Запознанства срещу Връзки

Изглежда, че има много объркване, когато става дума за запознанства и взаимоотношения, дори любов. Вие сте заедно? Ти си моногамен? Дали тази връзка дори отива навсякъде !? Вероятно има много въпроси, които тичат през главата ти, когато разговаряш с някого или виждаш някого редовно, така че каква е сделката - ти просто се срещаш или имаш връзка? Ще го счупим с 5 знака, които просто се срещате и 5 знака, че всъщност сте в отношения.

1754339520_5ee18f66b2_z

Признаци, които просто зараждате

1 Вероятно има повече от един

Ако сте само да се запознаете с човек, то той вероятно ще срещне и други момичета (и може би ще видите и други мъже). Искам да кажа, защо не? Двамата от вас не са поели ангажимент да бъдат лоялни и само да се виждат един друг, така че запознанства е безплатна игра. Вие сте свободни да проучите други опции, докато не сте сигурни, че можете да уредите някого, независимо дали е този или друг човек. Така че, когато се срещате, почти сигурете, че има други дати, които се случват без теб.

2 Не познавате приятелите му / семейството

Ако не сте неговата приятелка и той не е ваш приятел, вероятно не сте запознати със семейството и приятелите си; това е запазено за по-сериозни взаимоотношения. Затова имайте предвид това: той няма да ви донесе, докато не е сигурен, че сте негова приятелка и двамата имате потенциала да продължите дълго време и вероятно няма да направите това с приятелите си.

3 Вие не се виждате един друг TOO Често

Разбира се, че сте запознанства; но най-вероятно не изпращате текстови съобщения и не се обаждате на двайсет и четири седем като двойка в любовта и вероятно не виждате много често. Вероятно се виждате един за друг веднъж, може би два пъти седмично, и това е всичко. Сега, ако датите започнат да се случват по-често, тогава двамата вероятно работите, за да бъдете в изключителна връзка. Но дотогава дати, които се случват толкова често, е точно това - дата - и нищо повече. Помислете колко пъти сте виждали този човек на седмична база и също така помислете колко пъти се изпращате в текстови съобщения или се обаждате един на друг, за да определите кой път сте по пътя към връзка.

4 май или май Не е интимно

Някои хора си отиват на среща и се намират под чаршафите, които са в нощта - и това е добре, ако не чакате, докато двамата не сте изключени. Той вероятно вижда други момичета и трябва да знаете това. От друга страна, някои жени чакат да имат стабилна връзка, преди да се откажат от стоките. Каквото и да е сделката може да бъде, запознанства може да бъде приятели с нещо, което се от полза, или бихте могли да се държат, докато той ви моли да бъдете вашата приятелка.

5 Нищо прекалено сериозно

Запознанствата трябва да са забавни и непринудени, да се запознаете с някой, колкото можете, преди да скочите в една връзка. Това се казва, че не е нищо сериозно. Както споменах по-горе, вие двамата вероятно не говорите без прекъсване и вероятно не се разминавате твърде много. Датите са забавни, но не сте изключени, за да не можете да сте луд, когато виждате някой друг по едно и също време. Не можете да се побъркате, ако изпращате текстове на други хора или не правите време за вас. Това е случайна сделка, докато двамата от вас не решат да завладеят връзката ви на следващото ниво, така че завистта и полудяването на нещата от "приятелката" е напълно излишен, докато двамата не сте изключени.

15884160161_3aa0c73aa9_z

Знаци Имате връзка

1 Вие сте се ангажирали един с друг

След като сте в една връзка, вие двамата трябва да сте моногамни един с друг. Няма повече запознанства с други хора и определено няма повече да спиш наоколо. Вие се ангажирате да бъдете един с друг и това е всичко. Той ви помоли да бъдете негова приятелка, а вие приехте - и това е всичко.

2 Силна връзка

Двама души, които са в отношения помежду си, без съмнение ще имат много дълбока и силна връзка помежду си. Знаете приятеля си добре и той ви познава невероятно добре. Той трябва да е най-добрият ти приятел и любовник едновременно. Двамата от вас би трябвало да могат да бъдат напълно комфортни в една стая заедно дори в тишината, но вие също имате способността да говорите часове наред, без да губите забавлението на разговора. Трябва да можете да му кажете нещо без осъждение и той да ви направи същото. Има безспорно доверие в отношенията ви, няма скрити тайни или липса на лоялност.

3 Търсенето на едно бъдеще заедно

Когато решите да влезете в изключителна връзка с някого, това не е само за забавление и кикотене; вие решавате да направите крачка напред с това лице, защото наистина виждате потенциално бъдеще между вас двамата. И не само трябва да виждате потенциала, но вие и вашият приятел трябва активно да работите за тази бъдеща цел. Двамата от вас трябва да имат подобни цели, които и двамата искате и за които и двамата ще работят. Сега не казвам да се омъжи за един месец и да започне да има бебета веднага; но трябва да имате цели БЪДЕЩИ, към които и двамата се стремите, и е добре да имате краткосрочни цели, както и промоция или завършване на училище. И не забравяйте - и двамата трябва да бъдете мажоретки на другите, като предлагате окуражаване на всеки ход.

4 Срещна се семейство / приятели

Както споменах по-рано, ако не сте във връзка, не сте запознати с никой близък до него; и това е начинът, по който трябва да бъде. И все пак, ако двамата сте сега в една връзка, тогава трябва да бъдете запознати със семейството и приятелите много скоро след като е станало официално. Може първо да се срещнете с приятелите си, за да облекчите всичко или да започнете семейно събиране. Така или иначе, вие не сте тайна и той ще ви запознае с близките си като неговата "приятелка".

5 Това е "официално"

Добре, очевидно, ако той ви помоли да бъдете негова приятелка и да бъдете абсолютно изключителни с него в моногамна връзка, тогава сте в една връзка. Това може да означава, че го правите "официално" в социалните медии като Facebook и добавяте статуса си и към други профили като Instagram или Twitter. Всички знаят, че сте заедно и това е официално нещо между вас двамата - без съмнение!

Какво мислите, че има някои разлики между датирането и връзката?

Leave A Comment

96 − 87 =