Pureology Color Fanatic има невероятна полза за косата

Продукт за коса просто може'ако не разполагате с число върху бутилката, ще се похвалите с колко ползи предлагате. Искам да кажа, наистина. Имаше черна гама от 15 в 1, която се оказа популярна преди няколко години (напълно изработка на мазнини, имайте предвид, че не е съвсем универсалният продукт, който те претендират).

Сега има Pureology Color Fanatic, "многозадачна козметика за коса" с 21 предимства. Двадесет и едно! Тези момчета наистина се опитват да се преодолеят един друг.

Но този път всъщност мисля, че продуктът работи. аз'Вече го използвах за около година (оопие, забравих да пиша по-рано!) и това'се превърна в основна част от моята рутинна коса. То'е лек спрей не като в аерозолен лак за коса, но като разпръскващ спрей и вие'има за цел да я замъгли върху чиста, влажна коса, преди да се оформи.

Защото не'че наистина чете етикета (отново, ooopsie), току-що предположих, че е деталгер, и страхотно в това. аз'аз също го използвах като оставил в балсам, тъй като много време прескачах душата, така че да не претеглям фината ми коса. Този спрей дава точното количество влага, за да може лесно да се движи вашият гребен или четка. О, и споменах ли миризмата? OMG, това'като парфюм за коса.

Само наскоро осъзнах, че тези неща правят много повече. Въпреки че се нарича "Цвят фанатик", вие не'Необходими са цветно третирани коси, за да се използват. Тя се удвоява като топлинен защитник, така че там'не се безпокойте за пръскане в допълнителен продукт преди изсушаване. Той също така се бори с фризи и статични и прави косата ви да се чувства по-мека и гладка. Можете дори да го използвате на суха коса, за да опресните стила си. Цветовата полза е, че предпазва от избледняване и има UV щит.

Там'дори и повече, но вие получавате същината. Както и при всички Pureology prodz, съставките са 100 процента веган и то'без парабен, алкохол, сол и минерално масло.

Мога само да препоръчам. То'е един от тези продукти, които не сте направили'Не знам, че се нуждаеш, но щом го имаш, можеш'Представете си, че сте без.

Къде да купя

Намерете Pureology Color Fanatic в Ulta и в салоните Pureology (вижте тук за местоположения).

Кажете вашето мнение

Опитали ли сте цветни фанатици?

Или нещо друго от Pureology?

Има ли други продукти за коса "всичко в едно", които обичате??

Leave A Comment

+ 4 = 6