7-те най-добри червила за дрога, всичко под $ 12

Досега знаете коя аптека се изчервява'аз смачках и взех лъжичката на моята любима, евтини гланц за устни. Сега, това'е време да споделя моите трябва да имам червила. 

През последните няколко години аз'Вие обичате червилото все повече и повече. То'това е страхотен и лесен начин да донесете поп цвят на лицето си и сега, когато падне'тук мога'Изчакайте да експериментирате с по-дълбоки, по-тъмни цветове на устните ми. Така че, вземи си преносимите компютри, момичета! Вие'ще искате да запомните тези неща за следващото пътуване до аптеката.

Покритие за перфектни устни Lipcolor

Налице е абсурден брой цветове (44, за да бъдете точно как да изберете?), Можете да намерите перфектния си нюанс в CoverGirl'с усещане за усещане за устни Lipcolor. Аз някак си го намалих до тези три:

Горещи, бомбарди и сладки. Да, те'и това е хубаво и на устните.

Боже, кой не'Не обичате класическа червена устна? Горещото е гладко и кремообразно; определено не мат. Това означава'никога не изсъхва на устните ми (A +) и поддържа хубав блясък. Аз също харесвам тази lippy, защото след като започне да избледнява, оставя супер красива петна от малина на устните ми, така че ако не'не помня да кандидатствам повторно, аз'm все още покрити. 

Ярката, кремава розова е перфектна за всяко време на годината, а Bombshell не е изключение. Със същата формула като Hot, тя оставя устните ми хубави и овлажнени през целия ден и никога не се установява в фини линии. Обичайте този цвят!

Този прасковен сянка ми дава истинско пролетно / лятно виене и аз (вече) мога'чакайте тези сезони да се върнат обратно, за да мога да нося нещо Sweet. (Виж какво направих там?) Ламе шегува, колко хубаво е това? Същата страхотна формула като тези отгоре и цветът е като дефилето, което може да бъде. Единственият недостатък на тези червила е, че могат да миришат малко по-добре ... това'това е!

Къде да купя: Well.ca, Drugstore.com, ULTA красота, Target, Amazon.ca, Amazon.com

Rimmel Трайно покритие от Кейт Мос Червило

Всичко от Кейт Мос трябва да е добро, нали? От нейното сътрудничество с Topshop до тези Rimmel Трайни фини черни червила, аз'Аз наистина изкопах движението на Мос. 

Те идват в 10 нюанса, а тук са 01, 04 и 05. 

Мисля, че 01 може да е още по-класически червен от CoverGirl'е горещо, и аз го обичам'имам малко за него за вечерната драма. Това е супер-пигментирано и продължава като коприна - много кремообразно и мечтателно. Въпреки че аз'м супер блед, мисля, че това червено изглежда страхотно за мен, така че аз'Ще продължим и ще кажа'Аз съм сигурен'е универсално ласкателно. Намерих го, че се отървах наистина хубаво и ме остави с тънко петно, което наистина не'Т ум, когато носите червени. 

Уай, Нели! Говорете за интензивен. Докато аз'аз съм бледо, за да издърпа 04 без да изглежда като гот, тази богата лилава ще изглежда страхотно за по-тъмните тонове на кожата. Тъй като'е същата формула като другите две тук от Риммел, аз'Да го кажа'е победител. 

Ах, сега'повече харесвам. Това розово, 05, е в моята комфортна зона, идеално за всеки ден, дон'Мислите ли? Тъй като'малко по-лека, открих, че мога да избягам с по-малко заявления или дори да я прилагам веднъж сутрин, а след това и балсам през целия ден. Подобно на останалите, това имаше гладко гладко приложение.

Къде да купя: Well.ca, ULTA Beauty, Drugstore.com, Amazon.com

L'Орфей Париж Неподходящ Льо Руж

След като взех една от тези (персистираща слива) миналата зима, знаех, че трябва да имам по-непогрешим Le Rouge в живота си. Те обещават 10 часа износване и се предлагат в 19 цвята, от неутрални розови до тези богати нюанси I'след като се позабавлявам. Плюс това, обичам как има'няма почти никакъв мирис в тях, така че ако вие'чувствителни към парфюми или омраза, че play-doh миришат някои червила са, те трябва да направи трик. 

Тук'това, което харизматичните корали, персистиращата слива и трайното розово приличат, когато се изваждат. (Но мога'извършил без алитерите, Л.'Oréal.)

Колко хубаво! Богата, кремообразна и овлажняваща е това, което аз'd описват този ред, като Charismatic Coral не е изключение. Този сянка имаше най-малкото блясък в него, но едва се усещаше някога на устните, затова не'Не се тресе, ако не е блясък'Твоето нещо.

Обичайте тази сянка! Устойчива слива е тази, която взех миналата зима, в търсене на по-дълбока сянка от сливи, която всъщност бих могла да издърпам (т.е. не толкова интензивно, колкото Rimmel's 04) и I'm голям фен. Там'снимка на него в действие тук (общ стил на самоубийство), ако вие'Искам да видя как работи с моята чаша. Тя работи за мен, защото'малко повече червена слива, отколкото лилава слива, а кремообразната формула означава, че мога да я нося цял ден, без да изсъхне. Определено трябва да кандидатствам отново този път няколко пъти през деня - не't последните 10 часа, както се твърди, но дори между приложенията I'm остана с хубаво петно. Премахване на всичко това отново за по-студеното време!

Многогодишно розово е един от ежедневните розови нюанси, които могат да се носят с почти всичко. То'излиза малко по-студено в снимката (I'м мислене поради флаш), но мога да го обещая'не е мразовит. Тя има намек за блясък, но отново'не е забележимо веднъж на устните. Красивият цвят, заедно с великата безпогрешна формула, означава ние'ние се превърнахме в победител. 

Къде да купя: Well.ca, Drugstore.com, ULTA красота, Amazon.com

Maybelline цвят сензационно живи

Искаш ли някакви светлини в живота си? Не търсете повече от Мейбъллайн'цветни сензационни живи цветове. Има само осем нюанса, от които можете да избирате, но имате по-малко възможности прави прави живота ни (и пътуванията до аптеката) малко по-лесно. Там'е някакъв вкусен нектар от мед в тези неща за меки, еластични устни. 

Че's на пожар червено, електрически оранжево, и горещо слива, когато swatched. Толкова жива! 

Обичам червени устни, можеш ли да кажеш? Нищо лошо да се каже тук за On Fire Red. Както всички червила Vivids, това ви дава гланцово покритие и хидратира, плюс червените листа приятно петно ​​върху устните, след като изчезне. 

Ярко оранжево, което аз'не съм ужасен от? Той съществува! аз'm вид удивен от това как пигментирани тези Vivids нюанси са. Електрическото оранжево само издърпа един пробив за пълно покритие ... и виж колко хубаво е! То'(с благодарност, нектар от мед!) и останах гъвкав на устните си за дълго време.

Hot Plum е прав. Просто погледнете колко интензивен е този цвят! Обичам го. По някаква причина чувствам, че това ще изглежда толкова хубаво през есента, въпреки че е така'е луд ярка. Подобно на останалите в този ред, супер-пигментирани, супер меки и плъзгащи се по устните толкова гладко. Нищо лошо да се каже за тези Vivids, което е, предполагам, защо са направили списъка!

Къде да купя: Well.ca, Drugstore.com, ULTA красота, Target, Amazon.com

Есенция Дълга козметика

Нищо не бие цена от 2,99 лв. Нищо. Така че дух, тези същностни дълга козметика са направили списъка, разбира се. Но те'не са само евтини "те'всъщност е прекрасно на. Позволявам'и погледнете! 

Вижте тези нюанси: Намерете да сте голи, носете горски плодове и на модния подиум! Както можете да видите, те'не си матиран и имаш хубав блясък за тях. 

Говорете за устните си само по-добре. Dare To Be Nude е само един от онези лесни за носене цветове, които'Ще изглежда добре по всяко време на годината. Формулата е хубава и кремообразна и докато тя печели'не те издържам всичко ден без повторно прилагане, мога'не се оплаквате от трайната власт. Отново, $ 2.99!

Обичам тази сянка на плодовете, носете плодове. То'малко по-богато от това'излизайки на снимката, което го прави перфектен за падане, ако сте'не сте напълно готови да се ровите в много по-дълбоки цветове. Това е лесно за носене и, както и Даръ да бъде гол, продължава доста добре през целия ден.

аз'м вид на обсебен от тази сянка, На модния подиум! То'като цвят на червено тонизирано зрънце и то'перфектно. Освен това може да ви изненада, че тези червила са доста пигментирани. Аз не'T наистина трябва да се изгради този цвят, просто се плъзга на хубаво и гладко. мисля, че аз'Ще стигнете дотам, че всичко ще падне.

Къде да купя: ULTA красота

Слабо удароустойчив червило

Тези козметични стикери са доста в и извън тръбата, с голяма пигментация. Освен това можете да избирате между 22 цвята. Уау! 

Романтиката, Невинността и Твоята Завинаги всички имат малко блясък за тях, когато са извадени. 

Романтиката е прекрасна! Друго, което'е страхотно за всеки ден. Що се отнася до всички червила на този списък, определено открих, че Бош е най-кремният от всички тях. Те буквално продължават като масло. аз'аз обичам тази сянка през цялата година и нейната трайна сила е доста добра, въпреки че не е нужно да се докосва до средата на деня. 

За тези, които търсят розово бебе с удивителна формула, Невинността може да е отговорът на вашите молитви. Отначало намерих този човек малко трудно да постигна равномерно цвета на устните си, но той работи по-добре, ако го почерпите с тъкан и го разнесете с пръсти.

Друг червеникав оттенък на зрънце, който аз'м, смазващо е Твое завинаги. Просто идеално за падане и свежо време. брей'невероятно кремообразна формула никога не оставя устните ми сухи и тази сянка дава хубава петна веднъж изчезнала. Победител в моите книги.

Къде да купя: Купувачи наркотици Mart

Соня Кашук Сатен Луксозен цвят на устните

А, Соня Кашук. Тази марка бързо се изкачва на моята любима стълбичка за дрогерии, защото всичко, което правят, е толкова добро, включително цвета на сатен Luxe Lip. Имам два от 13 оттенъци и аз'аз похождам след другите 11. И дон'дори не ме пускайте на опаковката си. От всички червила от този списък, Соня Кашук's имаха най-луксозните опаковки: лъскави черни тръби с цветни проби на върховете и те просто чувствах скъп. 

Тук'Класически червен и розов цвят за вас; просто погледнете колко интензивен е този цвят! О, и споменах, че те имат SPF 16?

О, мах. Класическото червено може да е любимото ми червено от това, какво, още четирима от този списък? То'е толкова пигментиран и луд прекрасен, мога да нося това цял ден, всеки ден. Плюс това, те наистина са кремообразни, така че устните печелят'Не изпарявайте и неприятно през деня (или през нощта!). Обичам това и това'всичко, което трябва да знаете. 

Роузбери е мълчалив лилав'достатъчно неутрален, за да се носи през цялото време. Но също така дава хубаво малко нещо - нещо за устните, което го прави достатъчно специален, за да се носи за една вечер, ако предпочитате. Носех това цял ден и успях да остана по-голямата част от него, а аз не'Чувствам се като нуждаех се от балсам на всеки половин час. То'е много добра, ако ме питаш. 

Къде да купя: Мишена

Купете историята

Кажете вашето мнение

Опитали ли сте някое от червилата в този списък? Кои нюанси са вашите любими? Имаш ли друг магазин за червило?? 

Leave A Comment

− 2 = 3