Резултати от 30-дневно предизвикателство за Squat

Всеки иска да изглежда страхотно. Защо? Защото, когато изглеждаш добре, се чувстваш добре. Когато влагате работата, за да имате рокенско тяло, винаги искате да го покажете и увереността, която печелите, е нещо, което не можете да получите никъде другаде. И едно нещо, което може да ни направи фантастично, е да клекнем.

Клякането е най-доброто упражнение, за да тонираш и да изградиш краката си и плячкосаните мускули. По-силните крака и по-здравият му задник също ще помогнат за създаването на фигурата на пясъчния часовник, която наистина е привлекателна. Това също ще вдигне плячката ви, така че е хубаво и меко.

Един от най-популярните начини да се направи това е да се направи 30-дневно клек предизвикателство. Това предизвикателство е основно, когато правите различен брой клекове за няколко последователни дни, след което отпуснете един ден, след което се върнете обратно на него. Ако искате да видите колко ефективни могат да бъдат тези предизвикателства, продължавайте да четете.

Правилата

Всъщност не съществуват много правила за предизвикателство. По принцип, ако участвате и правите както е указано, ще започнете да виждате резултати. Но трябва да помните, че вие ​​също трябва да промените диетата си, за да се приспособите към предизвикателството на клек.

Изграждането на мускули отнема протеин и здравословно хранене Ако искате да се възползвате максимално от това предизвикателство, трябва да ядете хранителни и белтъчни плътни храни, които ще ви помогнат в усилията ви за изграждане на плячка. Няма повече нездравословна храна, която няма да направи нищо, за да ви помогне!

Предизвикателството на крепостта

Има множество различни предизвикателства на клек и всички те могат да ви помогнат да построите по-голям, по-бавни задници. Този, който ще публикувам по-долу за вас, е такъв, с който сме свидетели на доказани резултати. Това е просто, безплатно и дори не трябва да ходите никъде, за да го направите. Ето предизвикателството, което трябва да използвате, за да придобиете задника, който винаги сте искали.

Ден 1 - 50 клякам

Ден 2 - 55 клякам

Дни 3 - 60 клякат

Ден 4 - REST

Ден 5 - 70 клякам

Ден 6 - 75 удари

Ден 7 - 80 клякам

Ден 8 - REST

Ден 9 - 100 клепачи

Ден 10 - 105 клякам

Ден 11 - 110 клякам

Ден 12 - REST

Ден 13 - 130 клякам

Ден 14 - 145 клек

Ден 15 - 140 клякания

Ден 16 - REST

Ден 17 - 150 клепачи

Ден 18 - 155 клякам

Ден 19 - 160 клякам

Ден 20 - ОТКРИВАНЕ

Ден 21 - 180 клекнати

Ден 22 - 185 клекнати

Ден 23 - 190 клякам

Ден 24 - REST

Ден 25 - 220 клякания

Ден 26 - 225 клекнати

Ден 27 - 230 клякания

Ден 28 - REST

Ден 29 - 240 клек

Ден 30 - 250 клякания

 

Съвети за успех

Всички знаем, че това може да изглежда трудно, но може да бъде направено. Докато имате тези съвети, ще успеете да завършите успешно това предизвикателство.

  1. Направи ги в комплекти.

Не очаквайте да успеете да направите всички тези клякания подред без прекъсване. Може би е хубаво да мислите, че можете, но най-вероятно не можете. Затова трябва да ги разчупите. Предлагам да ги разбиете на групи от 10 за първите две седмици и набори от 15 до 20 през последните две седмици, за да ги направите през целия ден.

  1. Уверете се, че почивате в почивните дни.

Знам, че може да е изкушаващо просто да клякам всеки ден, за да се развие задника, но не работи така. Трябва да оставите тялото си да се възстанови, ако искате да изградите мускули. Имате нужда от дни, в които мускулите ви не трябва да работят, за да могат да се изградят, за да бъдат по-силни за следващия ден.

  1. Яжте препоръчвания протеин.

Протеинът трябва да се яде, за да се развие мускул. Ако не го ядете, вашите мускули не могат да се възстановят и няма да се пускате на мускули и затова задника няма да расте.

  1. Не давайте.

Ако трябва да разделите клякалите си и да ги направите през целия ден, вместо просто да ги правите в едно заседание, направете го. Независимо от това, не се отказвайте от това предизвикателство и не забравяйте винаги да правите кляка си в дните, които трябва да бъдат направени.

Резултатите

Накрая ще видим някои резултати! Ако се придържате към тази програма, определено ще започнете да виждате резултатите след няколко седмици. Само не забравяйте, че може да отнеме до един месец, за да видите тези резултати, и ако искате да облечете още повече мускули, можете да повтаряте това предизвикателство отново и отново.

Резултати от 30-дневно предизвикателство за Squat

Резултати от 30-дневно предизвикателство за Squat

Резултати от 30-дневно предизвикателство за Squat

Резултати от 30-дневно предизвикателство за Squat

Резултати от 30-дневно предизвикателство за Squat

За да получите невероятни крака и задника, с които можете да се гордеете, е необходимо тежка работа и усилия. Това предизвикателство на клек може да ви помогне да спечелите това тяло, което винаги сте искали.

Leave A Comment

27 + = 29