Направете за 10-те нови праймери някога решаване на всяка възможна текстура и тон загриженост

"Можете ли да препоръчите добър грунд?"

Ако имах един долар за всеки път, когато получих този въпрос през годините като редактор на красотата, добре, бих могъл да бъда в блог за този басейн с чаша чадър в ръка. Или най-малкото да можете да получите много хубава чифт слънчеви очила.

Както и да е, отговорът е "да". Да, най-накрая може да препоръча добър грунд. Всъщност мога да препоръчам 10 от тях.

Виждате ли, Make Up For Ever току-що представи новите си Еквалайзери за Екстракт от Етап 1, т.е. най-добрата линия от грундове. Казвам "крайна", защото по същество са мислили за всяка възможна загриженост за кожата, която бихме могли да имаме, и след това направихме грунд, който го адресира.

Но нека'се върна малко напред. Вие разбирате случая с използването на грунд, нали? Правният ще усъвършенства кожата ви'която ви помага да постигнете по-професионални и по-дълготрайни резултати на грима. Подгъването отнема част от натиска на основата, за да направите всички тежки повдигания, вие'вероятно ще откриете, че ви е необходима по-малко фондация, ако първо направите първа стъпка.

Знам защо много от нас понякога го пропускат. Някои грундове имат странно "приплъзване" и се чувстват като те'запушване на порите. Други получават смокиня, или изглеждат прекалено блестящи, а много просто не'т работа.

Не е така с еквилайзерите за стъпка 1 на кожата. (Не че съм изненадан, както знаете, аз'бях посветен на грим за някога основател и ковар-потребител от години и години. Те са истински следващи генерични праймери, формулирани с хиалуронова киселина за хидратиране на кожата, растителна захар, наречена Regeactive за подсилване на клетъчното обновяване, и Acti-tensor 3D, технология за размиване на несъвършенствата. 

Има 10 праймера в диапазона от пет формули, за да насочите вниманието към текстурата, пет формули, за да насочите загрижеността за тона и можете да ги смесвате и да ги персонализирате, ако е необходимо. 

Грундове за загриженост за текстурата

Тук's структурата група:

Това е, което всеки ще направи:

Тук'това, което приличат на кожата:

Както можете да видите, там'нищо не е мазно за тях. Хидратиращите и подхранващи грундове са кремообразни, но леки, докато изглаждащият е малко по-дебел, за да запълни несъвършенствата. дон'Не се страхувайте от това, колко зелен е червеният коригиращ грунд! Изгладени и носени под грим, това е'е доста тънка, но камуфлажи червеното наистина добре. И Матиращият има най-добрата текстура на всички грундове, контролиращи маслото I'опитах.

Грундове за опасения за тонове

Другите пет праймера в линията, Radiant Primers, помагат за корекция на цвета на всякакви тонове, за да изглежда перфектно голата кожа. Те също така осигуряват блясък и хидратация, за да помогнат кожата да изглежда по-скучна:

Тук's lowdown на цветовете:

Това изглежда как изглеждат на кожата:

Забавни, нали? В зависимост от тонуса на кожата и вида'след това бихте могли да ги използвате по цялото лице или като място, подчертаващо високите равнини на лицето, където светлината естествено би ударила.

Как да използвате Еквалайзерите за Екране на Етап 1

1: Започнете с чиста, овлажнена кожа. Ако ти'използвайки Хидратиращия или Подхранващ грунд, първо прилагайте един от тези. Изцедете около една четвърт размер и я изгладете навсякъде по кожата си, като използвате движение надолу с пръсти или гъба. 

2: Корекцията на тона трябва да е първата стъпка, ако сте'не използвайте хидратиращ или подхранващ грунд. Или, ако сте използвали един от овлажняващите грундове, можете ли да направите тази тона стъпка отгоре. Това е мястото, където да използвате или зеленото коригиращо грундово покритие, или някой от излъчващите грундове: Студено розово, синьо, праскова, жълто или карамел. Отново използвайте квадратни размери за цялото си лице, изглаждайте го надолу с движения надолу с пръсти или гъба.

3: Ако ти'използвайки матиращ грунд или изглаждащ грунд, те трябва да продължат последно, след корекция на влага и / или тонове и винаги преди да се основават. 

4: Евентуалното окончателно докосване е да използвате Вашия Radiant Primer като осветление, ако желаете.

И така, как се справих с тях? 

Това е моето преди и след употребата на Хидратиращия, Корекцията и Матиращия грунд, заедно със синия радиационен грунд. Основната ми грижа за кожата е контролът на блясъка в зоната на Т, намаляването на червенина и хидратацията (поне под очите), а тези праймери наистина правят точно това, което казват, че ще. Освен това обичам сиянието, създадено от намек за син пигмент. 

И накрая, праймери, които постигат специфични неща и се чувстват страхотно и на кожата! 

Къде да купя

Намерете грима за някога стъпка 1 Еквилайзери за кожа в Sephora, Sephora.ca и гримирайте за някога бутици.

Кажете вашето мнение

Били ли сте вече проверили еквалайзерите за стъпка 1? Кои от вас са най-вълнуващи?

Leave A Comment

− 2 = 7