Кремът Chanel CC е напълно на стойност

Това прави съвсем убедено, че Шанел ще доминира в крем бизнеса.

Помисли за това. Двойният Cs? Че'са само подписването им от времето на Коко Шанел. Добре, че техният продукт, подобно на модните си стоки, е един от най-добрите.

Може би'дори и най-доброто, но трябва да отнеме половин звезда за цената. На $ 50 +, тръба на Chanel CC Cream doesn'не евтино. (Че'е основната причина, поради която удобният за портфейла Nip + Fab оглави победа за моя любим CC на 2013. Прочетете моя преглед тук.) Но днес нека обясня защо също обичам Шанел'ако това е така'в бюджета си.

О, и аз'Ще повторя: Шанел's и Nip + Fab's са единствените две кремове от всички пускания досега, които всъщност работят за мен. Само две! Има много така наречени продукти там, които не'дайте достатъчно (или честно казано, който и да е) или са твърде тъмни за мен.

Така изглежда тръбата. За съжаление не е супер голяма.

(Don'Внимавай ми мишките лак за нокти, между другото. Че'защо разчитам на Наташа.)

Както и да е, когато тя стартира за първи път, този CC е дошъл само в една сянка, Бейдж 20, което е това, което аз'm тестване тук. Те'тъй като излизат с бежово розе 12, което те описват като с леко розово подточка, и то'специално формулирани за азиатска кожа.

Бежовото 20 е по-жълто, така че'е подходящ за моята неутрална към розова кожа. Обикновено мога да отида на всяка основа, стига да е'не е твърде далеч нито на розовата, нито на жълтата скала.

Ето кремът несвързан. (Забележете, че тези снимки са't цвят коригиран изобщо.)

Тя излиза доста дебела от тръбата, и най-напред мислех, че ще бъде прекалено жълто за мен. Но това е смесеният резултат:

Както можете да видите, това премахва част от зачервяването на кожата ми и дава леко блестящ резултат. (Въпреки че не'Не се притеснявайте'изобщо не е блестящо или блестящо на лицето ви.) Текстурата е овлажняваща, без да е мазна; Бих казал, че изглежда и се чувства малко по-мати от Nip + Fab. Подобно на полуматово, но сияйно. Ако ти'От друга страна, мисля, че този продукт би ви харесал най-добре; ако ти'Ако сте сухи, вероятно искате да слоете овлажнител под него.

Това, което е особено удивително за него, е покритието. Тя може да се развие по някакъв начин. Един слой ви дава хубаво, средно покритие, но можете да продължите да изграждате и изграждате и не'Изпечатай мнението Напомни ми! Всъщност това'това, което те отбелязват в прессъобщението, можете да се докоснете с него по необходимост през деня, което може да'може да се каже за повечето фондации.

Смятам, че тя остава доста префект на кожата в продължение на часове и не'нямате тежко чувство, подобно на фундамента. Съставки-мъдри, тя съдържа хиалуронова киселина, за да овлажнява (което според мен е причината за това'се чувствам мазен; това ми напомня как се чувства моят SkinCeuticals Хидратиращ B5 гел). Цветните пигменти са минерални и съдържат успокояваща вода от градински цветя и подмладяване, колаген бустер.

Не можа да'т намерите съставките, изброени на техния сайт, така че аз счупи снимка на кутията:

Забележете, че титановият диоксид е там горе'е минерален слънцезащитен крем (SPF 30). Уау!

Единствените неща, които наистина разочароват, са цената и изборът на цвят. Цена, добре, това е Шанел, така че какво ще правиш? Но аз не'Не знам колко добре Бежово 20 или Бежово Розе 12 ще работи дори върху средни тонове на кожата, да не говорим за по-тъмни. Надявам се те'скоро ще освободя повече нюанси.

В противен случай'е много красив продукт, който усъвършенства кожата ви и ви дава тънка светлина, без да се чувствате тежки или мазни. По принцип лицето ви ще изглежда невероятно. Lemme знае какво мислиш?

Къде да купя

Кажете вашето мнение

Опитахте ли Chanel CC Cream??

Ако не, мислите ли, че това би могло да работи за вас?

Кои са вашите други любими CC или BB?

Leave A Comment

29 − = 21