Най-доброто естествено, органично течно вещество

Мога да ви помоля много, за да препоръчате грим за лицето, независимо дали е оцветен овлажнител, BB, CC, фондация "всичко"! Хората (включително мен) са разочаровани, защото просто няма't много хубави продукти на кожата там в естественото пространство. 

Хек, не'Не всички ние имаме проблеми с намирането на добра основа, независимо от списъка на съставките? #истина

Ето защо аз'm SO развълнувана да открие течната основа от Sappho Organics. Дори и да не съм'Не знам, че тяхната основа е естествена, аз'd го купуват така или иначе "'това е добро. Фактът, че'са направени със сигурни съставки като органичен сок от алое вера и масло от жожоба е само бонус. Огромен, огромен бонус.

За първи път открих Sappho миналата година в The Detox Market (известен още като моя любим малък магазин в Торонто), когато основателят JoAnn Fowler беше в града от Ванкувър за едно на едно от избраните преса. (Да, Сафо е канадски.) Друг бонус!)

JoAnn е номинирана за Emmy гримьор, която е създала фондацията си, докато е настроена за хит телевизионното шоу 'L Word'. Тя ми каза, че нейните клинични знаменитости, които са загрижени за здравето, са започнали да я молят да използва органичен грим върху тях, но след тестване на десетки и десетки продукти, нищо не се измервало до JoAnn'високите стандарти. (Звучи познато?'намерих най-естествените неща там, за да са странно оцветени и текстурирани ... мисля, че валцова, прахообразна, оранжева и т.н.) 

В същото време JoAnn научава все повече за вредните ефекти на химикалите в козметичните продукти и се ядосва. Реши, че вече не може да изпълнява добро съзнание като гримьор, без да може да предложи жизнеспособна, сигурна алтернатива на своите клиенти.

И това'(кратката) история за това как се роди Сапфо. За по-дългия, имам задълбочено интервю с JoAnn идва скоро, така че останете настроени!

JoAnn ми направи грим по време на нашата среща, и се кълна, че това е една от най-добрите и най-естествено изглеждащи грим работни места I'които някога сте получавали като редактор на красотата през всичките тези години. Просто казано, тя просто разбира как жените искат да изглеждат и нашите високи стандарти за това, което искаме да поставим на нашите лица.

Има осем оттенъка на фондацията Sappho Organics Liquid Foundation, а JoAn ми изпрати Лийша, втората най-лека и тази, която тя използваше. 

Забавен факт: всеки сянка е кръстен на актриса от 'L Word'. Ето описанията на сянка:

Първото нещо, което забелязвате, когато отваряте бутилката, е колко страхотно миришат тези неща. То'е леко сладка и ботаническа, много красива и изобщо не се смазва. За първи път в живота си, аз'Аз наистина съм щастлив за това как миризмата на фондация! (Написах много от причините за тежкия / странен аромат сам "мога"'Нека си представим, че ги поставя на лицето ми! аз'm ви гледам, Diorskin Nude Air ...)

Разбира се, прекрасният аромат е от етеричните масла, които заместват синтетичните консерванти в тази формула. Че'нямат парабени, нито фталати, глутен, минерално масло, талк или диметикон. Основата е сок от алое вера, която е невероятна за кожата ви, заедно с антиоксиданти витамин Е, органични роибос, масло от чаено дърво и екстракт от органичен зелен чай. Тук's пълния списък на съставките:

Aloe barbadensis (органичен алое) сок, Simmondsia chinensis (органично масло от жожоба), титанов диоксид, екстракт от Aspalathus linearis (органичен ройбос), екстракт от календула (Organic Calendula), емулгиращ восък, екстракт от Camellia sinensis (органичен зелен чай), токоферол E), железен оксид, слюда, цинков оксид, Rosmarinus officinalis (екстракт от розмарин), Azadirachta indica (Neem), стеаринова киселина, масло от лимонена пяна, Daucus carota sativa масло, Boswellia carterii, Етерично олио от Мелалеука алтернатифолия (чаено дърво), етерично масло Cistus ladaniferus (Rockrose), етерично масло от Cedrus deodora (кедрово дърво), етерично масло Lavendula officinalis (лавандула), етерично масло от Anthemis nobilis (римска лайка), кондензал глюкоманан (Mannan).

Всяка бутилка се предлага с повторно използваема помпа:

И те препоръчват да я приложите с четка "Sappho Organics Foundation", продавана отделно, което наистина е чудесна четка без кръв (въпреки че и други фундаментални четки ще работят).

Бих описал покритието на фондацията като светлина, но може да се изгради до среда, ако държите наслагване, поради което препоръката за четката на основата. Ако се нуждаете от още по-голямо покритие в районите, можете да оставите капка от основата да изсъхне малко (просто го излагайте на въздух за известно време), а след това тя отива малко по-дебела, като коректор. Сапфо също продава двама обикновени концератори.

Това, което ме впечатлява най-много (и там'е много тук, за да впечатлите!) е абсолютно красив цвят и текстура, която е свят, различен от други естествени основи. Тъй като JoAnn е художник за грим, окото й за тонове на кожата е информирало селекцията за сянка и те'превъзходно. За мен Лейша е перфектен мач за справедливата ми неутрална кожа и изглежда напълно естествен. 

Завършекът е леко сияен, но не мазен или блестящ. Всъщност тя изсъхва, за да изглежда и да се чувства като теб'не носете нищо изобщо! И не'че крайната цел? Обичам, че тя покрива незначителни зачервявания и изравнява тонуса на кожата, без да придава натоварване.

Хубава история: JoAnn ми каза, че нейната фондация е заместила известната "Армани луминисцентна коприна" (обикновено любимата на художници за гримиране) на съвременен филм, на който работи. JoAnn'асистентът използваше Армани, но след като прегледа HD кадрите, режисьорът реши, че изглежда страшно очевидно, тежко и разсейващо! Така те превключиха целия комплект на Sappho за много по-естествена повърхност на кожата, дори под най-суровите HD камери. 

Недостатъкът'който открих с тази основа, е, че се изчерпва по-бързо от основните, поне на мен. Получавам по-голяма продължителност на живота, ако добавям лек прах, който понастоящем използва RMS Un-Powder и по-голяма козячка около носа и брадичката. Както виждате тук, не'не се отървете напълно от червеното на брадичката ми, което в момента е по-червено / сухо от Retin-A. Аз вероятно трябва'След това нанесете друг слой там!

Ако ви харесва пълно покритие, това вероятно е спечелило'да бъде основата за теб. Има моменти, когато определено се нуждая от по-дълготрайна основа'малко по-усъвършенстващо (дори и да е'не е толкова невидим, колкото този наблизо), така че аз'Ще продължавам да се доверявам на доверието си. 

Но за моменти, когато искам нещо светло и хубаво за кожата си, без никакви силиконови усещания, аз'm, желаещи да търгуват малко на дълголетие и покритие за здравословни съставки и абсолютна безтегловност. 

Долната линия: Ако сте'че сте търсили страхотен естествен грим на кожата и мразете тежкия външен вид и усещане на традиционните основи, тогава трябва, трябва, трябва да проверите това!

Къде да купя

Намерете Sappho Organics на адрес:

Още ли сте проверили Сафо?
Намерени други естествени основи, които са чудесни?

Leave A Comment

− 3 = 7