Дали Сефора го носеше с формула X?

Бъдете неподвижни, сърцето ми бие. Сефора току-що стартира Formula X, нова три безплатна лак за нокти, състояща се от повече от 200 нюанса в почти неограничена селекция от текстури и облицовки, плюс продукти за грижа за ноктите. Има четири основни категории: Цветовете, Ефектите, Системата и Обработките. И претенциите? "непобедимо дълга износване"; и "невероятен наситен блясък".

Звучи добре, но дали тези лакове действително живеят до теста? Това е мястото, където идвам! (С изключение на Bionic, разпръсната горна козина, всички тези образци са два слоя, които не съдържатгорната козина.)

Нови Класики

Първо, нека да разгледам по-подробно тези категории. Цветовете са разделени на две подкатегории, The New Classics (62 нюанса):

И новите неутрали (31 оттенъка):

Това са цветовете с кремаво покритие в колекцията и те обещават бързо изсушаваща патентована формула, вливана с луминесцентни съставки, за да подобри блясъка и цялостния блясък. Ще се видим.

Френетичен, нов класически,е дълбоко горещо розово, което е супер, имам предвид супер непрозрачни ", така че да не се нуждаете от повече от един слой.

Направих две палта за тази, само защото се чувствах странно, но сериозно, можех лесно да се махна с една. Липса на стръв, само чисто лаково съвършенство. Плюс това, без връх? Аз съм впечатлен.

Този истински флорален крем, Centigrade (също и нов Classic), е точно като Frenetic: гладък, без да се притеснявате.

Отново, това можеше лесно да бъде еднослойно. И аз обичам един добър син гвоздей. Няма буквално нищо лошо да се каже за този цвят. Кремовете в тази колекция са невероятни, ако двамата, които ми изпратиха, са някакви показания. Те просто се прилагат като кадифе.

Екстравидни топ палта

Ефектите са разделени на 12 различни подкатегории, включително 14 Xplosives Top Coats:

Още от прилепа обичах Бионичлипа зелен и черен блясък:

Смятах, че тази сянка ще се появи най-много на обикновена бяла (Сали Хансен Трудно като ноктите Xtreme Носете ноктите в бяло) и го направи. Харесва ми блясъкът ми, затова това са две палта, но лесно може да се натрупа още повече (или по-малко), ако предпочитате. Обичам уникалното цветово комбо "нещо, което никога не съм виждал, така че винаги да е плюс. Представете си го за друг неонов цвят? А през лятото? Да и да.

Chromes

Хромите са металите:

Имам меко петно ​​за нещо лилаво, така че тази пастелна лавандула, Раки, сърцето ми се състезава веднага щом видях бутилката.

Знаех, че ще се заблуждавам, дори ако е трудно да се приложи (кои метали обикновено са "тенденции да се набиват и да оставят видими четки на четките). Но quelle изненада, това не беше толкова лошо! Все още можете да видите някои леки удари на четките, но те продължават гладко и не се нуждаят от повече от две палта. Хайде пролетта, мисля, че ще нося това в ежедневието.

Celestials

Celestials са описани като метални "микро-блясък" лакове, които изсъхват до блестяща матова текстура и се нуждаят само от един слой за пълно покритие.

За съжаление този въглен и сребърният лак, поясът на Орион, вероятно беше най-малкото ми любимо от отпечатъците, които получих.

Хубаво, не ме разбирайте погрешно, но просто не ме удивлявате като другите. Въпреки това, това'е чудесна алтернатива на черно, ако не се чувствате комфортно.

Другите подкатегории в The Effects включват Superwatts (ако не е момиче'име?), които са живи блестящи в желеобразна основа:

Електриците, които са неонови блестящи и перлени нюанси:

Стрелците, които са метали с калейдоскопски ефект:

Полителите, които са с текстурирани блестящи лакове:

Холограмите, които имат холографски ефект:

Спринглерите, които имат 3D ефект с комбинация от микро- и макро-блясък:

Брилянтите, които блестят с блясък като диско топка:

И накрая, друг вид покривни покрития, The Transformers, които идват в редица текстури, за да трансформират всеки основен цвят:

Съществуват и Прозрачността, които са чисти, мътни цветни измивания:

Те имат 12 ASAP 3D Appliqués:

Системата е изцяло за грижа за ноктите и включва почистващ препарат, основен и външен слой.

На последно място са The Treatments и те са всичко за екстра може да се наложи за убиец mani, като масло за кожички, спрей за сушене на ноктите и усилвател.

Долния ред

Макар да не мога да говоря за лакиранията, които все още не съм опитал, мога напълно гаранция за онези, които имам. Кремовете са ненадмината, а ако останалите нюанси са нещо подобно на тях, тогава те заслужават леко стръмния ($ 10.50 / C $ 13) цена. Все още не сте убедени? Дайте им мини сет опит преди да се продава. За $ 55 / C $ 66 (с други думи, кражба) можете да изпробвате 22 нюанса в класически кремове, неонови, хроми и пръски. Знам какво правя в моя списък с празнични празници & # x2026;

Кажете вашето мнение

Още ли сте проверили Формула X??

Какви са вашите любими нюанси в линията?

Вие сте класически крем момиче или сте в блясък и текстура?

Leave A Comment

35 − 31 =