Избор на редактора: Най-добрият естествен серум за лице за хидратация на кожата

Миналата седмица направих грима ми при красота. Тъй като човекът внимателно нанасяше слоеве и слоеве на очите, чух ужасните думи:

- Кожата ти е толкова дехидратирана.

то е?

Отначало се чувствах като жертва на красота. Кой беше той, за да преценява кожата ми'нивото на водата? Нима'Всеки, който живее в Канада през март, е дехидратиран?

После си помислих, че може би кожата ми е по-суха, защото усилих Retin-A.

И накрая, разбрах реален проблем. Аз нямах'Използвах моя HydrExtreme напоследък.

Ако ти'аз съм чела тук за известно време, тогава ти'вероятно съм чувал да го споменавам на няколко пъти. 

Consonant пусна HydrExtreme за първи път през 2012 г. и аз'Оттогава съм бил отдаден фен. (Е, освен когато аз'аз правя моята дължима грижа, за да изпробвам други продукти, като по време на този инцидент с грим художник. Може да се обзаложите, че се връщах в HydrExtreme в същата нощ и веднага видях разлика.)

Вече го познавах, но това преживяване само потвърди в съзнанието ми: HydrExtreme е най-добрият естествен хидратиращ серум. 

По дяволите, мисля'най - добрият хидратиращ серум, период. Така voilà, то'това е времето, когато продуктът има свой собствен посветен блог.

Съгласно състава на HydrExtreme

Първоначално бях привлечен от HydrExtreme, защото е 100 процента естествен и има невероятно кратък списък с съставките:

Семена полизахарид Cassia Angustifolia, зеленчуков глицерин.

Само две неща. Двама! Кога е станало това в историята на продуктите за грижа за кожата? 

Cassia angustifolia, също известна като сенна, е богата на полизахариди растение, родено в Индия, което в миналото се използва като слабително. В грижата за кожата, екстрактът е кондициониращ агент, който действа като естествена хиалуронова киселина, осигурява влага, увеличава еластичността и подпомага възстановяването и защитата на тъканите. 

Всъщност екстрактът от семена cassia angustifolia е клинично доказано, че осигурява превъзходни и по-дълготрайни предимства на хидратацията в сравнение с хиалуроновата киселина! В моя опит с HydrExtreme това е 100% вярно. (Ето повече от моите мисли за хиалуроновата киселина.) Тя също така има противовъзпалително действие, което може да се възползва от състояния като акне и екзема.

Свързани: Има ли вашата кожа нужда хиалуронова киселина?

Другата съставка в HydrExtreme е глицерин (глицерин?), Лек хидратор, който помага за привличането на вода в кожата. Но потребности да бъде с екстракта от семена cassia angustifolia. Причината е, че ако не живеете във влажна среда, където глицеринът може да издържи влагата от въздуха, тя ще го извлече от по-дълбоките слоеве на кожата ви, като ви изсушава отвътре навън. Тъй като екстрактът от касия е по-оклузивен, той помага да се създаде бариера срещу загубата на вода. Така че и двете съставки заедно и това'е перфектната комбинация! Не се изисква icky петрол или минерално масло.

Съответстващи резултати на HydrExtreme

Така че сега ми е съвсем смислено, че друг серум I'аз бях тестван, NiaSerum, ме изсушаваше. Той съдържа само глицерин и ниацинамид, така че нищо оклузивно да спре загубата на вода. Е, може би'добре за хората в Австралия, където е'но не и зимата Канада!

Но обратно към HydrExtreme. Мисля, че ние'установи, че работи и работи много добре! 

Веднага омекотява линията на дехидратация, особено под очите, и аз'че влагата остава с вас много по-дълго, отколкото с други продукти'(хиалуронова киселина, I'гледам те). 

Също така се чувства като мечта да кандидатствате. Структурата е ясна, водна течност, която'не е мазно и бързо потъва. 

Кой трябва да използва съгласувания HydrExtreme

Всеки тип кожа, от чувствителна до мазна, би бил подходящ за този серум. 

Хората с мазна или склонна към акне кожа винаги се притесняват, че кремовете им запушват порите или правят кожата си твърде мазна, така че това е всъщност идеалният начин да получите хидратацията си. 

И ако кожата ви е от по-суха страна, HydraExtreme е хубаво да се покрие отдолу или да се разбърква с обикновения си овлажняващ крем за допълнителна хидратация. Обикновено правя това през зимата, а през лятото, аз'просто го носете сами под слънцезащитник'който хидратира. 

За екзема, дерматит или екстремна сухота, можете да я прилагате по-често, няколко пъти дневно.

Още една причина да обичате HydrExtreme е, защото Consonant е канадска компания, фокусирана върху естествената грижа за кожата и с велика етика, така че'Много щастлив съм да ги подкрепям. 

аз'сигурен съм, че сега съм на четвъртата или петата бутилка на HydrExtreme и ще се къпя в тези неща, ако мога. аз'ще го нарека моя Life Serum "can"'без да живееш!

Къде да купя

Опитали ли сте още HydrExtreme? 
Какво'е вашият любим хидратиращ серум?

Leave A Comment

65 − = 63