2 нови начини за подчертаване на очите и устните си наведнъж

Има някои правила за красота, които никога не трябва да се нарушават. Такива като: 1) Винаги се уверете, че основата ви е точно съвпадение с тонуса на кожата ви, или 2) Винаги отстранявайте грима преди да си легнете. (Да, имам предвид, дух.)

Но онзи, който трябва да избере "очи" или "устни", но не и двамата, има добри намерения зад него, но не е'т е задължително да се спазва стриктно. То'рисковано, да, но невъзможно? Не.

Разбираемо, много от надниците получават очите + устните нередно, следователно стандартните съвети, които трябва да избягвате, избягвате и избягвате. (Вижте: Шарън Стоун в Оскарите.) Но има и други, най-наскоро, мис Никол Ричи, които успяват да я издърпат перфектно.

Казано, все още имам резерви за това да направя това сами, откакто не мога'нямате церемонии за Оскари, които да посещавате в близко бъдеще. По някаква причина този външен вид винаги завършва, като превежда в черно очна линия с червено червило, което е малко сурово.

Че'защо бях щастлив да видя модели на Емилио Пучи и Джил Сандър, които го правеха по съвсем нов, вълнуващ и леко по-мек начин.

ОЧИ 'N LIPS VARIATION # 1: Черно одеяло с розови устни на Емилио Пучи:

Забавни, не мисля ли? Защото това бонбонче розово устни не е't някъде близо толкова страшно, колкото и червено.

Сянката се нарича Момичето за града, и то's от M.A.C:

На очите, ти'ще забележа малко от раздразнението на сълзите, за което говорихме вчера, постигнато с M.A.C Eye Kohl в Smolder (долни водолинии) и петно (по протежение на долната линия на лъчите, теглена тъп и квадратна).

По дяволите, с крилото, идващо от долната линия на бръсненето, не е горната част, както бихте очаквали - бихме могли дори да го подадем по нови и напълно болни начини да носите очна линия.

Също? Познавате ли тези семейни портретни места, които са имали в случайни молове, където можете да се обличате в западни костюми на Стария Тим?

Е, това'това, което шоуто на Пучи ми напомня за "доброто", мисля. (Винаги съм използвал моите родители, за да ни позволи да го направим, но никога не сме го правили.

Виждаш ли го?

И сега за нещо съвсем различно...

ОЧИ 'N LIPS VARIATION # 2: Червени устни с JADE очи на Джил Сандър:

Добре, за да можем да задържим червената устна тук, но вместо черна подложка'е синьо-зелено. страстен!

аз'не съм сигурен дали аз'да бъде достатъчно смел да направи това за есента, сезонът, за който тя'но с тен, през лятото? Доста вероятно бих могъл да се засмея.

В края на краищата, тя изглежда нещо като блокиране на цветовете, за лицето, става все по-тенденция. Помнете това в Дона Каран?

Eeks! Много ми харесва версията на Jil Sander, благодаря ви.

Зеленото е само тиха малка намек'и Chanel Stylo Yeux очи молив в нефриткакто можете да видите тук от друг ъгъл:

Устните са супер смели и супер матови: Шанел Руж Allure Червило в ентусиаст.

Добре, сега при вас:

Следите ли правилото за избора на очи или устни, но не и на двете?

Бихте ли опитали да погледнете Пучи или Джил Сандър? (Или нито?)

Дали родителите ви някога са ви отвели в Клодике Кати'Старото Tyme Family Portrait Studio?

Leave A Comment

9 + = 16