Beyoncé Knowles Диета и тренировка

decbb8e8e39639a58140c058a5565909

Born Beyoncé Giselle Knowles-Carter, Huston, родената в Тексас, е позната в цял свят за таланта си. След като стана известна в края на деветдесетте години като водеща певица в групата "Destiny's Child", тя скоро стана соло и стана хит. Когато издаде първия си солов албум през 2003 г., той продаде невероятни единадесет милиона екземпляра, спечели пет награди "Грами" и представи два сингъла номер едно на Billboard. Ако това не е начин да стартирате соловата си кариера, тогава не знам какво е! Оттогава тя е излязла от подвиг до подвиг, завладявайки музикалната индустрия, а също така и като актриса.

fd5039f5ec370af66be34e81a4227b76

Звездата е на пет крака шест и в допълнение към световния си успех тя е известна със своето прелестно фигура и красивата си плячка. Когато беше бременна с дъщеря си "Синьо-айви", Бейонес Ноулс спечели огромни шестдесет килограма, но след бременността тя упорито успя да си възвърне извитата си фигура. Звездата винаги е казвала, че тя не е естествено тънка и колкото желае да прескача фитнес залата и да се наслаждава на любимите си храни, просто не е опция за нея, иначе няма да спечели тегло като луд. В резултат тя работи усилено ден след ден, за да остане изглежда стройна и тънка. Искате да знаете как? Продължавай да четеш, имам всички отговори за теб!

Личен треньор на Бейонче Ноулс

0f84fdee93b0b65629df5f53f8fd1db9

За да бъде в такава страхотна форма, звездата работи с личния си треньор Марко Борг. Заедно, те се съсредоточават върху философията за тренировъчни движения, която в много отношения е подписването на Марко Боргес. Философията дава възможност на звездата да тренира много различни мускулни групи в даден момент и да се съсредоточи върху цялото й тяло, а не само върху един. Обучението се извършва на интервали и варира от висок до нисък интензитет, което помага на Beyoncé Knowles да изгори повече калории на сесия, отколкото би могла да направи по друг начин. Обучението е вариация на тренировките, но най-вече включва използването на неблагодарна, въртене и бягане.

Пет минутни тренировки

13a3208a464a3f52f98d412c89a3ef9c

Всеки път, когато отделя малко време, Beyoncé Knowles запълва разликата с различни пет минутни тренировки, за да й помогне да изгори повече калории през целия ден. Тя прави смесица от лайна, клякам, дъски, простира и т.н. Когато правите тези упражнения, тя обича да слуша любимата си музика. Тя казва, че смесицата от музика и тренировка наистина я освежава и получава енергийните си нива през целия ден.

Тя бяга

555b22c79e69b7bc658b04aa97c37b3c

Най-малко петнайсет минути всеки ден звездата тича. Тя прави това отчасти като упражнение за загряване преди основната си тренировка и отчасти да запази сърцето, белите дробове и ума си здрави, както и тялото си. Тя казва, че това е страхотно облекчаване на стреса и чудесен начин да започнете деня си.

Тегло и съпротивление Упражнения

7318cffeb892e4a64ac5573def09bc16

Като част от тренировката си, която прави пет дни в седмицата, Beyoncé Knowles прави разнообразие от повдигане на тежести, офроуд, военни преси, пейки, преси, кляками, по-малко къдрици, наред с други неща. По време на тренировката тя прави сто повторения от всяко упражнение, преди да се премести в следващата. Това обикновено отнема около четиридесет и пет минути до един час от деня и е последвано от трийсет минути кардио.

Тя е Попстар!

a94a587eabc6ea27a9bc8ccc356a3116

Дори и без всички тези упражнения, имайте предвид, че Beyoncé Knowles прекарва много време на сцената, което означава, че прекарва още повече от времето си, като се готви за това. Когато се готви да обиколи, тя често прекарва девет часа на ден, танцувайки на сцената в подготовка за шоуто си, нещо, което е длъжно да изхвърли калориите и паунда.

Диетата на Бионсе Ноулс

baba889d855f1f95e43f80eef5ed7009

Beyoncé Knowles дава голяма част от загубата на тегло след раждането на дъщеря си на кърмене. Тя казва, че наистина й е помогнала да изхвърли допълнителните паунда и сега е застъпник на практиката и съветва други жени да направят същото. Тя също така казва, че след бременността тя се е убедила, че винаги яде едно вегетарианско хранене на ден, което й помогна да загуби огромни петдесет и седем лири, оставяйки само едва три килограма по-тежка, отколкото преди да забременя.

Beyoncé Knowles е голям фен на леви зелени зеленчуци и сега следва веганска диета. Докато е наясно с какви витамини и минерали всеки зеленчук й осигурява, тя може да успява да допълни балансирана диета и да не губи никакви основни хранителни вещества. Някои от любимите й храни са зелени ябълки, краставици поръсени с оцет, лимон и кайен пипер и едамаме. Когато звездата има шоу или се нуждае от бързо отслабване, тя казва, че тя прескача яденето на пълноценно хранене и вместо това се отказва от протеинови шейкове, за да й помогне да се отслаби по-бързо, отколкото би могла да направи по друг начин. Това обаче не е практика, с която се радва и не го задържа след това.

Leave A Comment

− 2 = 4