Поставете този оттенък за устни и бузи и се подгответе за компланти

Имам нов фаворит на крем, а хората ме питат за него (което според мен означава това'е пазач).

И всъщност, това'не е така просто червено "може да направи двойно дежурство на устните също. Позволете ми да ви запозная с Кралицата на червилата's Oxymoron за устни и бузи в най-новия сянка, Open Secret.

Също така се случва да мисля'е най-добрият сянка досега в тази линия Oxymoron. Другите "розови" рози, прасковени и кафяви кафяви "са толкова неутрални. Докато това ... това е поп от лицето-блестящи божур розово. 

И то'Мат, за да обувка! Всъщност те нарекли диапазона Oxymoron, защото това означава две противоположности заедно (например, мат и блясък). Така че с това можете да получите гладко, леко усещане за блясък, но в края на мат. То'това е наистина приятно понятие ", ми харесва да мисля за това като за модерна победа върху старомодния" руж ".

Y'всички ще си спомнят Кралицата на червилата'на прекрасната опаковка от последния път, когато прегледах една от техните изделия (страхотно джунглата кралица коралов червило). Този продукт е също толкова красив, идва в матов златен кръгъл компак: 

Отвътре, Open Secret е жив розов крем:

Сега, не'не се притеснявайте ", след като сте се слели, наистина не'Не го гледайте на глас или на устните си. Някак си, това'е много по-тъмно в компактното, отколкото се вижда на лицето ми. 

По бузите резултатът всъщност е доста мек и фин, като естествен флъш отвътре. На устните тя става почти мод-иш матово розово, без да е бледа и непочтителна, както повечето светли розове могат да бъдат. 

Тук е на мен:

аз'М носенето му също като руж във всички тези постове: горещата розова течна линейна лиричка, прегледът на фрешът за захар на лактите, прегледът на Clarins 3-Dot Liner, прегледът на Marc Jacobs Kiss Pop и прегледът Tarte Tinted Brow Gel. Знаете ли ... в случай, че искате да видите повече примери за това как изглежда!

Сега, още няколко важни точки. Първо, може да мислите, че този продукт е същият като друг популярен дву-в-едно, Stila'Кабриолет Цвят. То's НЕ. аз'никога не съм придобил хипнота над кабриолерните цветове, тъй като ги намирам ужасно лепкави и лесно размазани. Червилото Queen Oxymoron е много по-суха и по-тънка, с по-естествен завършек "и аз'че времето за износване е отлично. Наистина не'Тръгнете от лицето си 'докато искате да го измиете.

Там'това е малко трик за приложението, аз'намерени. Въпреки че Кралицата на червилото казва, че трябва да го потупвате на бузите с пръсти, трябва да използвам малко по-различен метод, отколкото обикновено използвам с кремообразни червени петна. Това, което правя, е да го кажа буквално като буквално, натискам пръстите си по бузите, без никакво триене. След това вземам червеникавата ми четка и внимателно я смесвам. По този начин цветът отива точно там, където го искате, а вие не'Т в крайна сметка депониране твърде много (което се случваше, когато използвах пръстите си или потупах четката директно в компактния).

Докато аз обичам този розов на бузите и устните, то'е малко по-лесно да се работи с бузите. Както при всяка матова формула, тя може да се установи малко в линиите или сухи бита на устните ви, така че вие'винаги ще трябва да го разпечатате с пръст. Използването му с малко блясък за устни несъмнено помага. (Харесва ми L'Occitane'е много по-добре.) По някакъв начин Open Secret изглежда също така прави устните да изглеждат по-големи като допълнителен бонус!

Мисля, че тази сянка ще работи добре на всеки от справедлива до средна кожа; просто задълбочете интензивността до нивото, от което се нуждаете. Имайки предвид, че получавате два продукта в едно, цената е доста сладка!

Къде да купя

Намерете Червило на червило Oxymoron за устни и бузите в открито секретно в следните търговци:

Кажете вашето мнение

Опитали ли сте Открийте тайната? Какво мислите за този цвят? Намерени са други устни и бузи, които са страхотни?

Leave A Comment

9 + 1 =