Това L’Oréal Blush е сериозен дуп за Джорджо Армани

Първо, имаше Rimmel Stay Blush Liquid Cheek Tints, които са близки впечатления за YSL'но преди да го преоткрият като Baby Doll Kiss & Blush.

Сега, Л.'Ореал Париж е излязъл с визуалните си лифтове Blur Blush и ще ви кажа. Те са толкова близо, толкова близо до лицето на Giorgio Armani Blushing Fabric Second Skin Blush, продукт, близък и скъп за сърцето ми, откакто за първи път стартира като ограничено издание през 2010 г. (Сега изглежда, че идва и си отива, така че може би Армани ще да преосмислим и това.)

Тук'това, което аз'm говоря' относно:

Така че просто игнорирайте всички анти-стареене lingo. Ти не'т трябва да има нещо, което да "повдигне" или "замъгли", за да ги използва. Те са просто фантастични прозорци за всяка възраст.

Сега причината, поради която бях толкова омагьосана от "Арманис", беше поради тяхната уникална текстура, която наистина се разтопи в кожата, така че изглеждаше, сякаш се изчерви отвътре, вместо цвета,.

The L'Ореал Парис се руши и в това. И има смисъл, че формулата ще бъде близка до лукса, защото знаете какво? И двете са собственост на една и съща фирма'Oréal. аз'сте забелязали, че това явление се случва съвсем малко, когато иновацията е въведена за първи път на луксозно ниво и след това го виждате години по-късно в аптека. (Мислете: Армани Маестро, разгледано тук, и Майбъллайн Дрийм Уондър, разгледано тук.)

Но обратно към руж. Има три нюанса и така изглеждат направо от тръбата:

Shade 501 е мек праскова, 502 е мек розов и 503 е мека ягода. 

Знам, че изглеждат смели, но тук'какво се случва, когато смесвате:

Там'това е ефектът от втората кожа, за който ви разказвах. То'е доста невероятно, почти като петно, но имате повече време да работите с него, отколкото петно.

Бъдете предупредени, че се чувстват доста "силиконови", но това не е така'Толкова ме притесняваш, когато го'само на бузите ми, не на цялото ми лице.

Също така трябва да сте наясно, че 501 прасковният сянка ще се появи само на най-красивите тонове на кожата. Дори и на мен'Вирлите му са тънки и едва го виждате. За моя тен, 502 е най-естественото изглеждащо, докато 503 дава по-бодър руж. Бих казал, че ако имате средна до тъмна кожа, отидете за 503 със сигурност.

Единственият друг недостатък на тези момчета е тяхната власт. В зависимост от това колко мазна е кожата ви, може да се наложи да я приложите отново през средата на деня. НБД, като се има предвид цената'спестявайки почти $ 30 срещу "Армани"!

Къде да купя

Намери L'Oréal's видим лифт Blur Blush онлайн на адрес:

Кажете вашето мнение

Вие сте гела рушвет фен? Опитали ли сте тези още? Или Армани? 

Leave A Comment

42 − 35 =