Миранда Керр Диета и тренировка

Не може да се отрече, че тайният ангел на Виктория, Миранда Кер, е абсолютна красота. Въпреки великолепната й фигура, тя има криви на всички подходящи места и фантастичен набор от крака, които да съвпадат. Нека да се изправим пред нея, тя има тяло, която всяка жена би завиждала, така че не е чудно, че жените навсякъде питат как австралиецът успява да запази такава добра форма. Доколкото бихме искали да го помислим, Миранда Кер не само е постигнала своята фигура чрез магия. Докато тя винаги е била тънка и имаше фигура на модела, тя трябваше да работи усилено, за да изглежда като богинята, която прави днес.

Миранда следва строг режим на диета и тренировка, който разчита основно на балет и пилатес, за да гарантира, че тя остава в най-добрата възможна форма. Дори и със забързан график, който я предпазва от краката й, тя все още успява да намери време за тренировка, да яде здраво и да живее здравословно. Удивително, а? За онези от вас, които искат да изглеждат толкова добре, колкото викторианският ангел на Виктория или онези, които просто искат да разберат как изглежда толкова хубаво, аз имам отговорите за вас! Ето какво трениращият й, Анди Хекър, който е и основател на балетните органи, е оставил да се подхлъзне за тренировките и начина на хранене.

aa661ec2ae9cd5dbe3306a91a2ffc405

Защо балетът работи за Миранда

Миранда Кер работи бавно, но не се паникьосвайте, че никога няма да можете да следвате хода й. Тя следва обикновена рутина, която е идеална за натоварения начин на живот и лесно се вписва в ежедневието й. Всичко, което трябва да можете да направите, е баре (хоризонтален балетен стълб) и две килограма добавено тегло. Балетът на Миранда практики са чудесни за оформяне на раменете, но поради начина, по който те изискват да разтегнете мускулите и да балансирате върху тях, те също са чудесни за добавяне на работа на мускулите на краката, абс и ръце.

5fafa610f2ab041a2d374d461b2bf363

Арабеск Пулси

За да направите арабески импулси, един от многото балетни движения, които държат Миранда да изглежда толкова добре, колкото и тя, трябва да стоите на една, докато другият крак се простира зад вас, така че двете да са под прав ъгъл един на друг. Това се нарича арабска позиция в балета, нещо, което обикновено се използва. Пулсиращата част от този ход е създадена, като държите ръцете си над главата си, докато разширявате повдигнатия си крак малко по-високо. След като я задържите за няколко секунди, спуснете крак и ръце надолу по едно и също време. Този ход е идеален за да ви помогне да получите тонизирани крака и за най-добри резултати трябва да направите тридесет и два повторения.

d00df1bc00fd89d2b1bc217937400ae1

Странична лъскава серия Développé

Когато тренираме, нашите външни бедра често са забравени и ние се фокусираме главно върху нашите вътрешни бедра. Миранда Кер обаче не е забравила коя е възможна една от причините да изглежда толкова добре! Тя използва това движение, за да тонира външните й бедра и външната му част. За да завършите движението, легнете на вашата страна и разширете горния си крак, след което внимателно го върнете в стартовата позиция, преди да завъртите крака си. За най-добри резултати направете двадесет и четири повторения като това, след което го следвайте с трийсет и две завъртания на краката сами.

a430e2052e0a6c1be414bc9424128056 Вътрешно бедро разделяне на Sous-Sous

Боже, това беше хапче! Този ход е фантастичен, тъй като чрез преместване на краката си в отделна форма на V, вие работите с вътрешните бедра. За да завършите това движение, легнете на гърба си на пода с крака направо. За да работите по вътрешната част на бедрата си, преместете краката си във V-образна форма, след което внимателно ги преместете обратно в стартовата позиция, като държите пръстите на пръстите си през цялото време. Отново се препоръчват тридесет и два повторения дневно.

995682001479fc09ec8457a0aeecadab

Слайд Гранд Battements серия

Този балетен ход, който практиките на Миранда е идеален за тонизиране и оформяне на корема и ръцете. За да го завършите, той изисква сила, контрол и да не говорим за цялостен баланс на тялото. Дръжте тежестите си в двете ръце и прекоси краката си. След това, като държите тежестите си в ръка, прекоси краката си обратно и повторете. По същество вие пресичате и разделяте глезените общо тридесет и два пъти, докато носите тегло. Можете също така да следвате този ход, като стоите с краката си кръстосано и бавно повдигате единия крак нагоре и го спускате, след това се повтаря с другия крак. Препоръчваме ви да направите тази допълнителна позиция общо шестнадесет пъти.

46c9d943741f23de7676c673ea3c8ba7

Фонд на Арабеск 

Това е един от основните балетни движения, които Миранда практикува, за да запази прекрасната си форма. Това е фантастично за подпомагане на оформянето на мускулите на ръката, както и ви помага да постигнете прасковен кръг. За да го направите, трябва да стоите на една, докато другият крак е удължен зад вас, така че двете да са под прав ъгъл един на друг. Докато държите позата, ръцете ви трябва да се движат и да се влеят в различни позиции, като същевременно запазват рамената квадрат в точната посока на посоката. Идеята е да удължите тялото и да създадете максимално разстояние между пръстите и пръстите на краката. За най-добри резултати препоръчваме да направите тридесет и две повторения от тях.

45c3a98f1817a9c1bb62f2ad17948f69

Но какво яде?

За да се задържи в здравословно състояние, Миранда Кер следва диета за кръвна група. Това е диета, разработена от д-р Питър Д'Адамо, която разчита на идеята, че хората трябва да ядат различни храни в зависимост от кръвната им група. Миранда категорично вярва в тази теория и следователно диета за нейния тип кръв толкова строго, колкото е възможно.

Типът кръв на Миранда е тип А, за който кръвната група предполага, че яде риба, зеленчуци и малки количества пиле от органичен произход. Тя яде много малко месо като цяло. Докато диетата работи чудесно за Миранда и тя е известна, че я хвали, това не е без недостатъци. Ниската диета на Миранда означава, че постоянно й липсват нива на желязо, което причинява анемия. Докато месото е най-честият източник на желязо, това не е единственият вариант, така че Миранда трябва да се погрижи допълнително да яде много зеленчуци, които съдържат минерала, за да се уверят, че не страда от диетата си.

В края на деня обаче Миранда Кер е само човек като нас. Да, тя следва стриктна диета и тренировка, но дори признава, че тя е далеч от съвършенство. Тя следва стриктно диетата си, но дори признава, че понякога живее при правилото 80/20. Това означава, че тя яде здраво и се придържа към диетата си осемдесет процента от времето и може да яде това, което иска, дори и да не е толкова здравословно, а останалите двадесет процента от времето. Това прави постоянното хранене малко по-лесно за управление и означава, че е много по-малко вероятно да се налага да прави всичко, което не би трябвало.

8a0958b80872186cde69824fc551d906

Така че, има го, диета и план за упражнения на Миранда Кер, които помагат да я запазят като тайната на Ангела на Виктория! Балетът, който практикува, е лесен за вършене и може да се направи от уюта на собствения ви дом, и след като познаете кръвната Ви група и какво трябва да ядете, кръвната Ви диета не е толкова трудна за последващи действия. Защо не го пуснете и вижте дали можете да си изградите тяло като Миранда?

Leave A Comment

− 6 = 2