Диор казва, че е добре да се събереш с червилото си на ноктите си за пролетта

Знаеш ли, че "най-лошото нещо" беше "съвпадение"? Изведнъж'не е така. Поне не в красотата.

Знам! През миналата година претърсих Мила Йовович, че има оранжева рокля, оранжева коса, оранжеви устни и оранжев руж. И аз все още стоя с това. Но идеята за съвпадение в много скромен, дамски начин "като това, което'което се случва пролетта в Christian Dior с устни и нокти, наистина е наистина вълнуващо.

Всъщност съвпадането на устните и ноктите беше само една от възможностите за красота, които ни бяха представени на това шоу. Всъщност имаше дъга от нюанси на ноктите, но примамливите розови червени тонове бяха далеч от моите любими. И знаеш ли, че може би цялото съвпадение работи само с червено, което е добре от мен, защото две от любимите ми неща в целия свят са сочни червени устни (като тези по-горе или миналия сезон'и Temperley Londons) и unapologetically ярко червено, закръглени, short-ish ноктите. Да аз'Вече се развявам за тези неща и аз'като най-накрая се потвърждава. Супер! Ела и нека'да проучи това...

Така че не е изненада, че Пат Макграт е излязъл от парка тук. Кой е момичето на Диор? Е, за разлика от театралните неща от сезоните миналото (трябва да ви напомням тук?), Тази година "тя има перфектни очи, перфектна кожа, подстригани вежди и красиви червени устни" нищо не прекалява " Достатъчно е да кажа, че искам да бъда това момиче (точно както исках да бъда момичето на Chloé миналия сезон).

Очевидно искаш да разбереш какво са причините за тези удивителни устни, да?

Страхувах се от това. Безпомощни, те'смесица от три червени пигмента - всеки с оранжев, син или розов нюанс и смесен по поръчка за всеки модел, в зависимост от тона и екипажа на кожата, за да можем'всъщност купувате точен нюанс. (Черешовите червени са най-добрите според мен.) Но може би можем да вземем няколко знака от финала (леко матово) и самото приложение. Пат каза за мода: "Това е червено начина, по който едно момиче ще направи червена устна днес. Модерен, влажен, с пръст.

Останалата част от лицето е точно като пролом. Трябва да погледнете този грим на очите:

Тези оформени капаци! Те просто правят всичко още по-добро.

И тогава, разбира се, трябва да говорим ноктите. В опит да покажат цяла предстояща колекция от лакове за нокти Dior Le Vernis, някои модели бяха зелени (водни лилии), оранжеви (ривиера), голи (инкогнито) и тази лилава (забрави ме не):

Но не'Мислите, че тонът на тона изглежда най-добре?

Това всъщност е коралово розово (Лъки), което за мен чете като червено. Или просто можеш да отидеш за любимото ми розово червено на всички времена, Cherries in the Snow от Revlon:

Що се отнася до косата, Орландо Пита казва, че НЕ трябва да го изпробваме у дома. Да наистина. Въпреки че изглежда сравнително проста (ниски кифли с разперени странични дялове), той казва: "Винаги се опитвам да направя прическа, която не е толкова лесно да направите сами". Добре тогава.

Кажи ми:

Сравняваш ли устните си с ноктите си?

Харесва ли ви приятния поглед на Диор или сте по-скоро фен на червените устни с лилаво (или други цветове на ноктите)?

Какви са вашите любими червени червила и лак за ноктите?

Leave A Comment

3 + 7 =