Знаци, които ми харесва

На път сте да започнете първата си среща и не сте сигурни дали ви харесва. Въпреки че може да изглежда, че сте единственият, който страда от този проблем, повечето момичета са почувствали това объркване понякога. Момчетата не винаги са очевидни за чувствата си и дори най-простите знаци могат да бъдат погрешно тълкувани. Ако не сте сигурни дали наистина ви харесва, помислете за някои от тези признаци.

Той наистина чува

Когато някой се интересува, те ще излязат от пътя си, за да ви слушат. Дори светски теми като Вашия голям или където работите, ще предизвикат интересен отговор. Ако той реагира само с "добре" или кимване, може да е знак, че той не се интересува от вас. Единственият път, когато това правило не работи, е, че човекът е под много стрес или е изключително срамежлив. Ако няма нищо друго в съзнанието му, той ще ви слуша, ако той ви харесва.

Визуален контакт

deeee

Независимо дали сте на среща или просто срещнахте човека, ще забележите, че той поддържа контакт с очите. Ако той е разсеян, очите му ще изгладят останалата част от стаята и той ще избегне да те гледа. Една истинска усмивка и контакт с очите са два от първите признаци, които той наистина обича да бъде около вас.

Смях означава нещо

Смях is a sign of interest.

Когато един човек се интересува, той ще се опита да направи вицове. Той ще излезе от пътя си, за да те успокои или да се смее. Въпреки че тези вицове могат да се сринат, опитът е важната част. По време на вашата среща, слушайте какво казва той. Ако забележите, че той се опитва да ви накара да се усмихнете или да се разсмеете, дайте му каквото иска. Като се смеете на неговата шега, показвате, че сте също заинтересовани.

Той обръща внимание

Може да сте заобиколени от хора на парти или да се разхождате по оживена улица. Няма значение къде сте, вашето смазване ще излезе от пътя си, за да ви обърне внимание. Може да го хванете да ви гледа от другата страна на стаята или той може умишлено да остави група приятели да ви бъде близо. Когато прекарва цялото време, фокусирайки се върху вас, това е знак, че той ви харесва.

Оферти Помощ

Може да изглежда като старо световно понятие, но рицарството може да е знак за интерес. Той може да отвори вратата за теб или да те пусне да вървиш първо през врата. Дори ако не вярвате в тази сексистка рицарство, това е знак, че той се интересува.

Докоснете въпросите

touch1

Когато става въпрос за нови взаимоотношения, докосването е един от най-важните показатели за интерес. Учените са извършили изследвания на брачни двойки и са установили, че двойките, които са се приближили по-близо и са се докосвали по-често, са били по-малко склонни да получат развод. Докосването е индикатор, че някой се интересува. Що се отнася до вашето раздразнение, той може небрежно да наведете лакът или да позволите ръката му да почива на вашите. Честото докосване или връзка показва, че той се интересува от вас.

Слушайте какво казва той

Ако вашият смачкване често се нахвърля върху думите му или изглежда, че прекарва времето си в разглеждане на своето изявление, това е знак, че той се интересува. Момчетата ще се опитат да мислят за всяко нещо, което казват, когато се интересуват. Те искат да имате добро впечатление от тях и ще се уверите, че те не казват нищо, което ви обижда.

Случай на нерви

Когато ни харесва някой, е лесно да стане изключително нервен. Момчетата и момичетата са склонни да реагират по същия начин. Ако той се интересува от вас, той може да измести теглото си от крак на крак. Ръцете му могат да се засрамят по време на разговора или може да му е трудно да поддържа контакт с очите. Вместо да ги тълкувате погрешно като скука, трябва да разберете какви са те: нерви. Можете да го направите нервен, защото той наистина ви харесва.

Език на тялото

Един лесен начин да разберете дали той се интересува от него е чрез езика на тялото. Той може да наклони главата си, докато те слуша и ще насочи гърдите си към вас, докато говорите. Когато някой се интересува, езикът им на тялото ще го разкрие. Вашият смачкване може често да се смее на вашите вицове и да стои по-близо до вас от нормалното. Той може също неволно да поправи косата си или да оближе устните си, докато говорите.

Иска да бъде част от вашия живот

А Sign of True Love is Planning for the Future Together

Момчетата, които проявяват интерес, ще се опитат да станат част от вашия живот. Те могат да проявят интерес да се срещнат със семейството ви или да излязат от пътя си, за да бъдат приятни с приятелите ви. Небрежните коментари за бъдещи дати или събития може да покажат, че той вече планира да бъде с вас в дългосрочен план. Ако датата Ви вече възпроизвежда бъдещето, това показва, че той се интересува от по-дълъг ангажимент, отколкото от първата дата.

Leave A Comment

− 2 = 1