Естествена сметана за очи в естествена светлина

Преди няколко седмици този имейл се приземи в моята пощенска кутия:

"Току-що опитах тази нова течна сенки за очи от компания, наречена Lush Cosmetics.Знам за любовта ви към блясъка на шампанско за очи / клепачи.Така че ... трябва да опитате тази невероятна сянка на очите.Това е в категорията" променяща живота " за мене.Източни, но загадъчни и толкова лесни за прилагане.Не мога да преувеличавам колко ми харесва това!'да ви уведомим и може би те биха могли да ви изпратят няколко проби? Защото е невероятно. То'наречена Cream Eyeshadow и цветът, който вероятно е универсално ласкателен, се нарича 'Сложен' (но разбира се). "LayLow

Може да разпознаете LayLow от секцията за коментари в този блог. И боже, познава ме добре! Наистина имам мания за кремави сенки за очи и по-специално за неутрална сметана за очи. И ако е така's от естествени съставки, дори по-добре! Така че знаех, че съм изпробвал това изобретение веднага. (Благодаря приятел!)

Ето и новата ми любов на очите, Lush Shadow Eyeshadow в Сложни:

Сега, ако аз'аз не се обърках, Lush всъщност излезе с линията си на грим обратно през 2010 г. По това време пишех за фондацията, но си спомням, че бях на събитие, в което получих цвят на устните, очна линия и сенки за очи според този въртящ се цветен инструмент , която избира цветове за вас според вашето "настроение". Настроението ми трябва да е по-светло от моята комфортна зона за грим! Или това, или аз не'се чувствам "сложни" ... въпреки че аз'Искам да изглеждам по този начин.

сочен'Офертите за оформяне на очите се състоят предимно от очни очила, но има пет кремави сенки, от които Сложният е най-неутрален. Бих го описал като лек, леко оцветен тауп. 

Аз не'Не знам за събирането на очи, но аз не'няма нищо подобно "и определено запълва празнина. То'е малко по-драматично от обичайното ми шампанско, но не толкова дълбоко, прилично или трудно приложимо като типичните сенки на прах, които откриваш навсякъде. Че's благодарение на кремообразната текстура и финала, което е добре метално, а не блестящо или блестящо. То'Много е глупава, но не и непоносима. 

аз'аз всъщност търся кървава сенкичка в бледо кафеникав цвят като това, за да мога да играя с оформяне на очите си, без да гледам на всички тежки и пушачи. Този сянка е идеален за удължаване на сянката ви хоризонтално или нагоре над гънката! 

Не сте сигурни как ще изглежда по-тъмната кожа, но ... надявам се, че все още ще се появи, но колкото повече метален акцент, не трябва да се дефинира. Някой го е опитал?

Прилагате го с малкия гъба или с пръсти.

В зависимост от вида'след това, можете или просто да наклоните точка и след това смесване, или да използвате пръчката да покрие целия капак. Харесва ми мека миризлива четка като Urban Decay's, за да дифузира леко ръбовете.

Тук'как изглежда тя на капака ми:

(I'м също носенето на Lush Liquid Eyeliner в Тихо мотивирано тук, но освен ако не'наистина е посветен на естествени продукти, най-вероятно сте спечелили'не го харесва. Страхотен цвят, но формулата е малко разочароващо.)

Най-изненадващото нещо за "Сложните" е, че те продължават наистина много време за естествен продукт. Не'не се отмива и отнема много часове, за да се намали и дори тогава'е по-скоро постепенно изчерпване, вместо цвета, който абсолютно мигрира в гънката. аз'm толкова впечатлен!

Ето и съставките:

Розово венчелистче (Rosa Damascena), вода (аква), талк, глицерин, стеаринова киселина, бадемово масло (Prunus dulcis), органично масло от жожоба (Simmondsia chinensis), купауаку мляко (Theobroma grandiflorum), титанов диоксид, триетаноламин, Калаен оксид, железни оксиди, слюда, метилпарабен, пропилпарабен

Така че, да, има парабени. Но'е много по-малко химически от повечето грим и ефективността е по-добра от повечето кремави сенки, естествени или не!

Къде да купя

Намерете свеж смазка за крем в сложни в Lush.ca и Lush.com.

Кажете вашето мнение

Опитали ли сте се Сладки маски за омазняване? Какво мислите за този цвят? Намерих нещо подобно?

Leave A Comment

+ 79 = 89