Колекцията на Неонова революция на OPI вика лятото

Неоните са сериозно навсякъде това лято, от дрехи и аксесоари до моята най-предпочитана форма, лак за нокти. аз'в крайна сметка ще гуля неон - всичко, но мисля, че добър нокът на неонова винаги ще работи, особено в топлината на лятото. OPI'който се отличава с четири цвята, озаглавен "Неон революция", удари ноктите върху главата с това лято'свръх ярка тенденция.

На пръв поглед цветовете не са'Не изглеждат толкова ярки, че са бутилирани. Понякога се чувствах като, добре, това е така така не неон. Какво Е. Но както аз'Както споменахме по-горе, OPI има магически начин да превърне оранжевите лакове в OMG GORGEOUS на ноктите точно по този начин. Казвам ви, не'Не знам как го правят. Така е'да стигнем до него.

Комплектът идва с бяла основа и връх, така че буквално имате всичко, от което се нуждаете освен базово покритие. Идеята е да се започне с бялата основа, което прави цвета на неоната още по-голям. Аз изобличавам бял лак като цяло, защото аз все още трябва да се натъкне на един, който не е'неприятно страдание. Те'(винаги мога да се драматизирам, когато става дума за полиране). Това бяло, обаче, не беше'т толкова лошо. И все пак, но аз се отървах с един внимателно наложен палто. Вие'ще искате да сте сигурни, че вашият бял не е'Тъй като неонците имат желеобразна консистенция, което означава, че те са'малка видимост и малко ясно. Лоша основа ще означава, че можете да видите белият бели отдолу.

Синьото не е пропорционално

Синьото "Извън пропорцията" изглежда неприятно в бутилката, но наистина получава неонова - много бързо на нокътя. Цветът просто чакаше да избяга или нещо такова. То'е наистина ярка и определено се откроява на вашата ръка. Наистина лесен за нанасяне и изглеждаше страхотно в два цвята.

дон't Кажи го " Жълто!

дон't Кажи го " Жълто! е жълто открояващо устройство. Буквално. То'е така, толкова ярко! Камерата ми не можа'дори не вярвай как е неон - снимките излизат като повече жълто слънце, когато в реалния живот'е истинско неоново жълто. Единственият недостатък е, че е малко по-трудно да се приложи от останалите. След бяла основа + две палта, можете да видите малко стърчило, така че три палта би било идеално за този.

Пинк извън кутията

Любимият ми от сериала "Розово извън кутията" е розов. Барби ще направи това напълно избора й и също така щеше да го направи'не искам да го сваля! Така че, толкова хубаво и лесно да се приложи.

Времето е празно

Time Is Pow е оранжев цвят на цвета на коня, който е абсурдно ярък. Като, толкова ярко! Просто погледнете снимката'практически сияещ. аз'm луд за този сянка през лятото. Просто си го представете на пръстите на краката припадам!

Мисля, че колекцията е доста спокойна, като се има предвид, че всички навсякъде са неонова щастливи в момента. Плюс това, можете'не помогнете, но развеселете малко с нещо толкова ярко на тялото си, имам право?

Та, кажи ми:

Намирате ли се в тенденцията към неон?

Как се чувствате да го носите на ноктите си?

Какво'Вашият любим неон лак?

Leave A Comment

2 + 4 =