10 начина да се стимулирате да влезете в салона

Преди година бях самоуверен канапе. 

По време на вечните зими на Канада, очевидно все още силни тук в Халифакс! Моята мотивация да правя всичко, освен да гледам, че Netflix получава опасно ниско.

Но преди няколко месеца един мой приятен мой приятел започна да ме заведе в салона с нея ... и сега се закачих. 

Ако ти'нямате достатъчно късмет, за да имате Сара в живота си, ето някои начини да се разкъсате и да стигнете до фитнес залата.

1. Приемете, че Вие'Просто започнете

Ако ти'никога не сте стъпвали във фитнес залата, може да бъде смущаващо да се присъедините към масите на посетителите на 5am. 

Но'Добре, че не'не знам как да направя изтегляне! (Или знайте какво е дори придърпване.) Фитнес общността е изключително благоприятна и хората обичат да споделят това, което знаят, затова задавайте въпроси!

Странична бележка: Дон'т тялото се срамува от упражняване. Вашата версия на здравословното ще изглежда по-различно от другите хора's, така че не'сравнявайки себе си с другите. Както някои сладки читатели посочиха, никой не ви обръща внимание във фитнеса. 

2. Вземете правилните инструменти

IMO, това е най-забавната и мотивираща стъпка. Разполагането на подходящите инструменти - от дрехи до обувки до оборудване за фитнес - може наистина да повиши увереността и готовността ви да работите. Ти не'не трябва да разбиваш банката, за да се чувстваш комфортно. Проверете вашите местни победители / маршали за някои сладки разкопки.

Избягвайте влошаване на нараняванията, като търсите жилища за физически ограничения, които може да имате. В моя случай, получаване на коляно дръжка за постоянното нараняване на коляното ми направи разликата, така че мога да присъствам на редовни тежести. Болката често не означава печалба! 

3. Вземете упражнение, което ви интересува

Да направиш упражнение, което ти харесва, означава теб'много по-вероятно е да се придържате към него. Ако не'не знаете какво да правите, опитайте няколко различни дейности, за да разберете какво харесвате.

В завещание на моя предишен мързел, аз обичам всяка тренировка, която включва лежане на пода. Йога и пилате са умствено и физически възвисяващи за мен. 

Но миналата година, аз се запознах с barbells. След това направих няколко месеца курсове по hula hooping. Наскоро взех акробатика в цирковото училище (толкова готино!). След това, аз'м мислене скално катерене. Всичко от някой, който се закашля по стълбите!

4. Стартирайте Малък

Ако ти'не се занимавайте редовно, а след това се принуждавате да направите двучасов фитнес сеанс, който максимално ще увеличи всичките ви мускулни групи, което ще доведе до изгаряне, бързо! дон'Не се опитвайте да правите твърде много, твърде скоро. 

Вместо това, упражнението е толкова лесно, че ще е глупаво не да го направя. И след това се изгради от там! 

Искате ли да можете да правите 100 лицеви опори? Страхотен. Започнете с едно натискане днес. Утре, може би две. Разбира се, вие бих могъл да направите повече, но бавното изграждане е по-вероятно да бъде устойчиво. Ти не'не искам да се ангажирам прекалено много и после да се откажа.

5. Направете навик

Един навик започва с наклон, който предизвиква определено поведение, последвано от това поведение, което дава известен резултат. Ако резултатите удовлетворяват, тогава вие'ще го правя отново и отново, докато стане автоматично. Това може да е отрицателно (като например да бъдеш с удоволствие да ядеш торта всеки път, когато пееш щастлив рожден ден в кабинета) или положителен (да се справяш, когато кучето си изяде закуската).

Моето завещание е график. Аз не'ако не мога'Не я запишете в моя календар. Ако обичате рутинни, това ще бъде лесно. Дните ми са дълги и заети, така че не'Не се ангажирайте с постоянно време, но всеки ден добавям упражнения някъде в моя календар. Когато чуя известието за напомняне, го знам'че е време да се залепи и да излезе навън. 

6. Задайте измерими цели

Това, което се измерва, се управлява. Виждането на резултатите от тренировките ви ще ви помогне да останете на линия и искате да продължите да ритате задника! 

За мен, получаване на фитнес инструмент беше огромен мотиватор, след като разбрах колко малко ходих в един ден. Просто ударих 500 000 стъпки за 2015 г. и сега аз'm сърдита да удари един милион най-скоро. 

Ако ти'насочвайки се към определени зони на тялото, за да се натрупат мускули или да се отделят мазнини, опитайте се да правите измервания на месечна база. Везните са много неточни мерки за "фитнес". Използвам само моя, за да претегля багажа. Освен инчовете, съсредоточете се върху количествено измерими числа, като например ежедневните ви стъпки, увеличаването на теглото на дъмбелите и продължителността на задържането на дъските. С течение на времето, вие'ще можете да видите колко сте далеч'дойде!

7. Дон't Прекъсване на веригата

Получете календар. Поставете "Х" през всеки ден, когато упражнявате. Опитайте се да упражнявате всеки ден. дон'т прекъсване на веригата. Кажи си, че ти си човекът, който не го прави'т прекъсване на веригата.

Ако вече сте в движение, напомнете си, че трябва да продължите да виждате резултати. Ако ти'които сте упражнявали докато сте, тогава напомнете си, че вие'прекалено страхотно, за да се откажете от резултатите'постигната досега.

8. Списък вашите извинения ... След това Упражнение все пак

Можете да обосновете пътя си от нещо здраво, но помнете, че можете да посрещнете оплакванията си със състрадание и след това да ги остави настрана.

В най-лошото си, аз говоря със себе си, като че ли бихте хвърлили дете. - Чувам те, Катрина'е студено навън. познавам те'е уморен. аз'Съжалявам, че краката ви са болезнени. Когато се приберем вкъщи, можем да гледаме 'Проектът "Минди"'. Сега върви.

9. Бъдете отговорни на някой

Когато за първи път се присъединих към класа за тегло, едва успях да вдигна само бара. Щях да се откажа тогава и там, ако Сара нямаше'стоеше до мен, насърчавайки ме да продължа. Въпреки че сега отиваме в различни фитнес зали, тя'Винаги проверявам и виждам как'm напредва.

Кажи на кучето си. Кажи на майка ти. Направете си тренировки състояние Facebook. Поискайте насърчение и подкрепа. Ако никой в ​​живота ви не подкрепя, не забравяйте, че вашата фитнес зала е изпълнена с хора, които се грижат за здравето си. Ако не'нямате фитнес зала, кажете ми вашите цели и аз'Ще ви подкрепя!

10. Наградете се

За да се добера до трескаво тренировъчни тренировки (като елиптичната машина), обичам да отделя специално телевизионно шоу, което да се упражнява само. Имам нужда от моя 'По-добре обадете се на Саул' поправяйте, така че да отида в салона. 

Но любимите ми видове награди са такива, които укрепват навиците ви за упражнения. Купуването на сладък спортен сутиен или подмяната на износената йога каишка е подарък, който продължава да дава.

Повторете след мен: нездравословна храна е никога награда. Scarfing чанта с чипове на семейство не само не унищожава физическите ползи от вашите тренировки, но и създава психологическа зависимост, която е ужас,. 

И едно нещо, което трябва да избягвате...

Изследванията на навици показват, че "крайните линии" (буквално и метафорично) могат всъщност да ви демоитират в дългосрочен план. 

Така че, докато тази сватба, която идвате, може да ви вдъхнови да ударите по-често в салона'все още е от съществено значение да се работи за създаване на устойчива практика, която можете (и ще се поддържа), дори и след големия ден. 

Упражнението е ангажимент през целия живот, но трябва само да го вземете един ден в даден момент! 

Кажете вашето мнение

Как се мотивирате да работите? Какви видове цели поставяте? Вие сте домашен учител или готвач на фитнес? 

Leave A Comment

+ 67 = 75