Новите “Baby Feet” ексфолиращи чорапи са странни, груби … и невероятни

Всичко в теб'съм чувал за Baby Foot е вярно.

За първи път научих за тази новопоявила се категория крака за краката кора"от приятел на редактора на красотата през лятото. Точно по начина, по който описа малките пластмасови чорапи, наводнени с киселина, беше достатъчно, за да ме накара да отида. И тогава добавената полза от това, да направите кожата на краката си (заедно с напукани токове / калуси) да се хвърли като змия, дни след това? Отвратително. Но дух! Исках ВЪВЕДЕНИЕ.

Малко след това започнах да чета за Бебешки крак навсякъде. Както го разбирам, "Бебешки крак" е оригиналната коричка за крака от Азия, където те са много по-напреднали от тези неща. Бях на това място, за да го поръчам на Амазон, когато открих, че някой PR човек вече ми е изпратил пред мен, преди месеци.

Че'с право. Там'е канадска (и Великобритания / Европа) версия на Baby Foot, и то'наречен "Фъстъър". Но наистина те са едно и също нещо. А и Холика Холика прави едно. И аз'Просто използвайте понятието "Baby Foot" генерично от сега нататък, като Kleenex. Защото, без значение каква е марката, имате нужда от тези лоши момчета - те'промяна в живота. И сега е времето да опитате, докато краката са под талията за зимата.

От това писание аз'направих два кръга на Footner, един месец след това, откакто се завърнах от лятната ваканция (която НЕ беше добра към стъпалата на краката ми). Позволете ми да ви преведе през процеса.

Стъпка 1

Това е, което получавате в кутията:

Инструктивният пакет, който трябва да бъде по-дълъг от него, и самите чорапи, пълни с киселина, запечатани в този хубав фолиен пакет. Те изглеждат така:

Инструкциите казват, че всеки отрязвайте всеки, вкопчете крака си и го запечатайте на върха (което никога не съм разбрал как да го направя). То'препоръчваме да поставите чифт собствени чорапи отгоре, за удобство и мисля, че ефикасността, тъй като помага да се поддържа киселината в контакт с краката ви.

Говорейки за киселина, вероятно искате да видите съставките:

Aqua, алкохол денатуриран, алое екстракт, глицерин, бутилен гликол, масло от рапица, Polydextrose, Cucumis сативус Extract, пропилен гликол, натриев лактат, млечна киселина, ксантанова гума, гликолова киселина, метилпарабен, колаген, Parfum.

Звучи доста интензивно, но там'няма абсолютно никакво ужилване. Така че оставете всичко, което се накисва в краката ви, за 60 минути. Задайте таймер:

Когато часът изтече, изплакнете всичко с топла вода, а после чакате. Чакай малко.

Направих това в съботен следобед, а във вторник бях убеден, че нищо не се случва. Ако не, краката ми изглеждаха по-сухи и по-сухи, отколкото преди да започна целия този процес. По дяволите, Фънър, мислех си.

Тогава в сряда вечер аз ги взех назад. Изваждах чифт чорапогащи, когато на алармата ми падна цяла купчина люспи на пода. Крак люспи. Бях отблъснат, но въодушевен.

Гротескното осакатяване продължи дни, до точката, в която имаше нов, гладък и да, бебе, подобни на крака най-накрая се появи. Определено ще трябва да смените вашите листове и вакуум. Това е изобразяването на процеса на проливане на Footner'така че очаквайте вариация по тази тема:

Получавате идеята! Чувствайте се свободни в Google преди и след; има натоварвания. (Смятате ли, че ще ви покажа моя собствен мъртъв крак на кожата в интернет? Трябва да изтегля линията някъде ...) Но наистина, след това не е нищо невероятно.

Краен кръг двама

Реших да повторя лечението няколко седмици по-късно, за да насоча някои по-дълбоки, упорити мазоли, които все още се нуждаят от помощ. И също така, ако се каже истината, защото бях някак пристрастен и аз го намерих в моите местни купувачи.

Преди втория тур, аз Googled. И открих, че хората се противопоставят на инструкциите и напускат Footner за не един, но два часа, което е същата продължителност от време, за което съветва Бебешкото краче. Сега, не'Не знам дали Baby Foot е по-слаба формула, но си мислех какво по дяволите? аз'Ще го изстрелям. (Добре е, но продължете на свой собствен риск!)

Друго нещо, което открих, че хората правят кой е Фънър'инструкциите на дон'не споменаваме, че предварително накисвате краката. Аз седях краката си във ваната за 15 минути преди втората и определено си мисля, че това е различно. Изглеждаше, че е по-дълбока коричка, отколкото за пръв път, почти унищожавайки досадната заровена кожа на петите ми.

Долния ред

То'любовта. Хек, това'на брака. На този етап мога'не виждам, че използвам моя микро-Pedi електронен крак буфер, който много повече, защото кората на краката е толкова по-добре. (Знам.Бях обсебен от Микро-Педи.) Но два кръга на Футнер носеха краката ми драматично по-гладки, с много по-малко труд. 

Единственият улов е, че вероятно не трябва't използвайте тези продукти тип "Бебешки крака" през лятото. Подутини от кожа, които се носят от краката ви, просто не'не върви добре със сандали. Перфектното време е СЕГА, хора. Имате ли работа за това?

Къде да купя

Кажете вашето мнение

Опитали ли сте да печете петел? Това ли са най-хубавото изобретение за красота или какво??!

Leave A Comment

43 − 41 =