Channel Your Inner Miss Piggy С най-търсената колекция на Muppets на OPI

аз'ще го призная; аз'm повече от едно момиче Sanrio (и все още чакат моята колекция Hello Kitty, FYI OPI). Но там'все още много да обичаш в марката за ноктите'най-новата колекция от меки нюанси, която е всичко за Muppets. Този месец осемте цвята с ограничено издание бяха вдъхновени от предстоящия Най - търсени от филм, който ще бъде в кината 21 март. 

Пренасочих вътрешната ми госпожица Piggy и трябваше да работя за тези модели за вас. Тук'какво да вземете преди тях'изчезна.

Големият брой на мис Пиги

Големият номер на Miss Piggy е доста базово блестящо кралско синьо. За съжаление, това показва четките, но ако успеете да го преодолеете или да го приложите с хирургична точност, то това е хубав нюанс.

Обичам аплодисментите

Аз ще бъда честен с вас, аз обичам аплодисментите наистина не се различава от всички други чист розов там. Но с това казах, след като се приложи, не можех да престана да си казвам колко ми харесва. Както при всички светли рози, това ще накара ръцете ви да изглеждат супер-дамски и полирани, така че според мен това трябва да има в арсенала на ноктите на всяко момиче. Той има хубава формула, но е малко по-чиста; това отне три палта, за да изглежда по-горе. Но те бяха три добре заслужаващи го палта, защото наистина е страхотно, класическо светло розово.

Нека направим всичко, което искаме!

Аз съм толкова обсебен от Нека направим всичко, което искаме (наслаждаваме се над нас, че обичам аплодисментите)! В бутилката наистина не ме впечатли. Мислех, че малките розови златни и бледи блестящи са красиви, но смятат, че по-големите бели квадратчета ще ги изхвърлят навън. Напълно не! Това е перфектното допълнение към ноктите ви, ако се чувствате женски мани.

Кермит да говоря

Не бях толкова влюбен в Керит аз да говоря. Това е един от онези цветни нюанси, които преминават от лилаво до розово до злато наведнъж под определена светлина, и докато всъщност изглежда жлеза на снимката (и в бутилката), намирам лично, че оставя нещо желано , Повярвай ми, просто не се превежда и на ноктите.

Chillin' Като злодей

Според OPI, Chillin' Както злодеят е "чист гол", " но освен ако не бях с цвят слепи, ми изглежда като лек и крем-шербет портокал (който много предпочитам). Подобно на "Аз обичам аплодисментите" по отношение на формулата, тази сянка е по-скоро от чиста страна и е взела три слоя, за да се натрупа. Това е хубаво! Но ако не изгубите такъв сянка в колекцията си, тогава това не е задължително за мен.

Получаване на Mole-mentum

Gaining Mole-mentum е уникална марка, натъпкана с настърган розов и златен блясък. Аз наистина обичам тази, защото нямам нищо подобно (плюс никога няма видян нещо подобно) и цветовият комбо е супер сладък, особено наслоен над Chillin " Като злодей. Приличаше на разбити парчета от метално стъкло или разфасовани конфети и вероятно е любимата ми от колекцията. Много хубаво за пролетта, ако искате да добавите малко ръб, или се забавлявайте с акцент ноктите.

Int. Criminal Caper

Този сянка не беше моята чаша чай. То'с път твърде много на чиста страна за моя вкус (това е три палта!) и аз'не усещам цялата перла. Това честно ми напомня за нещо, което баба ми ще носи, така че наистина не го направи'не го правете за мен.

Мързел град

Muppets World Tour е описан като бял кварц с цветна искра, и мисля, че те удариха нокътя на главата. Сложих този блясък върху Int Knittle Caper. Тя наистина е пълна с блестящ "розов, бял, златен и син цвят" и изсъхва на хубаво, текстурирано покритие. Аз избрах да отида без горната козина (всъщност всички тези мостри са без покритие), защото изглеждаше страхотно, както е. Чувствах се, че има кралски бижута, които нахлуват ноктите ми и всъщност всичко, което ме кара да се чувствам като кралски е пазител.

Къде да купя

Колекцията Muppets Most Wanted by OPI ще бъде достъпна за ограничен период от този месец в професионални салони и спа центрове.

Кажете вашето мнение

Какво мислите за тези нюанси?
Ще отидеш ли да видиш филма Muppets?
Всеки знак, който искате да видите в лак за нокти?

Leave A Comment

29 + = 36