Очите на Алекс Чун за Eye Eye създават Ultimate Cat Eyes

Продължавай, възхищавай се на Алекса Чунг'който е в тази картина. аз'Ще ви дам минута.

Нима'то то съвършенство? От време на време се срещам с грим, който не бих искал'умът се урежда за цял живот, ако в някакъв бисарски свят трябваше да изберем само един и нейният прасковен блясък, определени мигли и бебешки линейни движения наистина го правят за мен. През деня, през нощта това щеше да се случи навсякъде и на никого.

Ако, както и аз, ти'особено вдъхновени от очите й, тогава вие'ще се радваме да разберем, че Алекса, която се смята за лидер на тенис корпуса, се е справила с британската марка Eyeko, за да създаде нов комплект за очи с ограничена редакция. То'това, което тя'носенето на тези снимки и нека ви кажа, Eyeko знае много за спиралата и тениската.

Самото опаковане е много готино и изглежда така:

- Вероятно няма тайна'm голям фен на филма за окото на котката и след като опита много различни марки, Eyeko определено е най-добрият в създаването на любимия ми '"Алекса" (30-годишна възраст) е в бизнеса от години, а преди това е работил като модел.'се опитаха десетки линейни течности.

В колежа й Eyeko получавате два продукта. Техният нов водоустойчив Eye Do Liquid Eyeliner в ултра тъмно въглеродно черно:

И нова овлажняваща Eye Mascara, също в въглеродно черно, с укрепващи и удължаващи свойства:

Те изглеждат малко дребни в тези снимки, но писалката е със същия размер като обикновената писалка'd използвайте, за да пишете с, и маскарала е пълен размер (дори по-голям от моя други настоящи маскара любима от MAC).

От линейката Алекса казва: "Писалката е перфектната форма и размер, за да ви даде контрол, дава ви прецизност, за да се възползвате от перфектното окото на котката, което е черно и водоустойчиво, така че това не означава, не се движи, дори на водната линия. "

Как се справи за мен? Обичах да рисувам с него; беше много лесно да се контролира, подобно на Sharpie, но по-добре и има точен, но мек и огъваем връх (за разлика от повечето течни линии, които са много трудни). Това, което ме впечатли най-много обаче, беше колко бързо изсъхва. Като имам тежки очи, трябва винаги да внимавам да не отварям очите си твърде широко за няколко минути след поставянето на течен линеар, за да не се прехвърля в горните ми капаци. Този изсъхнал за секунди! Което направи толкова много по-лесно да изграждам и усъвършенствам движенията ми.

Тук'как изглежда (с маскара):

Ами сега, предполагам, че взех тази снимка, преди да съм направил веждите си с Gimme Brow! (Вижте тук.) Както и да е, можете да видите колко е черно. Само глупостта беше малко размазана, но не беше'голяма работа. Смятам, че това продължава цял ден.

Що се отнася до маскарала, миглите ми изглеждат малко залепени заедно в тази снимка и аз не'Не знам защо, защото'в действителност е фантастичен продукт в реалния живот. (Вероятно съм приложил твърде много тук и знам, че не съм го направил'не ме карай да се движим по посока на миглите ми.) Както и да е, обичах въздушната ми четка и как тя се хвана и сгъсти всяка болка без големи купчини. Формулата е толкова мека, че можете да продължите да миете и да я изтъркате.

Алекса трябваше да каже това: "Обичам '60-те години с очи и това ми дава по-дълги, по-дебели, по-черни мигли, без да се налага да имаш фалшификации. Той остава завинаги, но се чувства невероятно, благодарение на цялата вълшебна магия в микса.

Честно казано, мисля'е чудесен малък комплект за любовник за котка-очи и добър начин да изпробвате Eyeko, ако сте'нов за марката. На C $ 44 / US $ 40 го'не е лоша сделка, тъй като тяхната Skinny Liquid Liner отива за C $ 19 / US $ 15 и Black Magic Mascara им е само $ 29 / US $ 24. Отново, и двата са пълни продукти в този комплект.

Искам да знам какво мислите ... но първо, някои бързи съвети!

Няколко малки съвета за котки

Ето Алекса's: "Започнах да правя това котешко око, когато бях на 17 години и го правя всеки ден, така че аз'ве имаше години на практика. Най-напред правя външния филм, само един ред. Тогава виждам дали те'равни и равни; тогава аз'просто ще изтегля останалата част, за да го събера, но понякога го правя твърде дебела и трябва да започна отново. Аз съм обсебен от усъвършенстване. Рекордното ми време е за минута и половина за един добър ден.

Моите съвети са да начертаете линиите си с обикновен черен молив FIRST и след това да го преминете с течността, това ще направи много по-лесно да получите хубава линия.

Съгласен съм да започнем с първите движения навън и това е най-добре за мен да ги нарисувам с отворени очи, вместо затворени. Това ви позволява да играете навсякъде, където искате да се движат, след което можете да се върнете и да свържете линиите, когато затворите очите си.

Той също така помага да има Q-Tip и някои Bioderma Sensibio H2O, които са полезни за почистване на грешките!

Пазарувайте продуктите

Кажете вашето мнение

Обичате ли да правите котешки очи?

Пробвахте ли нещо още от Eyeko??

Какви продукти / техника се кълнете, за да получите този външен вид?

Leave A Comment

− 4 = 4