В: Колко грим е твърде много?

аз'Ще ви оставим малко тайна за редакторите на красотата. Много, ако не и най-много, могат да бъдат включени в шоуто Hoarders, благодарение на огромните колекции от продукти за красота, придобити през годините на работа в списания. Всичко извънредно специално (като например палитри с ограничено издание или с името Том Форд) пристига направо в това, което наричаме "архивите". Да не се използва, EVER, но се измъкваше от време на време, за да се замисли. (Знам, че ние'странно.)

Но тогава има масите и масите на ежедневните десетки маскари, очила за устни, сенки за очи, вие казвате, че ние продължаваме да ги поддържаме. Не само защото в действителност трябва да купуваме гримировки, за които се страхуват в сърцата ни (тъй като единственото нещо, на което сме работили, е, че имаме изобилна доставка). Това също така ни носи огромна радост, за да можем да се позовем на колекция от продукти (Clarins, 2005) и всъщност да я намерим, или най-важното от всичко, да можем да търсим нашите скривалища, а след това подаръци приятели / семейство с точния перфектен нюанс на руж / фон / червило.

И така аз'Може би грешен човек за читателя Melody да попита "колко грим е много много?" Но аз'аз ще го опитам така или иначе ", защото ако има'това, което знам след всичките тези години в бизнеса'това, от което наистина се нуждаете, срещу какво'е просто хубаво да имам.

Тук'мелодия'въпрос:

Обичам грима, но аз'м все още 17. Определено достатъчно възрастен, за да нося грим, както правилно правя всеки ден, но тъй като аз'се влюбихте в колекциите и такива неща, намирам, че купувам продукти, които не мога'не е нужно. Досега всички около мен се чувстваха добре, но сега приятелите и родителите ми започват да ме питат защо все още искам да купувам повече, дори когато имам повече от това, което използвам ежедневно.

Обичам грима и определено го използвам по подходящ начин (и аз'm голям фен на канали в YouTube и вашия блог и други блогове за красота, така че предполагам, че е започнало да се чувства като притежаването на толкова много грим като нищо необичайно). Просто исках да попитам, за редовна 17-годишна възраст, колко грим наистина мислите, че е прекалено много? Може би'това е само моето хранилище'което я прави доста объркано и навсякъде.

Добре, първите неща първо "Имам прекалено много грим. Но, както казах, това'е моята "работа". Така че в никакъв случай не очаквам всичко'всичко да свърши и да купя всичко, което споменавам на този сайт.

Това каза, мисля, че има някои неща, които трябва да бъдат във всички'с инструментален комплект. Така че, ако се окажете изчерпани и купувате всеки горещ продукт от момента или най-новата колекция с ограничена редакция, само защото опаковката е хубава и т.н., вие'ще искате да натиснете пауза и да сте сигурни, че поне имате първите основи.

МАСАЖИТЕ

1. Добра козметика и колани

Независимо от състоянието, в което е кожата ти, повярвай ми: ние всички се нуждаем от коректор. (Дори ако не'нямате зачервявания или недостатъци, които да покрият, всеки получава малко тъмнина около вътрешните ъгли. Това е моята промяна на живота ми, за да гледам незабавно добре отпочинали.) Формули, които са твърде ликвидни спечелени'да ви даде достатъчно покритие, така че потърсете една, която идва в гърне или пръчка. И определено инвестирайте в професионална козметика за четка "'ще получите много по-добри резултати.

2. Прах за прозрачно нанасяне и куха четка за очи за очи

Забележете, че не съм'т.е. оцветени прахове. Тези, особено ако сте куп 'за да докосвате грима си през целия ден, може да ви даде наистина суха, пикантна, силно изработена външност. Новите прозрачни, приложени точно в районите, където получавате блясък, изчезват направо в кожата ви за по-безупречен външен вид. (Така че безупречна, всъщност, че те'какви художници на грим използват за телевизията с висока разделителна способност.) Тези прахове също са безцветни и затова работят върху всички тонове на кожата. Просто се уверете, че прилагате малка тинейна сума с малка четка, защото малко отива по-забавен начин. Това не е вид прах, който изисква да се върти голяма, пухкава четка "ако го направите, че'Ще изглеждам като теб'готов за шоу "Кабуки".

3. Черна спирала по ваш избор

Всеки изглежда добре в черна спирала, но формулата, която избирате, зависи от вас. Има толкова много добри такива там!

4. Висококачествена коса за мигли

Торонто-базираният гримьор Дино Дилио ме научи, че е възможно да навиете миглите с пръчицата на спирала, но тя's определено по-лесно с добър миксер.

5. Розов или прасковен-розов руж и червена четка

Любимият ми! Мисля, че всички изглеждат по-добре с намек за цвят по бузите. Розовите или прасковени-розови тонове са универсално ласкави, но отиват за матово, а не за блясък, за най-съвременен ефект. Точно сега аз'm частично за формули за сметана, защото те'най-лесно да се смесва, но прахове, гелове или петна могат да работят също. (Праховете могат да отидат на върха на крем или прахообразни основи, но в идеалния случай вие искате да носите крем руж върху кремовата основа. Кремът на прах може да се превърне в крем.)

6. Сенки за очи в а) бежово, б) тъмно и в) тъмно кафяво / сиво / морско. И четки за сенки за очи!

аз'm всичко за творчество в отделението за очи, но това са класическите нюанси'Ще се върна отново и отново и отново. (Също така подходяща за 17-годишна възраст.Мелидията може да носи само бледосин за ден, навсякъде по клепача и да използва останалите за специални поводи.) Цветът на таупея е за засенчване на гънките и един или две от тъмните за облицовка или за създаване на димен ефект. Отново, текстурата е лично предпочитание: обичам да налагам водоустойчиви кремове с пръсти за всички клепачи, но праховете или гелните саксии ще ви дадат по-голям контрол с по-тъмните цветове. Инвестирайте в пухкава четка за работа на капака и определено ъглова за ефекта на лигавицата.

7. Очната линия, за предпочитане водоустойчива, в тъмно кафяво, тъмно, сиво и / или черно

Аз не'Не използвайте очна линия за очна линия, освен ако не'е водонепроницаема - оставащата енергия е много по-добра, особено ако сте'обличане на вътрешните джанти. Същите класически цветове тук, с добавяне на черно. (Ако направите водните линии на линията на горната линия, това прави очите ви поп, без изобщо да са открити ... и разбира се, черна подложка е от съществено значение за вечерта.) За Melody "Аз не'Не обичайте тон на очна линия за тийнейджъри, така че те са най-подходящи за вечерни или специални поводи.

8. Червила в голи, червени и ярки или две по ваш избор

Всеки има нужда от няколко опции в гардероба си за червило. Добрият гол, разбира се, е от ключово значение, за да се съчетае с всякакви външни очи. Намерете такъв'има намек за розово или праскова, така че устата ви не е'Не изглеждайте бледо или валци. Неправилният нюанс на голото може да бъде много, много грешен. Червените и светли червила може да са твърде много за тийнейджърите, така че аз'Аз отново отхвърлям правилото за специалните случки. (Свържете ги със свежо лице и минимален грим на очите.) Все пак аз'м на училището на мисълта, че всеки може да носи червено червило, ако те намерят правилния сянка. И с всички забавни светлини, които идват в стил сега (корали, портокали, розови цветове), със сигурност можете да се забавлявате с цвят.

9. Ясен, прасковен или розов блясък на устни

Глухите глави са забавни, сигурни, но повечето не'т дават тон на цвят, така че може би ще успеете да постигнете само с една или две. Ако усетите копнежа си за по-голям цвят, просто ги слойте върху червилото (директно или първа) за блестящ, пигментиран ефект. Мисля, че това е един продукт, който жените са склонни да събират десетки, когато не'T наистина ли трябва да.

10. Балсам за устни

Сухи, люспести устни никога не изглеждат добре!

НИЗЪТ КЪМ МАГАЗИНИТЕ:

1. Основа и четка за основа

Луд, че го поставя в незадължителната категория? Е, не'мисля, че всички НУЖДА да носят основа. Обичам действието на "истинската кожа", така че ако кожата ви е добра, вероятно ще получите само с козметика и едно докосване на прах. Но ако мислите, че имате нужда от допълнително покритие за всякакви обезцветявания, зачервяване или дефекти, най-важното е да откриете правилния сянка. Освен това искате да сте сигурни'не правете нито една от тези 7 грешки!

2. Грунд

Примерът е магически и аз го обичам, но аз не'Не го носите всеки ден. Аз го препоръчвам за под вашата основа, а mattifying тези са учудване, ако имате кожата, че'на мазната страна.

3. Молив за вежди или прах

Ако имате много леки или рядко вежди, тогава да, това вероятно ще бъде от съществено значение за вас, но не всеки (включително и мен) задължително се нуждае от допълнителен акцент върху ежедневието. (Всъщност, може да ви накара да изглеждате доста грубо и Joker-esque, ако веждите ви вече са доста дефинирани.)

4. Матов, не твърде тъмно бронзер

Знам, знам, някои моменти са пристрастени към бронзора (знаете кой сте). аз'Не съм голям фен от тях за целогодишно, но те могат да изглеждат страхотно през лятото, особено за Camo a Eagle. Праховете по принцип са по-лесни за работа, отколкото формули за сметана.

5. Илюминатори и осветителни тела

Поставянето на малко светлина върху върховете на скулите или вътрешните ъгли на очите може да бъде прекрасно и можете също така да смесите осветителните тела с основата си за ефект на светло-кожата. Но трябва да внимавате с блясък. Аз не'не ми харесва, и със сигурност не за широка светлина. Те могат да бъдат забавни екстри, но не и необходимост.

6. Черно течно покритие

Този красив външен вид критичен линеен е класически грим, но това'също е доста трудно да овладеят. Вие'вероятно ще получите повече гъвкавост от обикновения си черен водоустойчив очна линия, която може да постигне подобен вид така или иначе.

7. Устни за устни

Освен ако нямате проблеми с оперението на цвета на устните, не'Т наистина се нуждаят от устни и червило. (Те'така '90s, non?) Plus, формулите за червила стават все по-умни и остават по-добри в наши дни, така че ефектът на кървене е по-малко вероятно да се случи на първо място.

8. Цветни (зелени, сини, лилави) маскараси

Не е фен. Почти винаги, очите ви ще изглеждат десет пъти по-добре с обикновен черен джет.

9. Луди очи на очите и цветовете на очната линия (зелено, жълто, оранжево, ярко синьо и т.н.)

Те са толкова хубави на пистата и аз'м определено виновен за насърчаване на експериментирането, но вие'никога няма да получите толкова "износване" от тях в сравнение с класическите нюанси, които споменах по-горе. Някой забавни нюанси не са голяма работа, но ако откриете, че купувате 12-та си електрическа синя сянка за очи, то тогава'е време да преоценим.

10. Петна от устни

Голям фен на петна от устни тук! Идеален за новобранец на устните за цветове, получавате намек за пигмент, без дебелината, устната повърхност. Да, обичам 'но можете да постигнете подобен ефект, просто като си счупите червилото с тъкан, знаете ли.

Така че това са МОМИТЕ - и хубаво да имам ... и това е, което използвам, за да организирам всичко:

То'е организатор на бюро за бюро от, като Staples! И се вписва добре в горната част на шкафчето за спалнята, с всички тези малки секции, за да ви помогне да организирате грима си. Добре, нали? (Разбира се, имам допълнително място за съхранение на "архивите" и т.н. Това е заради това, което използвам редовно.)

Та, кажи ми:

Какви са вашият грим, трябва да има и да имаш хубаво да имаш?

Колко грим смятате, че е "твърде много?"

Как организирате скривалището си??

Leave A Comment

97 − 91 =