OPI’s Holiday 2014 Collab с Гуен Стефани е тук!

Обичам го, когато се появи нова колекция от полски и този празничен сезон, аз'm най-развълнуван от сътрудничеството на OPI (отново) с Гуен Стефани, т.е. кралицата на готината. 

Има 18 оттенъци с ограничено издание и знам, че вероятно ще умрете, че ги виждате в действие. Затова нека да отидем направо на добрите неща с някои мостри (две палта всяка, с горна палто, освен ако не забелязах друго), плюс мислите ми за всеки цвят. Наслади се!

Коледа изчезнала

Christmas Gone Plaid е толкова красива горска зеленина! Това вървеше наистина добре в две палта и е най-перфектният цвят на коледната елха, не?

Канела Сладка

Канела Sweet е дълбокото, топло червено на вашите мечти. Можеш ли да повярваш, че тази мостра е само ЕДНО? Да, само един! аз'm obsessed! Очевидно е, че той продължава перфектно и не мога да чакам да го прогонят отново. Нуждаете се от това, ако търсите най-червеното.

Снежният глобус

Тук "Snowglobe Trotter" над TMPR (най-съвършеното червено), Cinnamon Sweet и колко е сладък ?! Не може да има по-перфектно име за тази горна маска, защото имам чувството, че на ноктите ми има малки бели и ирисцентни снежинки. Такъв очарователен блясък!

Rollin' в Кашмир

Rollin' в Кашмир беше най-малкото ми любимо от всички 18 нюанса. Аз просто не съм в това мразовито злато "плюс, мога да направя без видимите удари на четката. Но ако това е вашето нещо, тя наистина продължи много лесно в две палта.

Първокласни желания

Не очаквах да обичам първокласни желания толкова, колкото и аз, но изглежда по-добре по ноктите отколкото в бутилката. Базовите двойки патладжан толкова добре със златните блясъци и са подходящи за почивка. обичам!

Мода на лък

Мода "лък" беше лесна за употреба, но консистенцията беше малко по-тънка и водна, отколкото бих искал. Това е ярко червеникаво-оранжево (това е много по-оранжево IRL, отколкото в тези снимки), което не е лошо, но аз просто не го обичам. Ще кажа, ако го направите, ако получите нещо подобно.

Аз ще те простя

Аз пластове Ще те Тенсел в модата А лък и аз трябва да кажа, това изглеждаше много по-добре, отколкото си мислех, че ще. Въпреки че не е любимата ми от четирите блестящи топола в тази колекция (и ми харесва много повече, ако не са имали произволни квадрати в нея), помислих си, че това най-горно покритие'черно и бяло блестящи, изглеждаше доста добре над червеното.

Не разпали сърцето ми

От както аз'вече намерих моето най-голямо сребро (OPI & Push and Shove от първата колекция на Гуен Стефани), не съм'Нямам големи надежди за "Неразтворимо сърце". Първата ми мисъл беше, че е зърнеста не в текстура, а на външен вид. Знаеш какво имам предвид? Това всъщност изглежда много по-добре на снимката, отколкото в реалния живот, за съжаление.

В Holidaze

Мислех си, че в Holidaze ще бъде един от любимите ми нюанси, но на ноктите, то просто не се оказа така. Всички бутилирани, изглеждат много по-тонирани, докато на ноктите'е просто стандартно червено. Това не означава, че окончателният цвят не е хубав, защото е; Просто исках по-уникалния цвят в бутилката.

Само за паркиране на шейни

Паркиране със сауна е страхотно. Тя се променя в зависимост от светлината, понякога изглежда черна и понякога изглежда повече слива. Това е перфектната сянка за по-студено време и смятам, че е наистина уникално, също " тя не е съвсем лилава, а по-скоро от заглушен, сиво-бургундски.

Кометата в небето

О, моя, ОПИ. Вие се ориентирахте. Кажи ми Комет в небето над Сандър Паркинг Само не'най-хубавото нещо, което сте виждали цял ден! Този блясък за разлика от всичко в колекцията ми (масивна) лак. То'носещо се с прекрасни многоцветни, ирисцентни блясъци, които ме измъчват. Имате нужда от това в живота си.

Любовта е гореща и въглища

Красива! Любовта е гореща, а въглищата са тъмно сиво-кафяви със сребрист блясък, който прелива през нея, и това е прекрасно на ноктите. Ако ти'като потърсите дълбока сянка по този начин, определено я вземах. Забележка: Изглежда малко по-ярко в снимката, за да се покаже блясъка, но лакътът е по-тъмен в реалния живот.

Просто BeClause

Ouuu, тази дълбока сянка от малини, наречена Just BeClause, е това, за което и аз съм. Почти може да се измъкнеш само с един слой, а просто да зашеметиш ноктите.

Така е елегантен

Това украшение е толкова елегантно за Just BeClause и може да е любимото ми блестящо-лаково комбо от тази колекция. Обичам как тази горна козина е проста - само някои черни конфети блестящи в различни размери, с някои хромирани смесени в ", но изглежда абсурдно добра за ноктите, особено в комбинация с тази малинова сянка. Блестящите в тази колекция са много добри и така Елегантното не е изключение.

Аз Керол за теб

Не мога да получа достатъчно от Керол за теб. Не само, че е страхотен нюанс на тъмно лилаво, но в нея също се движи пурпурен блясък. Така че за онези от вас, които обичат лилавото семейство, тази сянка е задължителна. Нямам нищо подобно на моята неудобно голяма колекция от лакове за нокти.

Какво представлява вашето Point-settia?

Какво'Вашият Point-settia? определено е доста червено, но аз'd вероятно отидете с по-топла Cinnamon Sweet вместо това. (В някакъв момент класическото червено е червено ... знам какво искам да кажа?) Освен ако не сте червен фанатик, ще го пропусна, тъй като вероятно имате нещо свръхподобно.

Kiss me & # x201; или Елф!

Толкова хубаво! Kiss me & # x201; или Елф! е червеникаво-виолетово, с истински прекрасен блясък. Наистина ми харесваше ноктите.

Червени пръсти и имела

Червените пръсти и имела напълно ми напомнят за рубинните чехли на Дороти, тъй като сянката е пълна със злато. Това е хубаво и блестящо, и е основно целият празничен сезон, увит в бутилка лак за нокти. Ще бъда напълно разчупена, за да нося коледния ден!

Къде да купя

Намерете колекцията OPI Holiday 2014 в професионални салони и спа центрове и в следните онлайн магазини:

Кажете вашето мнение

Какво мислите за тази колекция? Кои нюанси са вашите любими? Имате ли цвят на празника?

Leave A Comment

2 + 1 =