Търсите перфектната спирала? Прочетете тук първо!

Забравете Amex MASCARA е едно нещо, което аз никога напускай дома без! Както вече ви казах, моите мигли са сурови, рядко, много леки и невероятно кратки. Така че, докато имам привързаност към всички красиви продукти от блясък на блясък до бронзови маскари, лесно ми харесвам. Точно като Мишел'има гардероб с козметика, имам чекмедже пълен '(наркотик, който съм аз) и един за всяка цел: ходене до фитнес залата, охлаждане през уикенда, вечеря с момчето, вечери с момичетата, йога класа, офиса ... Получавате картина. И докато аз обичам да го блъскам с фалшив ефект на миризма (I'm obsessed с най-черно черно, удължаване, сгъстяване формули), аз също обичам да го пазят естествено, че'където е моето чекмедже за маскара.

Сега аз'Имате още няколко, които да добавите към ротацията, защото само за вас момчета, тествах - управлявах шест от най-новите стартове. Така че, независимо дали сте'като мен и да имаш спирала, която да отговаря на всеки случай, или предпочиташ да ровиш с един подпис, аз'm щастливи да съобщят, че там'нещо за всеки тук. Супер! Нека да копаем, ще?

ФАБУЛОНСКАТА ПАСКА МАСКАРАС: НАЛЯГАНЕТО 

ПРОДУКТЪТ:

ОБЕЩАНИЕТО:

ТЕСТ-Драйвът:

ВЕРЕДИЦАТА:

КУПИ ГО

ПРОДУКТЪТ: Revlon Grow Сладък водоустойчив спирала
ОБЕЩАНИЕТО: То помага на миглите да стават по-силни и "назъбени", като същевременно прибавят дължина и обем с надвисналата си четка.
ТЕСТ-Драйвът: Аз имам'Не използвах това достатъчно дълго, за да забележа дали ми миглите стават по-силни, но аз'ти ми пресичаха пръстите! Хареса ми как голямата четка уголемя миглите ми, макар че беше малко трудно да се стигне до по-малки мигли по вътрешните ъгли. Формулата е по-суха, отколкото обикновено, но факта, че тя'че е невъзможно't smudge.
ВЕРЕДИЦАТА: Определено удължава и удебелява, а формулата за растеж струва един изстрел!
КУПИ ГО: Предлага се в Well.ca за $ 8.99. Безплатна доставка в Канада без минимална поръчка!

ПРОДУКТЪТ: Риммел Лондон Озвучителна Маскара
ОБЕЩАНИЕТО: Укрепва и подобрява вида на вашите мигли с течение на времето с комплекс за увеличаване на обема. След 30 дни голите мигли ще изглеждат по-пълни и по-плътни.
ТЕСТ-Драйвът: Тази добавена дължина и приложена равномерно, но (тъжно лице), което имах'не забелязах лудото количество, както обеща. Все пак, това беше страхотна ежедневна спирала за офиса (и след три или четири палта, перфектни за вечерята с сладки момчета). аз'm очакват да видят резултатите ми след 30 дни.
ВЕРЕДИЦАТА: Тя осигурява добро покритие за основен вид на миризмата, но ако искате да я създадете, може да се наложи да имате гребен, за да предотвратите срутване.
КУПИ ГО: Предлага се на определени наркотици и масови търговци на дребно за 9,99 долара.

ПРОДУКТЪТ: Майкъл Джексън
ОБЕЩАНИЕТО: За да отпразнуваме Великия Лаш'40-годишнината (уау!), Maybelline Ню Йорк създаде нова сърцевидна четка, която помага да се създаде вид на повече мигли. Апликаторът се умножава и изгражда, покрива миглите равномерно за чист, пълен външен вид от корена до върха.
ТЕСТ-Драйвът: Използвах оригиналната формула Great Lash обратно в гимназията, така че беше страхотно да я изпробвате отново. Върхът на четката беше прекрасен при достигането на всичките ми бебешки мигли, а основата създаваше дебелина в по-дългите ми.
ВЕРЕДИЦАТА: Това е мокра формула, която продължава върху чиста и удължава и се отделя много добре. Новата четка покрива всяка миризма! Всекидневен щапел.
КУПИ ГО: Предлага се в дрогерии и масови търговци на дребно за $ 6.49.

ПРОДУКТЪТ: Маска за коса CoverGirl NatureLuxe
ОБЕЩАНИЕТО: Тайната на тази безтегловна формула е отстраняването на синтетичен ингредиент, който тежи на миглите; то'са заменени с по-леки алтернативи (като пчелен восък), които оставят лапите леки и повдигнати.
ТЕСТ-Драйвът: Миглите ми се чувстваха леки, чисти, естествени и без бучки, дори и след повече от една козина.
ВЕРЕДИЦАТА: Една перфектна възможност за естествен дневен изглед към фитнес залата или офиса.
КУПИ ГО: Предлага се в Well.ca за $ 9.39. Безплатна доставка в Канада без минимална поръчка!

ПРОДУКТЪТ: Almay One Coat се издига и расте водоустойчива спирала
ОБЕЩАНИЕТО: Четката с меко докосване достига до всяко бръснене само с един слой, а превъзходната провитаминна формула намалява счупването, така че миглите стават по-дълги и по-силни във времето.
ТЕСТ-Драйвът: Както при ревловата маскара, аз имам'Използвах това достатъчно дълго, за да забележа каквото и да било нараняване, но ми харесваше формулата и четката. Това ми даде средно покритие само в един слой и без никакви бучки.
ВЕРЕДИЦАТА: Това е безопасна опция за носещите контактни лещи и тези с чувствителни очи. То'също е фантастично, ако искате дебелина, но може'не се притеснявайте да се борите с палмови гребени или да нанесете няколко палта.
КУПИ ГО: Предлага се в Well.ca за $ 7.49. Безплатна доставка в Канада без минимална поръчка!

Елизабет Оборн е писател и холистичен диетолог, основан във Ванкувър. Следвайте я на Twitter: @elizabethedits.

Кажи ни:

Опитали ли сте някоя от тези маскари?

Отивате ли за фалшив ефект или за по-естествен вид?

Какво'е вашето завладяващо очарователно спирала?

Leave A Comment

+ 60 = 65