Новите буболечки на Реблок на Maybelline са пастели, които поп

Пастелките могат да бъдат предизвикателни да носят, без значение коя е тона на вашата кожа. Има нещо за онези бледи, заглушени нюанси, които просто правят странни неща, имам право?

Но сега там'това е алтернатива, която дори пастелните фобии ще харесат. Maybelline'слънчевите очила на бунтовниците "Rebel Bloom" са нова линия от пастели от следващо поколение'и ги наричат ​​"пастелни светлини". 

Нека обясня. Вместо типичните си бледи, сладки, промити цветове, тези куршуми имат живи пигменти от розово, червено и лилаво и защото'отново формулирани с бяла основа, те наистина поп. 

(То'същата идея, както при лак за нокти. Ако рисувате неонова лак за нокти върху бяла основа, то ще изглежда по-ярко.)

Ето близък план за действителните цветове (има осем):

Тъй като това са пастели, аз очаквах, че ще имат тежък обхват. Но както можете да видите от шаблоните по-долу, последователността е по-прозрачна, с парченца от тънки блясък.

Тук'Погледнете ги на устните:

700 цъфтяха

Този сянка, Barely Bloomed, е доста близо до голо тяло, с фин прасковен прах. Забележете как бялото отразява светлината малко повече от нормалното голо.

705 Изчервяващ Буд

В епруветката, Blushing Bud изглежда като по-тъмна лилава, но на устните й'много по-розово от очакваното. След като го опитате, го'е един от любимите ми колекции. 

710 Петал Пинк

Petal Pink е по-традиционен пастел, и за съжаление отива на малко калай. (Вижте как бялата основа наистина се показва с тази сянка?) Въпреки, че тези червила имат доста кремообразна текстура, вие ще искате да сте сигурни, че устните ви се бръснет и овлажняват, когато го приложите, в противен случай всички люспи ще бъдат наистина забележими.

715 Хибискус Поп

Както подсказва името Хибискус Поп, това е много тропическа и жизнена розова, която има много въздействие, поради бялата основа.

725 Лилав флъш

Друг по-традиционен пастел, "Лилак флъш" ми напомня за нещо, което може да забележите с Кейти Пери или Ники Минай. Отново, бялата основа наистина прави лилавото да се откроява на кожата ви.

735

Вероятно най-малко традиционният пастел на купата, Rose Rush изглежда тъмночервена в епруветката, но на устните тя е много по-жизнерадостна с някои жълти задни нюанси.

740 Coral Burst

Мисля, че това беше любимата ми сянка от колекцията. Пикавият корал, бялата основа на Coral Burst помага на цвета да остане вярна на устните ви, като блокира естествения ви цвят на устните.

745 Прасковен мак

Очаквах, че Peach Poppy е много по-ярко по устните ми въз основа на това, как изглежда в епруветката, но цветът е наистина фин, по-скоро като бледо розово или голо.

Долния ред

Ако обичате ярките си червила, но сте търсили нови бледи нюанси, които опаковат един удар, тогава те със сигурност си струва да изпробвате! Те правят това за устно изявление'малко по-неочаквано и ще бъде още по-перфектен да дойде лятото.

Къде да купя

Намерете Maybelline Rebel Bloom Lipstick онлайн на адрес:

Кажете вашето мнение

Обичате ли пастелните устни? Какво мислите за концепцията "пастели ярки"? Още ли сте проверили тези нюанси?

Leave A Comment

85 − 82 =