Дженифър Анистън Диета и тренировка

Може би най-известна с ролята си на любимата Рейчъл Грийн в сериала "Приятели", Дженифър Анистън е една от най-известните актриси на планетата. В допълнение към "Приятели", тя също участва в много филми, по-голямата част от които са ром-коми, и е критично аплодирана за работата си. През последните години тя също е разклонена и се е превърнала в продуцент и режисьор в допълнение към актрисата.

Фактът, че тя има талант, е неоспорима, но друг добре известен факт за звездата е, че тя също има невероятна фигура. Тя изглежда тонизирана и постна, докато все още изглежда невероятно женствена. Всъщност, през 2012 г. Фитнес Списание е определила най-доброто си тяло на годината. Ако това не е невероятен списък с постижения, тогава не знам какво е. Жените навсякъде завиждат на своята фигура, която поставя въпроса какво точно трябва да изглежда като Дженифър Анистън? Ще бъдете доволни да знаете какво имам тайните на диетата си план и тренировка рутинни тук!

За закуска…

0e6a369ce685a89644d87869055a4482

Закуската за звездата обикновено е проста и се състои от замразена диня (обикновено три чаши) и ласкател на всичко, което тя си представя.

За обяд…

5cadc47f4f0b7d6c6c9b5c3eeef5b6c9

Дженифър Анистън обича една купа супа за обяд, но не и обикновен стар домат като вас или аз може би ще има. Обича смес от спанак, рукола, глухарче, джинджифил, чесън, суров соев сос, тиквички, лимон, лук и кайен. Вярвайте или не, всичко, което се смесва с може би едно докосване на тиква или бадеми, се казва, че вкусът е невероятно добър и също е чудесно здрав. Когато тя участва в "Приятели", Дженифър Анистън е видяла да яде салата Cobb за обяд всеки ден, но с различни гарнитури като бекон и garbanzo боб.

За вечеря…

6d3bdcca9e36f763b3e92c97cf247fc2

Вечерята за Дженифър Анистън е често салата от морски водорасли, една от любимите й храни и най-често срещаната храна в нея, но понякога е смесвала чесън, лимон, зехтин и морска сол, излята върху салата или лук, домати и магданоз. Това е много високо съдържание на протеини и ниско съдържание на мазнини. Много здравословно, Джен!

Диетата на зоната

7d7c3cbe7947acad5c4d7dfc3b78c308

Докато тя не го следват сега, Дженифър Анистън също така съобщава, че е следвала диетата на Зоната. Състои се от съотношение 40:30:30 съотношение на въглехидрати, мазнини и протеини.

Мускулна сграда

6152d18e66199f96f837e2441fabe57b

Дженифър Анистън е голям почитател на силовото обучение. Тя помага да запази мускулния си тонус, който дори й помага да изгори повече калории. Често работи с група за съпротива или Пилатес се фокусира върху това. Казано е, че Дженифър Анистън също е голям фен на вдигането на тежести и винаги ги носи с нея, докато работи, за да тренира пред телевизора в хотела, докато е на почивка. Това е страхотно да се мултитаскист и очевидно работи за нея.

Хекитна рутинна

ba0ce6830bc545a7ec33bd896d1a407b

Дженифър Анистън има много натоварен живот, което означава, че тя е фен на упражнения, които не изискват от нея да има оборудване с нея, така че тя може да тренира, когато получи безплатна минута. Тя обича да прави неща като йога (която тя осигурява поне три пъти седмично), клякам и хрускам всяка сутрин, тъй като не е нужно да се тревожи за това, че удря фитнес залата или намира оборудване, за да ги направи. Казано е, че тя винаги се разтяга всяка сутрин и всяка вечер преди лягане, за да поддържа тялото си в най-високо състояние.

Сърдечно

e1fd564c21e81ad4ec17bb40eff3d587

Дженифър Анистън работи най-малко пет до шест пъти седмично (макар че повечето седмици тя работи всеки ден) и през всички тези дни тя се грижи да прави поне четирийсет минути кардио. Това може да включва бягане, елипсовидно или въртене. Това я запазва физически и допринася за нейния убиец.

Нещо е рибено

c95767d214d8eef3070332e147a935be

Дженифър Анистън обича да яде риба и винаги се уверява, че я има най-малко два пъти седмично. Това е омега три богати и помага да се контролира теглото и подобрява външния вид на кожата и косата. Съобщено е, че любимата й риба за ядене е сьомгата, особено със странична салата и малко лимон.

Тя не се ограничава

915cc5717fed02a859f805aa27f72e03

Ако Дженифър Анистън иска да се отдаде на определена храна, тя прави точно това. Тя не се отдръпва и си позволява да яде парче пица или шоколад, ако има настроение. Докато тя не се ограничава, като забранява определени храни, тя винаги знае калориите на тези храни, за да може тя да се увери, че изгаря толкова много калории, като се грижи за грима. Тя винаги е много строга със себе си и се уверява, че тя отстъпва от снизхождението не по-късно от следващия ден.

Така че има го, планът на Дженифър Анистън за диетата и рутинна тренировка. Учудващо е, че успява да направи всичко това въпреки натоварения график, което означава, че със сигурност можем да го управляваме. Късмет!

Leave A Comment

5 + 1 =