Най-добрата спирала за лекарства, която съм направила през годините

Mascara е една от тези редки и прекрасни категории, където цената наистина няма отношение към ефективността на продукта.

Примерен случай: Донесох тази изневяра маскара на "Армани" в Калифорния миналата седмица за тестване и аз съжалявах всеки ден на пътуването.

Да не говорим за прекалено хубаво, но ... смучено. (Съжалявам, Армани, знаеш, че обичам другите ви неща.) 

Всеки път, когато трябваше да разкъсам миглите ми, след като използвах мръсната работа, копнеех за маскара на дрогерия, която изпитвах преди това, което сега разбирам, че отминава всички мои кутии - ултра-черни, несглобяващи се и като обемисти възможно, без да губим гореспоменатата дефиниция. 

аз'говоря за Риммел'новото чудо'Lash Mascara и аз бях толкова изненадан от невероятната си красота, както вероятно си сега. (Сериозно повечето маскара, които пресичат бюрото ми, опитвам се само веднъж, мисля "meh" и продължете.)

Веднага щом разбрах, че това е нещо специално, направих това, което обикновено правя с продукти за красота'аз оценявам "Имам и майка ми да го изпробва. Тя е еднакво внимателна (къде'мисля, че го имам?) и така за какво'си струва, тя се съгласява с мен. Риммел, ти си победител.

Както можете да видите, гъвкавата четка има доста набор от четина, което го прави много, много дефиниращо:

Друга отличителна черта е формулата, базирана на арганово масло, което помага да се запазят миглите добре подготвени и гладки.

Защото, това'Друго нещо, което аз'аз започнах да искам в моята mascaras "докосване (това е дума?'аз отивам с него). 

Знаеш ли как някои маскари правят камшиците ви усетени, твърди и хрупкави, а след това започват да се люлеят, докато денят продължава? Новото поколение формули, което включва тази, е за мекота и кондициониране.

Аз не'Не знам дали тази картина всъщност прави това справедливо, но тук е (и дон'Не се притеснявайте за веждите ми буквално заминах за Мария пет минути след като взех това).

Така че там го имаш. знам го'е напълно индивидуално нещо, но ако ви харесва вашата спирала по начина, по който ми харесва моята спирала, дайте на този човек никаква причина да пазарувате в универсалния магазин!

Къде да купя

Намерете Риммел Уондър'Lash Mascara в дрогерии и онлайн на адрес:

Кажете вашето мнение

Още ли сте проверили тази спирала? Какво'това е любимото ти от аптеката?

Leave A Comment

− 2 = 3