Избор на редактора: 13 от най-добрите нови нюанси на червилата в Sephora

Не че имате нужда от извинение да купите ново червило, но аз'трябва да кажа "този сезон'Изкуството на нови нюанси е много вълнуващо!

Останало е, че устните на удара означават червени устни и това беше така. Но сега има толкова много интересни цветове, от които да избирате.

Мисля 'Вдъхновени от 90-те години кафяви и червени тухли, вампирски окърби и пурпури, блестящи сливи и лъскави малини. Плюс винаги на тенденция гол, и ярка магента (която е била строго за лятото, но не повече).

аз'съм закръглих моите топ снимки за есента и зимата - всички налични в Sephora и там'(или три), които сте тук'Ще обичам. 

Между другото, Sephora улесни канадците да пазаруват! Вие получавате:

Тук са моите топ устни снимки за есента и зимата:

Burberry Lip Velvet Червило в No. 437 Oxblood

Burberry Lip Velvet Червило в Oxblood No. 437 е красива дълбока бургундка с полуматово покритие. Ако обичате оцветен вид, това е за вас! Формулата се чувства безтегловност и ви дава мълчалив, жив впечатление. За подобен, но леко по-фин ефект, изберете Damson No. 425. 

Къде да купя:Sephora

Urban Decay Matte Revolution Червило през 1993 година

Urban Decay Matte Revolution Червило през 1993 г. е матово средно кафяво. дон'не се страхувайте; въпреки че е така '90-те вдъхновени'всъщност е супер ласкателен и много модерен сянка! Формулата е удобна и изобщо не изсъхва.

Къде да купя:Sephora

Кат Фон Д Студена целувка Червило в Чула

Kat Von D Studded Kiss Червило в Чула е богата, топла сиена. В сравнение с предсказуемите синьо-червени, намирам тези оранжево-кафяви нюанси толкова по-интересно! Формулата е матирана и висока пигментна; Препоръчвам да носите балсам за устни отдолу.

Къде да купя:Sephora

Estée Lauder Pure Цвят Envy течен лиофилизъм в истински лъжец

Estée Lauder Pure Цвят Envy Течен лиофилизъм в True Liar е красива смела слива. Можете също така да го потапяте до по-меко петно. Това е хибрид с богатия пигмент на червило, но течната структура на блясък. За разлика от повечето течни червила'опитах се, не'Не изсушавайте устните си.

Къде да купя:Sephora

Диора Адикт Червило в 976 Be Dior

Диетата на Диор Адикт в 976 Be Dior е лъскава малина с блестящ цвят. Цветът е универсално ласкателен и завършекът е много прощаващ - просто го плъзнете и пуснете. Със своето овлажняващо маслено ядро, това ще бъде чудесно за студеното зимно време.

Къде да купя:Sephora

Lancôme L'Абсолю Руж определение в 294 Le Pourpre

Lancôme L'Абсолю Руж определение в 294 Le Pourpre е тъмно лилаво. дон'не се тревожете от това колко тъмно изглежда в тръбата; тя продължава с малко чисто качество, и има намек на червено, което го прави много носене. Краят е кремообразна мат, благодарение на жожоба и етеричните масла.

Къде да купя:Sephora

Лаура Мерсиер Грим Parfait в Cherry Jubilee

Laura Mercier Lip Parfait в Cherries Jubilee е синкавочервен. Това е толкова голямо лице-блестящ сянка, а аз обичам мокрия блясък. Въпреки че там'има много цвят, формулата е все още много балсам, пълна с подхранващи витамини и масла.

Къде да купя:Sephora

Герлейн целувка Kiss Roselip Tinted Балсам за устни в R374 Wonder Violette

Guerlain Kiss Kiss Kiss Roselip Tinted Балсам за устни в R374 Wonder Violette е чисто виолетово. Както показва името, това е оцветен балсам, така че вие'получавате тонове хидратация (благодарение на розовото масло) и мек зачервен вид. Белият пакет е толкова шик!

Къде да купя:Sephora

Estée Lauder Pure Цвят матов скулптуриращ червило в желанието

Estée Lauder Pure Цвят матов скулптурен червило в Desirous е дълбоко кестеняво кафяво. Аз наистина се затоплям до кафяви! Берито в това прави това да оживява. С кремообразна матова текстура ефектът е толкова драматичен.

Къде да купя:Sephora

Преработката на пресни захарни захари на фиг

Пресни препарати за захар от захар във фигурата е перлен винен нюанс. Колко страхотно е това комбо на блясък и слива? Отново много '90-те години! Както обикновено, формулата е безумно хидратираща, с пристрастяващ аромат на лимонова захар.

Къде да купя:Sephora

Ив Сен Лоран Руж Пур Кюре Kiss & Love Collectors Червило в 19 Fuchsia

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Kiss & Любителски колекционери Червило в 19 Fuchsia е магента. С разкошен кремав цвят, определено е една от най-хубавите студени тонове на фюша'които някога сте опитвали. И можем ли да говорим за опаковката за устни? припадам!

Къде да купя:Sephora

Tarte Amazonian масло червило в принцеса парк Ave

Тарте Amazonian Butter Червило в Парк Аве Принцес е голо. Можеш'Не се разболявайте с тази доста розово оцветена неутрала, наситена с натурални съставки. Цветът е фин и блестящ; тя ще работи на всеки и ще се чувства особено страхотно на сухи устни.

Къде да купя:Sephora

Dior Addict Fluid Stick в Chic

Dior Addict Fluid Stick в Chic е блестящо зрънце. Обичам тези формули за своето огледало, подобно на блясък и прилагане на едно движение. Също така, цветът е малко потиснат, което го прави добър избор за дните, когато не'Не искам да усещам влиянието на пълноцветно червило.

Къде да купя:Sephora

Редактор на магазини'Избрани снимки

1. Burberry Oxblood № 437 | 2. Urban Decay 1993 г. | 3. Кат Вон Д Чула | 4. Estée Lauder True Liar 5. Dior 976 Be Dior | 6. Lancôme 294 Le Pourpre | 7. Юбилея на черешите на Лора Мерсие 8. Guerlain R374 Wonder Violette 9. Estée Lauder Desirous 10. Пресни фигури | 11. Ив Сен Лоран 19 Фуксия | 12. Тарт Парк Аве Принцес 13. Dior Chic

Какви са вашите любими цветове за устни и зима?
Опитали ли сте някоя от тези нюанси?

Leave A Comment

− 1 = 2