Кесморе матичните нокти на Essie не са вашите средни неутрали

Ако има'това е едно нещо'сте научили от swatching стотици лак за нокти, то'НИКОГАсъди полица от бутилката си. 

Това не можеше'Не е по-вярно за Essie'новата колекция Кашмир Мате. Когато за пръв път видях нюансите, прецених силно и беше преобладаващо безпомощен. 

Но щом ударят ноктите ми, не мога'Не спирайте да зяпате. Тези меки неутрали имат сатенено-матово покритие, вдъхновен от кашмир, натч, който можете да рокляте сами или да носите под обикновен блестящ слой. (Аз много предпочитах последния, както и ти'ще разберете в секунда.)

С зимата сега в пълна люлка, уютна и да проверите шаблони, които аз'направени както в матова, така и в гланц:

Просто зашити

Просто Stitched е вашето стандартно бебе розово с малко микро синя блясък. Бях напълно ненавиждала това в бутилката, но в крайна сметка беше един от любимите ми. Това ми отне три палта, за да стана перфектно, но с внимателно приложение, две трябва да са добре. Аз се влюбих в това, колко женствена е тази сянка; знам го'е просто бебе розово, но там'нещо за този блясък. Въпреки това'е зашеметяващ, както е, аз'още по-обсебен от тази сянка под горната палто. Виж тази блясък! 

Всички очи на голи

Всички очи на голи ме карат да мисля за Ким Кардашиан - тя скали тези камили голи цветове на рег. Трябва да призная, че не съм'не го харесва в матово, но хвърли малко горно палто и ние'ние се превърнахме в победител. Две палта бяха всичко, което ми трябваше за този сянка. (О, и извинете прекалено омазнените кутикули! Това е било супер-сухи, груби, така че, знаете ...)

Облечи ме

Wrap Me Up е кремаво белезникаво'е наистина ласкателство на ноктите, но отново, аз го обичам само с горната палто. (Това беше доста голяма тема с повечето от тези лакове). Приложението беше чудесно с този сянка; два добре нанесени палта и аз бях добре да отида. Удивителното нещо за матов лак е, че го знаете'когато всичкото блясък изчезне ... чист! 

Костюм костюр

аз'Любовта на Coat Couture, сиво-лилаво със синя блясък, която беше перфектна в две палта. Вярвайте или не, нямам нищо подобно в моята колекция, и то's SO зимата е подходяща. Аз наистина харесвам този мат, но това'това е наистина нещо специално със топ палто. Този блясък просто се появи! 

Съвпадение в кашмир

От всички нюанси аз бях най-малко впечатлен от Comfy in Cashmere. Както можете да видите на моя индекс и пръстени пръстен, приложението е малко дебело (досадно!), И отново, аз предпочитам го лъскав, не мат. Почти всички тези нюанси имат някакъв великолепен микро-блясък, който се отличава само с покритие. Искам да кажа, вижте колко са сладки тези сини бледи! Вие'd никога няма да получите пълен ефект, ако сте запазили този мат, но предполагам'е готино да има тази опция. 

Върнете се в началото

Ah, Spun In Luxe е толкова добър "с най-горното палто, разбира се. (Извинете отблясъка на първата снимка'не е лесно да носите ноктите снимки през нощта!) Без горно палто, тази сянка честно просто изглеждаше като матово черно за мен, когато се прилага с две палта. Можеш да видиш сините блестящи там, но матовото покритие няма'не правете това правосъдие на Полша. Погледнете разликата, която прави горната козина! То'като ноктите ми се превръщат в искряща малка галактика от сини звезди. Определено още един от любимите ми, но аз го обичам само когато го направя'е лъскава. 

Къде да купя

Намерете Essie'Кашмир Мате колекция този месец в салони и купувачи наркотици Mart.

Кажете вашето мнение

Какво мислите за тази колекция? Предпочитате матирани или лъскави покрития? 

Leave A Comment

70 + = 75