Защо не можете да намерите любов

Героите по телевизията непрекъснато падат и излизат от любовта. Приятелите ви са във взаимоотношения, а някои дори са се омъжили за мъжа на вашата мечта. Изглежда, че всеки търси любов освен вас. Защо не можете да намерите любов?

Ако сте като повечето хора, искате да намерите някой, с който да имате любяща, щастлива връзка. Това е нормално желание за човешки същества. Ние сме естествено обществени създания, които обичат да се свързват с хората около нас. Когато не можем да намерим подходящия човек, той може да бъде депресиращ и деморализиращ. Намирането на любов ще се случи, но може да отнеме известно време.

Защо не можете да намерите любов

Защо не можете да намерите любов

Има много причини, поради които не можете да намерите любов. Ако се огледате по света, има много единични мъже и жени. Има и много двойки. Когато гледате всички, които се срещат, се разпадат и намират нов партньор, това може да е вбесяващо. Изглежда, че всички останали намират любов освен вас. Това вероятно не е съвсем вярно, но със сигурност може да се почувства понякога.

Може да не успеете да намерите любов, защото сте прекалено зает на работа или в училище, за да ви запознаем. ИТ може да се дължи и на липсата на увереност, от която се нуждаете, за да направите ход и да говорите с момчетата или момичетата, които ви харесват. Има много причини, поради които не можете да намерите любов, но те няма да ви помогнат да бъдете щастливи и да имате изпълняваща връзка. В един момент трябва да преодолеете всички причини да не сте с някого и да намерите причини, поради които трябва да се опитате да намерите любов.

Погледнете в огледалото и помислете как можете да промените. Единствената истинска причина, която те държи обратно от любовта, е теб. Може да сте прекалено придирчиви за това, което искате, може да ви липсва увереност или може да се надявате на смачкване, което е напълно недостъпно. Независимо от случая, единственото нещо, което ви пречи да намерите любов, е вашият ум.

Обърнете внимание на себе си

Трябва да бъдете брутално честни за себе си. Какво те спира да търсиш любов? Някои хора се притесняват, че не са достатъчно атрактивни. Други хора нямат доверие, за да направят ход или флиртуват със смачкване. Другите хора са твърде заети, за да играят на терена. Всички тези причини могат да попречат на намирането на точното лице.

Има аспекти на живота ви, които можете да промените, за да станете по-вероятно да намерите точния човек. Например, представете си сегашния си живот. Ако сте постоянно зает на работа, няма да имате много възможности да намерите подходящия романтичен партньор. Освен ако не срещнете подходящия човек на работното място, може никога да не намерите любов. Трябва да създавате възможности за среща с хора и да се измъкнете там.

Това, което означава, зависи от това, което ви харесва, и от човека, който искате да намерите. Ако обичате туризъм и на открито, се присъединете към бягащ клуб, провеждайте маратон или открийте група, която каяци заедно. Това ще ви даде повече възможности да срещнете хора. Освен това ще означава, че ще срещнете подходящите хора. Ако обичате външния свят и се присъедините към клуб по туризъм, тогава вида на човек, с когото се срещате, също ще обича да се намира на открито. Все още не може да бъде перфектно съвпадение, но поне ще знаете, че имате някои общи неща.

Вашите недостатъци са по пътя?

Може би си мислиш, че си прекалено кратък или мразиш носа си. Може да се почувствате като твърде скучни, прекалено мазни или твърде работещи за някой, който някога да ви харесва. Вие бихте грешили. За начало повечето от недостатъците, които виждате в себе си, не са това, което вижда останалият свят. Ние естествено сме по-трудни за себе си, отколкото за всеки друг. Вие виждате себе си в огледалото всеки ден и разбивате външния си вид. Повечето хора не са толкова тежки. Освен това някои от аспектите, които не харесвате за себе си, са нещата, които вашият бъдещ партньор ще обича. Дайте си почивка.

Започнете да търсите любов

Забрави за всичко, което те държи назад. Време е да излезете и да проучите възможностите си. Докато някои хора мислят, че любовта просто ще дойде при вас, когато моментът е прав, те обикновено са погрешни. Любовта може да се случи произволно, но това не означава, че трябва да седнете у дома си, да плетате и да чакате мистър Право да мине през вратата ви. Вместо да сте пасивни, поемайте активна роля в намирането на подходящия човек. Наближавайте датата и се срещнете с нови хора. Може да откриете, че видовете качества, които смятате за необходими, не са това, което действително искате в даден партньор. Опитай и се забавлявай. Не след дълго ще намерите точното лице.

Получете активен социален живот

Единственият начин да откриете любовта е да се срещнете с хора. Ако прекарвате повечето от дните си на работа и у дома, никога няма да срещнете потенциални партньори. Трябва да се присъедините към нов клуб или да започнете нова дейност. Вземете колеж клас. Каквото и да правите, уверете се, че излизате навън, срещате нови хора и си давате възможност да намерите някой, който ви харесва.

Какво за отхвърляне?

Една от най-големите причини, поради които хората не предприемат ход, е, че се притесняват от отхвърлянето. Това е напълно естествен страх, но очевидно няма да ви помогне да намерите любов. Има изключителен шанс някои от партньорите, които поискате, да ви обърнат надолу. Трябва да се научите да не приемате това лично. Те могат да мислят, че вашите личности не са съвпадащи, или вече могат да са в една връзка. Независимо от случая, опитайте се да не се занимавате прекалено много.

Ако мислите за това, отхвърлянето всъщност е нещо добро. Ако все пак излязоха с теб, можеше да си губиш времето във връзка, която партньорът ти знаеше, че няма да се справи. Отказванията накърняват, но това ще ви спести време и стрес. Останете позитивни, отговаряйте на нови хора и рано или късно ще намерите любовта.

Leave A Comment

58 + = 66