Интелигентно момиче Съвети за избягване на наддаване на тегло по Коледа

Колкото и да обичаме празничния период, едно нещо, което не можем да понасяме за Коледа, е количеството тегло, което сме склонни да облечем. Напоследък сме се съсредоточили върху здравословното хранене на Коледа и с много добра причина - е добре документирано, че хората потъмняват от Коледа!

Вече разгледахме по-отблизо някои от умните начини, по които можете да бъдете по-здрави по Коледа, от размяната на определени храни до включването на добре познати "супер храни" в вечерята ви за Коледа. Цялата тази информация може да се намери на връзките в долната част на тази страница .... Обещаваме, че те си заслужават да четат!

Има някои много интелигентни съвети, които трябва да знаете, когато става въпрос да се опитвате да избегнете наддаване на тегло по Коледа. Няма да ви държим да чакате повече. Седите удобно?

Мисли напред

92238501bf091941ea0e96bd2676f8a3

Десни момичета, ако знаете, че ще излезете по-късно тази вечер за вечеря, не се гладувайте днес, иначе по-късно ще се върнете. Ако искате да избегнете твърде много коледно тегло, ще трябва да започнете да мислите напред. Вместо да се гладувате през целия ден и след това да се отпуснете по-късно в луксозния ресторант, изчакайте няколко по-малки хранения. Яжте добра закуска, за да започнете деня си, за обяд здраво, но малка салата и не забравяйте да се насладите на няколко парченца плодове или оризови торти като глад за избягване на закуски през целия ден. Ако гладувате, само ще ви накарат да надвиете и да запазите калориите в тялото си. Не си струва.

Коледни бонбони! 

5212ea73b0e0226d35913772264cc023

Знаем, че най-хубавото нещо за Коледа са всички бонбони и шоколад, които имате достъп ... и е напълно добре да ги изядете в изобилие! За да предотвратите преяждане на сладките деликатеси, уверете се, че имате само една кутия шоколад отворена наведнъж и се уверете, че сте поставили неотворените далеч някъде, така че те са извън зрението и извън ума. Ако те са точно там пред теб, има голям шанс, че ще искаш да ги изядеш. Ако те не са там, няма да мислите за тях. Има смисъл, нали?

Вземете третира на ден работа!

12265ad12df4b4ea748f7fad3f97b1ad

Това е страхотно да можете да се насладите на вкусни храни, като палачинки и шоколад в офиса по време на празничния период, но когато става въпрос за внасяне на вкусни храни, опитайте се да ги направите здрави. Вземете някои вкусни портокали или коледни (здравословни) тематични закуски - ще ги разгледаме по-късно. Направихте ги, така че има смисъл, че ще ги изядете ... ако те са по-здрави за вас, вие просто си правите услуга. Другите момчета и момичета в офиса ще ви обичат за това. Само защото тези пайове са на масата пред вас, не означава, че трябва да ги ядете. Понякога просто трябва да имате някаква воля. Ние всъщност говорим за вземане на по-здравословни пайове за миньорите в Топ 10 съвета, които да го направят през Коледа, без да се мазнини! (Част Б) - защо не погледнете по-отблизо?

Коледно бюфет-Бонкърс!

acb355929c6b627b8939972228647455

Само защото има бюфет, не означава, че трябва да ядете всичко в него! Не задържайте курсора на шведска маса, защото ще стигнете до нея, вземете нещо, което вероятно не бива да я хванете и да я пуснете в устата си. Ако сте от другата страна на стаята или в друга стая изцяло, няма по-малка вероятност да се нахлуете. Просто има смисъл, нали? Хванете една чиния, я напълнете и яжте я. Опитайте се да избегнете връщане назад за повече и ако го направите, направете втората чиния по-здрава.

Коледни дни!

Зеленчуците трябва да поемат една трета от вашата чиния, когато става дума за голямата вечерна вечеря. Ако има повече месо от зеленчуците, правиш го погрешно. Най-лесният начин да следите вашето коледно натоварване е да поддържате правилния контрол на порциите. Бихте могли да ядете най-здравословните неща в света, но когато имате част, предназначена за пет възрастни мъже, все още ще получите мазнини.

Променете мазнините си!

063c6d7c3ba5a705cd5c9fe912b0e020

Вместо да разпространявате тази година гъши мазнини върху шушулките, ги напръскайте с нискокалорично растително масло. Използвайте незалепващ лист за печене, а не масло, за да приготвите печени картофи. Избягвайте да използвате маслото на зеленчуците си или поне се опитайте да намалите. Не е нужно да драскате всичко в най-нездравословните неща наоколо, за да го накарате да вкуси добре. Ако използвате водата, с която сте приготвили зеленчуците със сос, ще получите също толкова много вкус, колкото бихте използвали мазнината, която сте приготвили за птицата. Понякога това е най-малките неща, които в крайна сметка ще доведат до най-голямата разлика.

Кожата на Турция!

ние Love Turkey, Don't You?

Ние знаем, че кожата е най-добрият, но тя ще добави цяла куп калории към вечерята ви за Коледа. Защо да не оставяте кожата навън, или просто да имате хапване и оставете останалите да имат останалото. Знаем, че това е вкусно, но наистина ли струва всички тези допълнителни калории? Просто си помислете - ако изрежете изрязаната кожа на пуешкото, може да си направите един пай с кайма или чаша вино без вина!

За повече информация относно запазването на броя на калориите си тази Коледа, защо не проверявате някои от другите статии на сайта:

  • Топ 10 съвета как да го направите през Коледа, без да се мазнини! (Част Б)
  • Топ 10 съвета как да го направите през Коледа, без да се мазнини! (Част А)
  • Ние обичаме Турция, не ти?
  • Лесни Коледни храни суап за по-здравословна Коледа

** Снимки на красивата храна, намерена на Pinterest.com!

Leave A Comment

+ 51 = 54