Beauty Dare: Има горещо розово течно линейно покритие и аз се опитах

На всеки няколко седмици продукт за красота пресича бюрото ми и ме кара да си тръгвам "Хммм ... Може ли? Бих ли? 

Това са продуктите, които получавам между всички обичайни скучни заподозрени (ако красота PR ми изпрати по-изглаждащи шампоани, мицеларни почистващи препарати или розови гланц за устни, мога да отворя собствения си магазин). Не, аз'говоря за неща, които тласкат границите на красотата малко или много! 

аз'Вече споменахме някои от най-странните такива: татуировки за бокали, цигари за красота, Пу-Пури и визьорът на влагалището. Сега си помислих, че би било забавно да се изследват козметичните продукти "навън" (от малко по-скромен сорт) в редовна серия: Beauty Dares! 

Предпоставката: I'ще направите тест-шофиране, защото това вероятно са някои от последните продукти, които вие'd считате за кандидати за трудно спечелените си пари. (Това е, ако ти'нещо като мен, един от най-консервативните хора наоколо, когато става дума за собствения ми грим и козметика.) След това ние'Ще решите: странно ... или чудесно?

За да отключим нещата, ние'ще започнем с един от най-вълнуващите / страшни продукти за грим I'получил напоследък, Dior Addict It-Line течен очна линия в It-Pink. Вълнуващо, защото горещо розово! И страшно, защото ...'е предназначен за окото.

Самото опаковане е учудващо! Тази подложка също се предлага в черно, лилаво и електрическо синьо, но горещият розов ми беше приятно. 

И то'не ви харесва, че се чува еднократно върху кожата ви, или:

Толкова неочаквани и неочаквани' COOL "за една ослепителна марка като" Диор "да излезе с такова нещо. (Еджиър се грижи за някога, Стила и Сефора вече имат розови течни облицовки.) Знаех, че трябва да опитам.

Така че тук'където сме ние'започвайки от моя скучен грим без грим. 

Моят план беше да нося топла розова течна облицовка изцяло на стил на пистата срещу почти чисто прясно лице, без никакви други цветове, които да отклоняват от нея. Също така запазих веждите меки (използвайки Tarte Colored Clay Tinted Brow Gel), така че те не биха'т се конкурират твърде много с действието на очите.

Започнах да рисувам една единствена, слаба линия точно в горната част на миглите и със супер нежни движения по външните краища.

До този момент осъзнах, че ружът е отчайващо необходим, така че потупах върху някои червило на кралицата Oxymoron Lip & Cheek Tint в Open Secret.

Тук'как изглеждаше с отворени очи:

Добре. То'но там'не е така наистина ли там. Поради формата ми на качулка, тънката линия не е така'не се появи ... така че вие'Оставете се малко чудесно, това ли е съзнателно? Има ли очна инфекция? Какво става? Не бях'така че в това. Но вашият пробег с кльощава линия може да варира, ако имате повече пространство за капак, с което да работите.

Реших, че трябва напълно да се ангажирам с цвета. Върнах се и седнах на равно по дебел розова линия (като това, което се чувстваше неприятно дебело), ​​и реши, че е необходимо "заземяване" с черна течност линеен, както и. 

Приложих черно по-близо до линията на миглите, така че да даде илюзията за по-дебели, по-пълни мигли и да ми помогне 'поп' (тъй като розовият не е'не ме прави никакви благосклонности в това отношение).

Познай какво? Това направи трик! Бях така, толкова изненадан. Тук'е новият и подобрен, окончателен вид:

Мисията изпълнена. Добавянето на черна подложка дава на моите очи необходима дефиниция, а дебелият розов ред прави цвета изглежда по-умишлен "'е повече от изявление. Може би горещ розов течен линеен материал'Толкова страшно, в края на краищата?

Това, което ми изненада най-много, е как горещо розовото всъщност е ласкателно за моя тен. Което предполагам, че има смисъл, тъй като нося сянката на устните си през цялото време. Обичам го със сходните пищни тонове на устните и бузите; всичко изглежда да се хармонизира доста добре заедно.

Пълна грим, реших, че трябва да отида до Shoppers Drug Mart така, дори и да е било 10:00. (Казах, че в крайна сметка това беше красота.) Мога'Не съм сигурен дали хората ме гледаха, защото ги харесаха, мразеха ... или просто защото гледах тях на първо място, желаещ някой да забележи моята гореща розова работа!

Върховния съд

Ще нося ли това отново? Мисля, че с точното облекло и за подходящия повод и през нощта и с подходящо 'fashiony' хора & # x2014; I'd дават това ясен ДА! И повярвайте ми, никой не е по-изненадан от това, отколкото от мен.

Къде да купя

Намерете Dior Addict It-Line Течен очна линия на адрес:

  • Sephora
  • Хъдсън's Bay
  • Nordstrom

Ето някои други горещи розови лайнери (течни и други), за да проверите:

Кажете вашето мнение

Носете ли някога гореща розова течност? Какво мислите за това? Бихте ли го опитали?

Leave A Comment

1 + 5 =