Защо средните тонове в грим и коса са размазани

Те наистина не са'T. Искам да кажа, мислили ли сте за това? Аз имам, защото съм достатъчно абсурден, че мога да го нарека моя "работа" да обмисля такива неща. И отдавна, аз'имаше проблеми със средни тонове: знаете, рози, крехки рози и т.н. (Хвърлете нещо мразовидно или перла там, като дамата горе и вие'съм наистина ли нарани ме.)

Както и да е, аз не'че тази мисъл е различна от това как се отнася до червило. Но после вчера'който е с участието на Емили Блънт'"Междуособната фаза" в цвета на косата е вдъхновена от дискусия в разговор с моя приятел Лиза и стигнахме до извода, че средните тонове просто не са готини, на която и да е част от тялото, EVER. (Добре, може би на клепачите, или ако ти'като супермодел. Но това'това е.)

Сега разбирам, че дескрипторът "средни тонове" е малко неясен, така че днес аз'аз ще разбия точно това, което искам да кажа, "с полезни изображения", така че заедно можем да затлачваме завинаги средните тонове от нашия живот.

Среден тон в косата

Позволявам'започва с коса. Прости ми, че повтарям снимките на Емили Блънт, но това не илюстрира как тъмнокафявата и блондинката изглеждат добре, но каленът между сянката не?

Аз също се чувствам по същия начин за Никол Ричи:

И макар че Манди Мур е моята номер едно вдъхновяваща фигура за всичко свързано с косата (добре, тя и Сиена), дори трябва да призная, че блатото кафяво не'не правя много за нея.

(Добре, избрах доста погрешен, без грим портрет за средния тон, който да ми помогне да докажа думите си ... Все още обичам това момиче.)

Вероятно / вероятно съм пристрастен към средни тонове на косата, защото моята собствена експериментация с тях, когато отидох на "Омбер", ми дадоха тънките. Можете да прочетете повече за това, защо излязох тук. От сега нататък косата ми ще бъде тъмно кафява или руса, но нищо между тях. Аси, косми за мишките изглежда страхотно за супермоделите, но те просто измиват цивилни.

Среден тон в лак за нокти

Сега очевидно знаем, че френският педикюр е най-лошото престъпление, създадено някога (и честно казано, истинска обида към французите).

Но мога да ви предложа, че второто най-лошо престъпление на ноктите носи подобни нюанси?

Да не избирам Сали Хансен или нещо такова (въпреки че трябва да кажа, че те имат страхотен избор на средни тонове в иначе отличната си линия за нокти), но'като цветовете като този по-горе, и това...

...че датата ви изглежда по-бързо от шейкър-плета пуловер. Вид трудно да се предаде в мрежата, тъй като се чувствам като отвратителен цвят не'наистина се превеждам, но аз'm говорейки за средни розови ("рози") или плодове с нюанс на лилаво или кафяво или замръзване.

Толкова по-добре е да отида с гол или ясен лак, или да направя истинско изявление и да направя смел червен, горещ розов, корал, син и т.н. Моят личен фаворит в момента е този нов (от този месец) Твърде горещо розово да задържа 'Em:

То'перфектният червен цвят - нито прекалено розов, нито прекалено червен и следователно върви с всичко.

Среден тон в руж

Мисля, че въпросът със средни тонове, когато става дума за руж е, че много от тях имат прекалено много кафяво. Разбира се, ви предупредих за кафявите, които се появяват в S / S '10 Шанел шоу:

И аз ги ползвам по моделите ... но след по-нататъшно разглеждане, аз просто мисля за реалния живот, то'(и по-универсално ласкаво), за да се придържате към розовите и прасковите. Искам да кажа, там'е причина, че това е най-говореният за руж сянка в историята на света:

И никой не иска да изглежда като тази дама:

Среден тон в червило

И сега за категорията, в която присвояването на медиите е най-важното от всички. Знаеш как'съм размишлявал за София Вергара'в последно време?

За известно време не можах'не сложих пръста си на това, което ме притеснява, но сега мисля, че просто се свежда до факта, че тя изглежда като M.A.C Twig около 1996.

То'е просто нещо ... там. И лично, ако аз'аз отивам в неприятностите на носенето на червило? Искам да го гледам като мен'm носещи червило. Знам, че за известно време е много модерен, преди да стане популярен гланц, да носите нюанси, които изглеждат като естествен цвят на устните ви "само по-добре". Twig е в тази категория, и така е Clinique'черен мед.

Но сега, както и ти'вероятно съм се събрал, мисля'много по-модерно, за да направите изявление с устните си в ярък цвят: червено, оранжево, горещо розово, дори голо ... Честно казано, всичко е различно,' среди. (НО: моля те'Тълкувайте това, което означава, че не ми харесват цветовете на зрънце. Както казах, зрънце е универсалният ласкателен цвят на устните'не е толкова смел, колкото червен, но все пак опакова удар.)

И студове, перли, металици, ирисценция или блясък? Както казва Лиза: "Инструменти на дявола".

Съгласни ли сте, че средните нюанси са лоша красота?

Или одобрявате за тях най-малко няколко части на тялото?

Сега, че аз'- Взех всичко това там, аз'Обзалагам се, че те се връщат в модата и аз'ще трябва да ям думите си. Красотата е нестабилна по този начин, защото аз никога не съм изминала милион години'ти си мечтал'd носете блясък nailpolish след 12-годишна възраст.

Leave A Comment

− 1 = 1