Как да разкараме вътрешната бедрена мазнина бързо за жените

Предишна2 от 2Следващия

11. Присъединете се към клуб

Ако се мъчите да се мотивирате да упражнявате, като го направите соло, може би ще се присъедините към екип. Упражнението е упражнение, независимо от това, което правите, така че всеки спорт ще ви помогне да загубите мазнини по вътрешната част на бедрата си, просто защото изгаряте калории. Независимо дали сте в скуош, гребане, аеробика или футбол, тогава със сигурност ще има местен клуб близо до вас. Ще изгаряте калории, като правите нещо, което ви харесва, като същевременно получавате много мотивация, докато общувате. Спечели, спечели!

губя Inner Thigh Fat Fast 11

12. Направо в Рим

Скачащото въже е чудесен начин да изгладите краката си. Тя получава всички мускули в тях, както и като страхотно кардио упражнение, което помага на цялостната фитнес. Само пет минути на ден ще правят чудеса на краката ви. 

губя Inner Thigh Fat Fast 12

13. Паркирайте по-надалеч

Ние всички сме го направили, всички ние обиколихме паркинга безброй пъти, докато чакахме да се отвори място за паркиране точно до вратите в търговския център или близо до магазина. Може да е лесно, но накрая няма крака. За промяна, паркирайте колкото се може по-далече и се разходете на разстояние. Това ще направи чудеса за краката ви и означава, че пространството е безплатно за някой, който може би се нуждае от него повече от вас.

губя Inner Thigh Fat Fast 13

14. Плувайте сами

Има няколко упражнения, които работят почти на всички мускули в тялото ви, дори и тези, които не използвате редовно, но плуването е един от тях. Използването на различни удари ще те тонизира навсякъде, особено краката ви. Освен това плуването е чудесен начин да изчистите главата си и това е нещо, което можете да направите с приятели или сами. Можете да отидете в темпо, което ви подхожда, така че няма нужда да се чувствате натиск. Подобно на всичко друго, колкото повече го правите, толкова по-бързо ще видите резултати.

губя Inner Thigh Fat Fast 14

15. Вземете стълбите!

Знам, знам, че е толкова лесно просто да хоп в асансьора и да бъдеш мързелив, но няма да направиш нито краката си, нито краката ти. За да оформите вътрешната част на бедрата си, вземете стълбите за промяна, дори ако целта ви е на последния етаж. Няколко седмици от редовното тренировка на стълбището ще види краката ви да се отслабват чудесно.

губя Inner Thigh Fat Fast 15

16. Вземете своя велосипед

Ездата на велосипед е фантастичен начин да тонизирате бедрата си и да губите мазнини по вътрешните бедра, без да упражнявате твърде много усилия върху тялото си. Ако това е хубав ден наша страна, карането на велосипед може да бъде изключително терапевтично. Ако великото открито не е всъщност, тогава защо да не стигнете до местната фитнес зала и да се качите на някое от техните упражнения? Те изпълняват една и съща работа, макар и без природните чудеса да имат гледка и не е нужно да се тревожите за времето.

губя Inner Thigh Fat Fast 16

17. Яжте здрави

Просто понижаване на приема на калории не е достатъчно, когато става дума за намаляване на теглото и отслабване на вътрешната бедрата. Това е за това, което ядете, както и колко е важно да поддържате здравословна диета. Яжте колкото се може повече плодове и зеленчуци, колкото можете, и намалете наситените мазнини, въглехидратите и млечните продукти. Най-добрият връх, който някога съм имал, е да ям колоритен. Ако вашата чиния е пълна с портокал или просто един нежен цвят, тогава не ядете правилно. Смесете го малко, като добавите различни видове плодове, зеленчуци, зърнени храни и всичко останало в диетата си. Не само, че вашата храна ще има по-добър вкус и ще бъде по-добре за вас, но ще изглежда много по-апетитна.

губя Inner Thigh Fat Fast 17

18. Не кажете на преработената храна

Докато сме в темата за храни, да отслабнете и да загубим вътрешната мастна тъкан, е жизненоважно да кажете не на преработени храни - и да, това включва бързо хранене. Тя може да бъде бърза и лесна и все пак може да вкуси добре, но това е ужасно за вашето тяло. Преработената храна е пълна с неестествени боклуци, които не правят тялото ви никак добро. Ако трябва да се отдадете на желанието си за пица или бургер, тогава какво да направите за своя собствена? Вие все пак ще получите този вкусен вкус (може би дори по-добър вкус!) И ще знаете точно какво се случва в тялото ви.

губя Inner Thigh Fat Fast 18

19. Пийте вода

Последно, но със сигурност не на последно място, не забравяйте да пиете минимум осем чаши вода на ден. Това е чудесен начин за детоксикация на тялото ви и ще ви помогне да стимулирате загуба на тегло, както и здравословен ум. Наистина няма нищо по-добро за вас, когато се опитвате да отслабнете, така че не разваляйте цялата си упорита работа, като прескочите тези жизненоважни чаши вода всеки ден. Опитайте да пиете цяла чаша преди всяко хранене, за да подпомогнете храносмилането и също така да ви помогне да осъзнаете, че се чувствате по-бързо, което води до по-нисък калориен прием.

губя Inner Thigh Fat Fast 19

20. Дръжте го!

Дойдохте толкова далеч, че сега важното е, че се придържате към вашето решение да изхвърлите тези излишни килограми и да ги задържите. Да, вие сте длъжни да имате дни, в които да пропуснете упражнение да дадете желание (те се случват, не се мразите за тях!), Важното е да се върнете на пистата след това. Погледнете ежедневно в огледалото и вижте докъде сте стигнали и помислете колко по-добре се чувствате в себе си сега, когато ядете чисти и упражнявате редовно. Ако следвате тези двадесет съвета, няма да видите само резултати във вътрешността на бедрата, ще ги видите в цялото си тяло и без съмнение ще се почувствате по-щастливи и по-здрави. Продължавай така! Най-много късмет, дами! 

губя Inner Thigh Fat Fast 20

(Всички изображения се намират чрез pinterst.com)

Предишна2 от 2Следващия

Leave A Comment

+ 89 = 95