Най-добър шампоан и балсам за моята фина, боядисана коса

Нека те попитам нещо:

Защо брандовете мислят, че искаме тежки, кремообразни шампоани и балсами, само защото оцветяваме косата си?

(Аз съм арогантно предположил, че и вие също имате хубава, боядисана с коса коса, виждайки, че сте кликнали върху тази публикация.) Може би тя е права като моята, или може би вълнообразна или къдрава. Но съм сигурен, че всички сме съгласни да не искаме да се претеглят с няколко души в душа.

Вероятно една от причините, поради които имате цвят на първо място, е, че боята изтънява косите ви, така че те не са толкова фини и хлъзгави. Последното нещо, от което се нуждаем, е богат, тежък шампоан или балсам. Разбира се, те биха могли да запазят цвета си, изглеждайки свеж, но няма значение, когато всичко е лакомо и мазно.

Ето защо, когато се сблъсквам с избора между ползите за защита на цветовете и обема, винаги винаги избирам силата на звука. Освен сега не трябва да! Джон Фрида® експерти по грижа за косата наскоро преформулираха луксозния си тонус на пълна шампоан и балсам:

Даджа вижда ли? Те са специално предназначени за цветно третирани коси. Така че не се притеснявайте за ускоряването на процеса на избледняване, въпреки че те са изключително леки. Молитвите за косата отговориха.

Аз всъщност използвах това дуо от декември миналата година, когато за пръв път получих ръцете си върху някои медийни мостри. Вече бях в моя душ, което е голяма работа. Аз почти ги използвах, всъщност! Доказателство:

Ето какво харесвам за тях. Шампоанът не само ви дава пълна чистота, но и ясна, което е страхотно, тъй като по моя опит белите са винаги твърде тежки. Кондиционерът е прозрачен бял; също добър знак. Те формулират кондиционера за добавяне на "хватка"; за фина коса, заедно с блясък и обем ползи. Спретнато, ах?

Също така е страхотно разузнавач:

Друга готина функция е, че технологията за увеличаване на обема на шампоаните се активира, когато изсъхне! Опитвах това да е вярно. Обикновено съм ленив сушилня за въздух, но когато правя усилие за топлинен стил, след като използвам тези продукти, ефектът е много "уол": *

* Е, "wow" за фин, романтичен човек. В моя свят това е голяма коса! И всичко, което направих тук, беше да го изсуша с главата надолу надолу; няма специална работа с кръгла четка или нещо подобно.

Кажете вашето мнение

Опитали ли сте тези продукти още? Ще обичате да чувате какво мислите!

Leave A Comment

32 + = 35