10 ползи от кървенето за жени

Не сте чували ли сте за последното крякане на клякам? Е, не е просто някаква луда мода, която може да умре във времето. Жените по цялото земно кълбо предават обувките си за бягане и превръщат трудолюбивите фитнес уреди в замяна на едно: клякам. И докато да, клякам може да бъде малко трудно в началото, те стават по-лесно с течение на времето. Вие напълно ще обичате резултатите - не само на гърба си, но и на останалата част от тялото си.

40be70e6ed308fa760e7b1b64d796127

1. Удивителен бут

Нека да започнем с очевидното: правете клякам, направете хубав задник. И искам да кажа приятен задника. Всичко това, че болката и напрежението от извършване на перфектно клякам е добре си струва работата, когато се разхождате с гърба, която е твърда, тонизирана и о, така.

2. Красиви крака

Когато правите крякане, очевидно ще почувствате много натиск върху краката си. Това е хубаво нещо. Това означава, че действително упражнявате правилно упражнението. И междувременно изграждате силни красиви крака без мазнини и целулит. Крайният резултат? Тонирани, гладки и блестящи крака, готови за бикини. Защо да прекарвате часове в различни машини за фитнес, когато можете да прекарате 10 минути в клекове и да ударите всички точни места наведнъж? Тук има ясен победител.

3. Няма повече целулит

О. Моята. Гош. Прочетохте ли точно това? Да, сигурно сте го направили. Има действителен начин да отървете се от целулита. (Знам, успокойте се, поемете дълбоко дъх.) Отговорът е: предположихте го, клякайте. Когато правите клякам, мускулите ви започват да се разтягат, което помага на потока на кръв в цялото ви тяло. Това не само води до по-добро цялостно здраве, тъй като увеличаването на хранителните вещества се разпространява в жизнените органи / мускулите, но също така означава, че можете официално да кажете сбогом на упорития целулит.

7fdd10f9c1a6be1443196ce2b82696b0

4. По-добро храносмилане

Дали някога се занимавате с подуване? Какво ще кажете за нередностите на червата? Е, клякам може да помогне и с това. Мускулното действие, необходимо за извършване на клякам, всъщност подобрява потока на течности в тялото ви, което води до по-малко подуване и освобождаване на отпадъците с по-добро и по-комфортно темпо.

5. Повече мускули като цяло

Това не означава, че можете напълно да пропуснете ръката си тренировка. Но упражняването на клекчета редовно всъщност ще помогне да се изгради мускул в цялото ви тяло с много по-бързи темпове. Интензивността на клек е толкова невероятно висока, че всъщност води до анаболно движение в цялото тяло, което води до нарастване на мускулната тъкан.

6. Загуба на мазнини

Аз просто ще го направя в много основни термини: клякатите горят тона калории. Не само това, но колкото повече клякаш, толкова повече мускули ще имаш. И мускулите изгарят мазнини с много по-бързи темпове, отколкото мазнини (разбира се). Така че, колкото повече клякате правите, толкова повече ще бъдете калориен огън. (Най-накрая започвате да разбирате, докато предадохме машините за фитнес за тази невероятно страхотна тренировка?)

7. Изгражда мускулите на гърба

Ако имате донякъде лошо гърба, което обикновено се бои, може да мислите, че клякамът не отговаря на въпроса. Може да мислите, че ще бъде щамът твърде много на вече си боли гърба. Сега, аз не съм лекар, така че ако наистина сте някой с лошо гръб, който не може да бъде пренебрегван, вероятно би трябвало да го попитате предварително. Но ако просто имате спор тук и там, действително можете да направите клек подобряване на вашите болки и болки. Виждате ли, всеки път, когато правите клякам, вие не само обучавате краката си и плячката, но и гърба си. И силен гръб означава гръб, който може да издържи почти всичко, като се отърве от всякакви малки болки и болки!

8. Помага за поза

Искате ли да се разхождате като кралица на красотата, с гърба си права и с висока глава? Имам една дума за вас: клякайте. Уморен ли си да се олюляваш и да изглеждаш като лудост на обядната маса? Имам една дума за вас: клякайте. Искате ли цяло по-добра поза? Още веднъж: SQUATS !! Клетките ви обучават гърба. Трябва да сте в правилната позиция да изпълните правилно клякам, което, разбира се, от своя страна ви помага да поддържате по-добра поза в ежедневието си. Ах, ние ви обичаме да клякате.

c2f1433981d0947c1ca2cd8346f4b8f29. По-добри колене

Всичко това напрежение на коленете изглежда, че може да причини повече вреда, отколкото полза, нали? Грешно! Клетките изграждат мускулите, които обграждат коленете ви, а също така гарантира, че вашите стави са гъвкави и здрави.

10. Можете да ги направите навсякъде

Макар че е страхотно, ако можете да използвате безплатни тежести по време на кляка си, това не е от съществено значение. Всъщност можете да правите клякания буквално навсякъде и по всяко време на деня. Направете няколко клякайки по време на почивката си за кафе. Направете няколко клякайки във фитнес залата. Направете няколко кляка, преди да влезете в банята. Това наистина няма значение, стига да ги вкарате в ежедневието си в някакъв момент!

Leave A Comment

+ 78 = 85