλιπ παρατίθενται παρακάτω. Ρίξτε μια ματιά στις ποικιλίες και πώς ο καθένας εξυπηρετεί το σκοπό του.

Τύποι-καρφίτσας-καρφίτσες-τύποι-των-καρφίτσες

Στυλ μαλλιών Pin για γυναίκες:

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι καρφίτσες μαλλιών και κλιπ διαθέσιμα που προσθέτει μια κομψή εμφάνιση στο στυλ μαλλιών σας. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις μοντέρνες καρφίτσες τρίχας που άρπαξαν κυρίως.

1. Bobby Hair Pins:

τύποι-μαλλιών-καρφίτσες-bobby-μαλλιά

Οι καρφίτσες Bobby είναι οι κοινές και απλές καρφίτσες που διατίθενται στην ινδική αγορά. Αυτά χρησιμοποιούνται πολύ για να κάνουν οποιοδήποτε χτένισμα στο οποίο πολλά στρώματα πρόκειται να διαμορφωθούν και να συντηρηθούν. Αυτά είναι τα παλαιότερα καρφιά που χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση των μαλλιών σας. Έρχονται επίσης σε πρακτικό όταν πρέπει να καθορίσετε μια περούκα ή επέκταση στα μαλλιά σας. Εύκολο στη χρήση αυτές οι καρφίτσες είναι ευρέως διαθέσιμες με πολύ μικρό κόστος.

2. Πείρους Barrettes για τα μαλλιά:

είδη καρφίτσας-καρφίτσες-μπαρέτες-καρφίτσες

Αυτός ο όμορφος καρφίτσα για τα μαλλιά και το κλιπ είναι οι πιο καρφωμένοι καρφίτσες μαλλιών ενώ ψώνια για αξεσουάρ για τα μαλλιά Διατίθενται σε διάφορα ελκυστικά σχέδια και στυλ. Έχουν ένα ευρύ σχέδιο που βοηθά να δεσμεύσετε όσο το δυνατόν περισσότερα στρώματα τρίχας. Το floral σχέδιο σε τέτοιες καρφίτσες είναι το πιο ελκυστικό.

3. Κολάρες νυχιών για τα μαλλιά:

τύποι-από-μαλλιά-καρφίτσες-claw-κλιπ

Τα κλιπ νυχιών ήταν η πρώτη επιλογή από τότε που εισήλθαν στην αγορά. Είναι σταθερά και δίνουν μια σφιχτή λαβή στα μαλλιά για να κρατήσουν το στυλ των μαλλιών σας σταθερό. Τα κλιπ νυχιών είναι κατασκευασμένα από ίνες και διατίθενται σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Διατηρούν μια πολυσύχναστη αγορά καθώς θα τα βρείτε εύκολα διαθέσιμα και εύχρηστα. Αυτός ο τύπος κλιπ μαλλιών έρχεται σε μια σειρά μεγέθους που ταιριάζει στον όγκο των μαλλιών. Ορισμένα είναι μικρά, ενώ άλλα είναι πραγματικά μεγάλα για να κρατήσουν ολόκληρα τα μαλλιά επάνω, σαν ένα κουλούρι.

4. Μπανάνα Κλιπ για τα μαλλιά:

είδη καρφίτσας-καρφίτσες-κλιπ μπανάνας

Αυτοί οι τύποι καρφίτσες τρίχας ήρθαν στην αγορά πριν από τα κλιπ νύχι, και από τότε έχει διακυβεύσει. Δίνουν μια απλή εμφάνιση μιας μικρής χτένας που τους δίνει μια σωστή λαβή. Αυτές οι girly hair pins χρησιμοποιούνται για αυτά τα μαλλιά με μικρό ή μεσαίο μήκος. Είναι η καλύτερη επιλογή να συνδέσετε όλα τα μαλλιά σας, χωρίς να τους επιτρέψετε να σπάσουν.

5. Bumpit Hair Pins:

τύποι-καρφίτσες-καρφίτσες-καρφίτσες-καρφίτσες

Αυτός ο διαφορετικός τύπος καρφίτσας μαλλιών πέφτει κάτω από τα μοντέρνα στυλ καρφιών μαλλιών που προορίζονται για αξεσουάρ για τα μαλλιά. Δεν είναι εύκολα διαθέσιμα καθώς εισάγονται πρόσφατα στην αγορά. Μια υπέροχη ρουφηξιά, μια αδέξια αλογοουρά και ένα μισό δεμένο πόνι είναι τα hairstyles που φέρετε με τέτοια χτυπήματα. Οι καρφίτσες είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους μαλλιών. Χρησιμοποιούνται ως επί το πλείστον από τις γυναίκες που πρέπει να έχουν μια ρουφηξιά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν είναι υπερβολικά δαπανηρές και εξυπηρετούν ακριβώς το σκοπό.

6. Το κλιπ Snap:

τύποι-από-μαλλιά-καρφίτσες-the-snap-κλιπ

Αυτές οι girly καρφίτσες τρίχας μοντέλο είναι πολύ δημοφιλές για την κατοχή σκέλη στα μαλλιά. Τα μεταλλικά κλιπ μαλλιών χρησιμοποιούνται γενικά από τα παιδιά, αλλά σήμερα και οι ενήλικες το χρησιμοποιούν. Αυτά είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια, μεγέθη και ποικιλίες. Κρατούν τα μικρά σκέλη των μαλλιών από το να πέφτουν στο πρόσωπο καθώς επίσης χρησιμοποιούνται για να σφίξουν τις ρουφηξίες που μεταφέρονται σε τακτική βάση. Φαίνονται χαριτωμένα στα παιδιά και έρχονται σε διάφορα σχήματα για αυτούς.

Δείτε περισσότερα: Τύπος ακίδων Hijab

7. Τιάρες Καρφίτσες:

τα είδη των μαλλιών-καρφίτσες-τιάρες-καρφίτσες

Αυτές οι καρφίτσες κυρίες χρησιμοποιούνται ευρέως από τις κυρίες για να κρατήσουν ελκυστικές hairstyles σε γάμους. Τέτοιες καρφίτσες έρχονται σε μια ποικιλία μοτίβων όπως το ασήμι, ο χρυσός, το διαμάντι Φόρεμα, διάφορα σχήματα, κλπ. Δίνουν μια κορώνα ματιά στο χτένισμα σας και ως εκ τούτου, είναι επίσης γνωστή ως καρφίτσες καρφίτσα στέμμα. Τα τριαντάφυλλα Tiara είναι πιθανώς η κοινή επιλογή για τις πολλές γυναίκες, γιατί εξοικονομεί από την αγορά μιας τιάρας, αλλά έχοντας ένα!

8. Στυλό μαλλιών:

τύποι-καρφίτσες-μαλλιά-ραβδί-καρφίτσες

Μερικοί άνθρωποι που στερούνται χρόνου αποφεύγουν τη χρήση οποιουδήποτε συγκροτήματος ή καρφίτσες. Απλώς φέρουν τα ραβδιά για να κάνουν τα μαλλιά τους. Αυτά τα ραβδιά χρησιμοποιούνται για να δώσουν στα μαλλιά σας ένα σταθερό κουλούρι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μαζέψετε τα μαλλιά σας και να τα περιστρέψετε ή να τα στρίψετε σε ένα κουλούρι και να στερεώσετε τα ραβδιά από τις αντίθετες πλευρές για να το κλειδώσετε. Διατίθενται επίσης σε διάφορες διακοσμητικές μορφές.

9. Clip Hat Feather:

είδη καρφίτσας-καρφίτσες-καπέλο-φτερό-καπέλο

Τέτοιες girly καρφίτσες τρίχας σας δίνουν μια βασιλική εμφάνιση όταν φοριούνται σε συγκεκριμένα φορέματα contess. Διατίθενται σε διάφορα σχέδια με μικρό ή καπέλο και αρκετά ωραία φτερά και καθαρό. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να πάρετε μια μικρή δέσμη μαλλιών και να βγάλετε την καρφίτσα / κλιπ σε αυτό. Αυτό το αξεσουάρ καρφίτσα μαλλιών χρησιμοποιείται κυρίως για τα παιδιά και φαίνονται χαριτωμένα. Έρχονται σε μια σειρά από χρώματα που μπορούν να επιλεγούν για να ταιριάζουν με την ενδυμασία τους.

10. Floral Design Χρυσές καρφίτσες μαλλιών:

τύποι καρφίτσες-χρυσαφί-floral-hair-pin

Δοκιμάστε αυτές τις καρφίτσες χρυσού μαλλιά και δώστε μια νυφική ​​εμφάνιση στο στυλ μαλλιών σας. Τέτοιες καρφίτσες τρίχας vintage χρησιμοποιούνται γενικά για να δώσουν μια φοβερή ματιά στο στυλ των μαλλιών σας και κρατούν επίσης τα μαλλιά σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να μην χάλια. Τέτοιες καρφίτσες είναι διαθέσιμες σε διάφορα σχέδια λουλουδιών, παγώνων, πεταλούδων κ.λπ. που θα ήταν δύσκολο για εσάς να επιλέξετε το καλύτερο.

11. Ασημένια καρφιά:

τύποι-καρφίτσες-ασημί-καρφίτσες

Αυτό μπορεί να ειπωθεί ένα άλλο είδος καρφίτσες τρίχας ευνοϊκές για να έχουν μια νυφική ​​εμφάνιση, ή ακόμη και για το στυλ μαλλιών σε ορισμένες ειδικές περιπτώσεις. Τέτοιες ασημένιες καρφίτσες τρίχας χρησιμοποιούνται για να διακοσμήσουν τις ρουφηξίες σας ή κάποια άλλα hairstyles. Είναι διαθέσιμα ως καρφίτσες χτένας και έτσι δίνουν μια σφιχτή λαβή στα στυλ μαλλιών. Κρατούν τα μαλλιά στη θέση τους και εμποδίζουν την τριχόπτωση να πέφτουν σε ένα μέρος. Αυτές οι φουρκέτες έρχονται σε μαργαριτάρι λευκό ή ροζ.

12. Διακοσμητικά μαργαριτάρια:

19 διαφορετικοί τύποι καρφίτσες και κλιπ μαλλιών Στυλ στη ζωή

Τα χτενίσματα θα φαίνονται απαλά σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιείτε τέτοιες διακοσμητικές καρφίτσες για να τα κρατήσετε σφιχτά και να τα σχεδιάσετε. Τέτοιες καρφίτσες τρίχας μαργαριταριών είναι διαθέσιμες ιδιαίτερα στην αγορά για να δώσουν στα σχεδιασμένα μαλλιά σας μια λαμπερή εμφάνιση. Τέτοιες μαργαριτάρι καρφίτσες είναι διαθέσιμα σε διάφορα ελκυστικά σχέδια και σχέδια. Προσδίδουν επίσης μια ματιά στα μαλλιά σας και η σχεδίαση που εμπνέει το pin bobby θα κρατήσει τα μαλλιά σας σε ένα μέρος. Πολλά πολυτελή καταστήματα θα έχουν αυτή την διακοσμητική καρφίτσα για τα μαλλιά.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερα μαλλιά κλιπ για το γάμο

13. Καρφίτσες Tribal Bead:

φυλετικές ράβδους

Αυτές οι νέες καρφίτσες τρίχας είναι εμπνευσμένες από τα σχέδια φυλών σφαιριδίων. Βρίσκονται σε μεγάλο βαθμό φορεμένα στις αφρικανικές χώρες. Εύκολο να φορέσετε αυτή την καρφίτσα δίνει μια ελκυστική ματιά στα έλαστρα σας. Μεταφέρονται επίσης από τους ντόπιους ενώ κολυμπούν για να συσκευάσουν τα μαλλιά. Οι χάντρες προσθέτουν ιδιαίτερη εμφάνιση στο αξεσουάρ για τα μαλλιά και είναι ιδανικές όταν αποφασίζετε να έχετε χαλαρά μαλλιά.

14. Πινέζες περιστροφής:

τύποι-των-καρφίτσες-spin-pin

Έχοντας σγουρά μαλλιά που είναι αδύνατο να διαχειριστεί με απλές καρφίτσες Bobby! Οι στρογγυλές καρφίτσες μαύρης τρίχας είναι παρόμοιες με τις σπείρες. Βοηθούν το κουλουράκι που φτιάχνεται από τα σγουρά μαλλιά για να διαρκέσει πολύ χωρίς να πάρει βρώμικο. Τέτοιες καρφίτσες είναι εύκολο να φορεθούν και είναι σχεδόν αόρατες στους ανθρώπους καθώς έχουν το χρώμα και την υφή παρόμοια με τα σγουρά μαλλιά.

15. Πινέζα μαλλιών:

είδη καρφίτσας-πλώρης-πλώρης-καρφίτσα

Εδώ είναι ένα διακοσμητικό σχεδιασμό καρφίτσα μαλλιών που θα βοηθήσει το στυλ των μαλλιών σας, καθώς και να σας δώσει μια μοντέρνα εμφάνιση. Αυτές οι καρφίτσες είναι διαθέσιμες σε σχέδια Bow και είναι τοποθετημένες κάτω από το κουλούρι σας έτσι ώστε να μην γλιστρήσει προς τα κάτω. Είναι ιδιαίτερα προτιμώμενα για μεταξένια μαλλιά καθώς γλιστρούν εύκολα και κάνουν το στυλ των μαλλιών σας ακατάστατο. Είναι πολύ χρήσιμο να κρατήσετε τα μαλλιά σας σε θέση και θα αποφύγετε τη χαλάρωση του κουλούρι.

16. Κλιπ μαλλιών κροκοδείλων:

19 διαφορετικοί τύποι καρφίτσες και κλιπ μαλλιών Στυλ στη ζωή

Τα κλιπ μαλλιών κροκοδείλου θα σας βοηθήσουν να βάλετε τα μαλλιά σας με τη μορφή κουλούρας. Αφού συνδέσετε τα μαλλιά, απλά πρέπει να τα κολλήσετε με αυτό. Χρησιμοποιείται επίσης σε αίθουσες για να κόβετε ένα τμήμα μαλλιών πριν από την κόμμωση. Είναι συχνά μια προτιμώμενη επιλογή από τις γυναίκες να τους συνδέουν πριν από το μπάνιο. Διατίθεται εύκολα στην αγορά.

17. Καρφίτσες ξύλου:

19 διαφορετικοί τύποι καρφίτσες και κλιπ μαλλιών Στυλ στη ζωή

Αυτό το στυλ καρφίτσα μαλλιών είναι μάλλον μοναδικό και έρχονται σε διαφορετικά μεγέθη. Είναι κατασκευασμένο από ξύλο και επομένως είναι κατάλληλο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μερικά από αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μαλακώσουν τα μαλλιά, ενώ το άλλο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να δέσει μια πόνι πόνι. Φαίνονται επίσης ελκυστικά, αλλά μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να βρεθούν στα καταστήματα.

18. Μαύρα κλιπ μαλλιών:

19 διαφορετικοί τύποι καρφίτσες και κλιπ μαλλιών Στυλ στη ζωή

Αυτό το στυλ φουρκέτας είναι ευρέως γνωστό ως κλιπ πεταλούδας. Το κλιπ χρησιμοποιείται συνήθως για να δέσει τα μαλλιά πίσω από το μέρος που μετριάζει πάνω. Είναι το πιο συνηθισμένο είδος κλιπ μαλλιών που είναι διαθέσιμο στην αγορά και μπορεί να εγγυηθεί εύκολα.

19. Coraline Hair Clip:

19 διαφορετικοί τύποι καρφίτσες και κλιπ μαλλιών Στυλ στη ζωή

Αυτό το φανταχτερό κλιπ μαλλιών είναι μια όμορφη διακοσμητική καρφίτσα για τα μαλλιά που είναι γεμάτη με πολύχρωμες πέτρες και είναι ένα καλό κομμάτι αξεσουάρ για τα μαλλιά. Χρησιμοποιείται κυρίως για μικρό όγκο μαλλιών, συνήθως για να κρατήσει κτυπήματα στη θέση ή επίσης ως διακοσμητικά κομμάτια κοσμημάτων για τα μαλλιά.

Δείτε περισσότερα: Σύγχρονα αξεσουάρ νυφικών

Οι καρφίτσες των μαλλιών και οι κλιπ είναι πάντα σε ζήτηση και ως εκ τούτου οι κατασκευαστές πρέπει να δώσουν συνεχώς νέα ελκυστικά σχέδια σε αυτό. Δεν υπάρχει χτένισμα που δεν απαιτεί καρφίτσα για τα μαλλιά. Κάποιες νέες καρφίτσες τρίχας διαθέσιμες στην αγορά είναι καρφίτσες φτερό, καρφίτσες ταινία μαλλιών, πεταλούδες διαμάντι, κλπ. Μερικά από αυτά είναι απαραίτητη όταν δοκιμάζετε hairstyles, ενώ άλλοι είναι σημαντικές λόγω της χρήσης τους. Επιλέξτε την επιλογή σας!

Leave A Comment

7 + 2 =