Избор на редактора: Най-добрият линк за устни, който да отиде с всичките ви червила

Напоследък там'е бил непрекъснат поток от стартове от RMS Beauty, което означава, че те'вече имате почти всеки продукт, който сте'да се намери в главната линия грим ", но със здравословни съставки, разбира се!

Едно от новите предложения е подготвена колекция от украшения за устни. 

Защото съм принуден да купя всичко, което Роуз-Мари Суифт прави (I'm това обсебен), аз наскоро измъкна тези на The Detox пазар. И аз'Вече ги използвах с толкова много нюанси на червилото!

Ако ти'търсете висококачествена, изцяло естествена лигавица за устни, която можете да носите с всичко, продължавайте да четете за всички подробности...

За RMS Beauty Products

В случай, че сте'не знаете RMS Beauty, "RMS" означава основателката Роуз-Мари Суифт, известен знаменитост и художник на художествена извадка. Тя създаде своята линия преди почти десетилетие, след като страда от здравословни проблеми, свързани с козметичната химическа експозиция. Че'защо всичките й продукти са:

Това, което обичам и за RMS Beauty, е това'е просто и лесно. То'всичко е свързано с лесни за употреба продукти, текстури и цветове ... и устните за устни не са изключение!

RMS красота за устни

Има само три оттенъка на тази украса за устни, а мисленето зад тях е най-добре описано от самата Роуз-Мари:

"Аз съм твърдо вярващ, че устните линии трябва да съответстват на вашия естествен цвят на устните, а не на сянката на червилото", казва тя. 

"Ако следвате това правило, ще видите по-реалистичен резултат, който е модерен и по-мек на външен вид. Изберете от деня гол или нощен гол, за да съответствате на естествения си цвят на устните. 

"Моето изключение от правилото е червено. Облечени червени двойки перфектно с червено червило, за да се постигне страхотна, естествена червена устна сянка."

Имаш ли това? За разлика от други марки (Bite, I'm ви гледам), RMS Beauty няма да има 50-цветна гама от устни.

Всичко, от което се нуждаете, е една гола, за да съответства на устните ви, плюс червено (ако носите червено червило). Че'това е!

аз'трябва да кажа, никога не съм мислил за устните линейни по този начин, но тя има пълен смисъл. Кой има бюджета, времето или пространството, за да има различен линк за устни, който да съответства на всеки цвят на устните? аз'изпробвахте Роуз-Мари'теория и тя'правилно, голо, отива с всичко! 

Опаковки и съставки

Уплътнителите за устни се предлагат в здрава бяла пластмасова опаковка. То'е MILLION пъти по-добре от Bite'ако притежавате един от моливите си за устни, знаете какво съм аз'аз говоря за това. Там'нито един от тези върхове, падащи от бизнеса с RMS Beauty. Можете лесно да носите едно от тези в чантата си, без да се притеснявате да направите бъркотия.

Размерът е доста "кльощава", по-скоро от една писалка, и има точен връх, който'идеално за подплата.

Те'не се самозасмуквайте, но има удобен малък вграден остриер, ако се завъртите от основата.

Те се чувстват леки, но не'не се безпокойте при 0,01 унция / 0,3 g, вие'получаването на същото количество продукт, както в Kat Von D'Непрекъснатото украшение за устни.

Що се отнася до списъка с съставки, то'кратко и основно се състои от слънчогледово масло, пчелен восък и карнауба восък. Трябва да кажа, че бях малко изненадан да видя слънчогледовото масло, тъй като Роуз-Мари е толкова против "евтините, гранясни масла". 

Мога само да предположа, че няма друг начин да се получи правилната текстура тук. Както аз'казах, аз'не съм твърде загрижен за продуктите на устните спрямо това, което поставям върху останалата част от лицето ми (и още по-важно, тялото). Само трябва да знаете, че те спечелиха'т има дълъг срок на годност на продукти като "Un" Cover-Up, който използва по-стабилни масла като кокос.

Цветове и текстура

Така че тук можете да видите трите нюанса: през деня гол, през нощта гол и обличане на червено. аз'Ще ви покажа на устните ми само за миг!

Структурата е перфектна. Проблемът с много естествени лигавници е, че те'или прекалено суха (и плъзнете върху кожата) или твърде мазна (така че цветът не'т остават поставени и намазка).

RMS Beauty Lip Liners нямат нито един от тези въпроси. Те'кремообразно и плавно да се плъзнете по устните си, но те също имат страхотно "хватка". В рамките на няколко секунди те изсъхват полумато и осигуряват няколко часа удобен, богат цвят.

Разбира се, те'няма да бъде толкова дълго, колкото носенето на "24-часов износване" от Make Up For Ever или Kat Von D. I'd все пак препоръчвам тези, ако искате да надвиете устните си доста малко, и трябва да останат през хранения и т.н..

Тъй като RMS Beauty не'не използвайте високотехнологични синтетични полимери, очаквайте те естествено да избледняват след няколко часа, особено ако ядете или пиете. Което е добре от мен! 

По-долу, вие'ще откриете по-отблизо всеки сянка. Напълних ги навсякъде в устните си, както най-добре можех да ти покажа цветовете, но не исках'Наистина препоръчваме да ги използвате по този начин. Искам да кажа, бихте могли, но съветите са малки и пигментът бързо се задава, така че'малко предизвикателство. Мисля, че те'по-добре като лайнер, а не пълен цвят.

Забележка: Ако кожата ми изглежда малко размазана тук, тя'защото аз'опитвам се да правя през нощта 1% Ретинол!

През деня гол

Дневният гол е описан като ясен гол. Това е най-добре, ако имате естествен лек тон към устните си. 

Моите са по-тъмни, така че можете да ги видите'не е съвсем мач на ръбовете и няма'не може да бъде правдоподобно, ако съм озадачен с него. Все още ми харесва цвета, така че аз'просто го носете с ясни или подобни нюанси.

Нощния гол

Нощният гол е описан като дълбока роза. Ако имате много пигмент към устните си, това е вашият цвят.

За мен това'е свещен Граал "Аз абсолютно обичам колко добре то съвпада с тона ми на устни! аз'тествах го с всичко от корали до розово и просто работи. Прилагам го след червило, не преди, и създава прекрасен дефиниран, мек край, който изглежда много естествен.

Облечена в червено

Облеченият червен е описан като класически червен. То'много, много ярки, със сини нюанси, но мисля, че може да се измъкнеш от сдвояването с топли червени.

За разлика от голите, къде сте'не искайте да кажете коя е линейната и каква е вашата устна, този сянка е за време, когато искате смел, прецизен ръб. Обичам го с RMS Beauty Lip Shine в Sacred, за да му дам по-завършен вид.

Заключение + Къде да купя

Вие'трябва да обичам марка, която DOESN'Опитайте се да продадете на повече цветове. Обичам това за RMS Красота, както и тази курорирана гама от линии за устни!

Сега, когато имам Nighttime Nude, вероятно мога да се оттегля от всичките си други устни. Тя изглежда добре с всичко в колекцията ми на червило - не'дори не трябва да мисля за това, така че аз ще абсолютно покупка.

Тук's, където можете да намерите този продукт:

Nordstrom & # x2022; Sephora & # x2022; Amazon.com & # x2022; Детоксичният пазар & # x2022; B-Glowing & Dermstore & # x2022; Bloomingdale'S & # x2022; Anthropologie & # x20; Върти & # x2022; JCPenney & Shen Beauty & amp; Credo Beauty & # x2022; Citrine Natural Beauty Bar & # x2022; RMS Beauty

Редактор на магазини'Избрани снимки

Опитали ли сте тези устни??
Коя сянка е любимата ви?

Leave A Comment

20 + = 30