Най-добрите неонови лепила за нокти на лятото 2014

Нищо'е по-подходящо за лятото от някои неонови на върха на пръстите ви (и пръстите на краката) за горещата, гореща топлина. Опитах тази година'и най-ярките и най-ярките тонове, за да разберете кои сте точно Трябва да получите. Независимо кой неон изберете, за най-добри резултати, приложете го върху бяла основа за допълнителен поп!

Есей сериен магазин

Сериен магазин, неонова смес от диня и корали, застава на моя списък. Докато имам мека точка за всички неони в този пост, тази сянка, от Essie'Скъпи Табу колекция, просто вмъква сърцето ми струни. Приложението беше точно като всяка друга неонова, изискваща два слоя върху бяла основа, но не беше'Тръпка или трудно да се кандидатства за мен (макар че аз'прочетох някои доклади за това). Както правят повечето неончета, той се изсушава до полуматово покритие, но се появява още повече с гладък слой. Това лак е бомбата, когато се нанася върху всичките 10 пръста и в моята колекция за полиране от 400 +, аз наистина нямам нищо подобно. Вземи го докато можеш!

Къде да купя:Beauty.com, ULTA красота, Amazon.com

Essie Sittin' Красива

Обикновено намирам, че лилавите неонови са твърде тъмни (кашлица, кашлица, OPI) и дон'нямате тази неонова яркост, която ние всички жадуваме. Вместо това те всички изглеждат като дълбок гроздов цвят, знаят ли какво имам предвид? И там'нищо неон за това. Но за щастие Еси ни направи Sittin' Доста, лека и ярка лилава'е на алеята ми. Това е супер-неон? Не'е чудесно приложение, и определено е повече от поп, отколкото всеки друг светъл лилав сянка имам. обичам.

Къде да купя:Beauty.com, ULTA красота, Amazon.com

OPI надолу до Core-al

Надолу до Core-al е хубава сянка от OPI'(и лесно тази, която открадна сърцето ми от шестте нюанса). Това е леко приложение, когато се нанася върху гладка бяла основа, за да направи този цвят наистина изпъкнал. Ако трябва да получите само един OPI неонов, това ще бъде напълно. Просто погледнете този цвят! припадам. 

Къде да купя:ULTA красота, Amazon.com

OPI Life ми даде лимони

Life Gave Me Lemons, смесица от жълто-неонови тенис-топки, изглеждаше малко неудобна за мен в бутилката, но това беше така хубаво, незабавно се влюбих. Изглеждаше страхотно на моята леко слънчева целуна кожа, което означава, че ще изглежда още по-невероятно по-тъмните тонове на кожата. Това ми хареса толкова много, аз го поставих и от двете си ръце веднага след като мишках. Отново беше доста лесно приложение върху бяло, като взеха две палта, за да видят този лимон и вкусни. И още веднъж нямам такова нещо в моята колекция, така че'определено уникален.

Къде да купя:ULTA красота, Amazon.com

OPI Juice Bar Hopping

Можем ли просто да спрем за секунда и да оценим удивителността, която е "Хуй бара"? Аз го мисля'вероятно е най-жизнерадостният в този списък и съм толкова обсебен. Обикновено намирам оранжево, за да съм малко груб по ноктите, но този напълно промени мнението ми. Беше лесно да се приложи и върху бяло.

Къде да купя:ULTA красота, Amazon.com

Майбелинът е избелен в праскова

Майбелин има нова колекция "Бяла неон", а докато аз'Не съм толкова влюбен в формулата им, аз съм поразена над цветовете - това белее в праскова по-специално. Трябваше да има три пищни нюанса, за да изглежда така (и все още не е'не съвсем перфектно), но аз обичам как'точно това, което се казва, че е: избелели неонови. Праскови сянката наистина е ласкателство на моите нокти, те, те'и аз просто обичах сянката. За да избегна проблемите с приложенията, мисля, че това щеше да е по-добре, ако бях свел.

Къде да купя: Аптеки

Никол от OPI LeaPink За Джой

аз'аз съм напълно обсебен от LeaPink For Joy, розово балонче, което успява да бъде най-яркото от всички розови bubbles. Това е най-хубавото и имаше такова хубаво приложение, не'дори не използвайте бяла основа! Неоните на Никол от ОПИ наистина ме впечатляват и аз'd трябва да кажа, че са най-добрите от списъка по отношение на прилагането. Те продължават да са супер гладки, бързо изсушени и обикновено са страхотни. Добре е за теб, Никол.

Къде да купя:Amazon.com

Никол от Опи "Коралът на историята"

Знаеш, че лакът е добър, когато издърпаш втората, в която го слагаш, и аз напълно изплюх, когато извадих Корала на историята. То'определено е с по-дълбок коралов цвят, но това'все още е ярка и определено е неонова. Аз рисувах снаха ми'нокти (тя'е хубаво и тен, също) с този скъпоценен камък, и изглеждаше gawgeous. Обичах го и на себе си. Мисля, че това ще изглежда страхотно с повечето тонове на кожата и приложението е перфектно.

Къде да купя:Amazon.com

Сефора Формула X Цип

Като Еси'на Ситтин' Доста, тук'това е друга неонова лилавост'не е напълно тъмно! Аз бях наистина diggin' Zip (от електрическата линия), защото'е по-лятна, пурпурна сянка, която не'не напомня за падането. Имаше по-голяма консистенция, подобна на желе, но това не беше така'проблем. Направих това върху бяло и се оказа доста хубаво.

Къде да купя: Sephora (ако все още можете да го намерите в магазина!)

Сефора Формула X Феномени

Тази розова, Феномена, е основно всичко, което трябва да бъде розово. Просто погледнете този цвят! То'е толкова луд, жизнерадостна и пигментирана и обичах да нося това. Определено лятна перфектна и до вас'отново, ако си'пълно розово обсебено момиче. Добавете малко блясък към това за още по-забавно!

Къде да купя: Sephora (ако все още можете да го намерите в магазина!)

Орли Тропически поп

Докато тази снимка не е'типичен мостра (то'това е най-доброто, което имам сега, плюс колко сладък е тигровият печат?), аз просто трябваше да ви покажа тази луди ярка слънчева сянка. Когато вдигнах Тропически поп, наистина не бях'сигурен съм дали ще го обичам или мразя ... но това бързо промени втората, която удари пръстите на краката ми, а след това върховете на пръстите! Формулата за това не е'Най-хубавото е, че е нужно три добри слоя за изравняване, но цветът е толкова ярък и забавен, че го прави всичко заслужава. Това е един от моите любими за лятото, че'сигурно.

Къде да купя:Amazon.com

Кажете вашето мнение

Скараш ли неонците през лятото??

Коя е любимата ви / най-малко любимата ви тук?

Намерени други добри неони, които не са't в моя списък?

Leave A Comment

− 3 = 2