Връзка съвети за тийнейджърки момичета

Да бъдеш тийнейджър е достатъчно трудно, както е. През деня минавате по дяволите с изпити, родители и почти ви се казва, че трябва да решите какво искате да правите до края на живота си. Всеки ден може да се почувства като минно поле. След това, когато хвърляте момчета и влизате в тази микс, нещата стават още по-сложни. Трудно е, нали??

Когато става въпрос за запознанства, със сигурност има битка на мисли и въпроси, бушуващи в главата ви - "Прав ли е за мен?", "Ами ако се разпаднем", "Неговите приятели ме мразят!", "Имам ли време за връзка? "," Ще получа ли някога приятел? ". Прав съм, нали? Отпуснете се, всичко това е нормално! Това не е, че се притеснявате, че това е проблемът, това е нещо, с което сме склонни във всички аспекти на живота, без значение каква възраст сме ние, как се справяте с това, което има значение.

Никога не се страхувайте, защото съм дошъл с три непрестанни парчета взаимоотношения, които със сигурност ще помогнат да изтласкате живота си.

Вземете нещата бавно

Не се чувствайте като запознанства е състезание и трябва да се втурнете към финалната линия. Независимо дали вече сте в една връзка или сте все още в търсене на един, не забравяйте да нещата лесно.

Ако току-що започвате в една връзка, не забравяйте да отидете на много дати. Опознайте се възможно най-добре, така че и двамата да сте сигурни, че сте добри заедно. Дата не е задължително да бъде издърпайте-на-на-спира скъпо хранене или - те могат да бъдат прости. Филмови нощи, пазаруване, разходки в парка - това е толкова лесно. Предчувствайте, че сте просто приятели и изберете къде отивате от ваша страна. Повярвай ми, когато казвам, че взаимоотношенията, в които можеш да действаш като приятели, са най-възнаграждаващите и най-обещаващи.

За тези от вас, които вече сте в една връзка, не забравяйте, че е добре да кажете, че искате да забавите нещата. Ако нещата станат твърде бързи за вас, не се чувствайте натиснати, за да останете така. Ако не говорите, шансовете са вашите взаимоотношения да се провалят все пак, защото не сте 100% щастливи. Ако човекът ви наистина ви уважава, той ще разбере защо искате да се забавите и ще направите каквото може, за да ви помогне да се почувствате по-добре.

d0f4bad8741a548371e0a9f0bf1d7825

Споделете, слушайте и научете

Най-важният аспект на всяка връзка е комуникацията. Това е вярно във всички аспекти на живота, независимо дали говорите със семейство, приятели, учители или, разбира се, с другата си половина. Ако се чувствате несигурни в нещо, уверете се, че се отваряте за него. Не позволявайте на вашите мисли и чувства да се разяждат във вас, защото, вярвайте ми (знам от опит), нещата ще се окажат десет пъти по-лоши в края. В тази ситуация няма "по-добро или по-лошо". Ситуацията само ще се влоши, ако останете тихо. Независимо от резултата, нещата винаги са по-добри на открито.

Комуникацията обаче е двупосочна улица. Не можете просто да говорите и да очаквате да бъдете чути, без да давате на партньора си същото учтивост. Само защото се чувствате несигурни или притеснени не означава, че вашият партньор не може да бъде прекалено. Или може би смятате, че всичко е "глупаво" и само партньорът ви трябва да извади нещо от гърдите си. Така или иначе, слушането е също толкова важно, колкото и говоренето.

Това е формула от три части - споделете, слушайте и накрая научете. Няма смисъл нито от вас, нито от гаджето ви да говорите за нищо, ако двойката от вас няма да отнеме нещо. Не говорете просто за неща, а след това изтъркайте целия разговор под килима, сякаш никога не се е случило. Никога няма да се придвижите напред, ако го направите.

Ако искате да поддържате здрави и удовлетворяващи отношения, тези три неща са ключови.

2fd6a48a0b1a9be73e2d9d6807f68301

Не забравяйте, че сте само млад.

Вероятно ще ме мразите за последния съвет, но честно казано това е най-добрият съвет, който може да ви даде всеки. Не забравяйте, че сте само млад. Имате остатъка от живота си, за да се срещнете с "единствения", така че не се паникьосвайте, ако нещата не са съвсем правилни с вашето настоящо гадже. Изключително рядко е, че първата връзка на някого продължава вечно. Има много време, за да излезете и да правите грешки и просто да сте млади - това се нарича придобиване на житейски опит.

7f177e8b71f346dc59bd200cd98e92e1

Така че има го, дами. Това са моите три най-добри съвета за връзка, когато сте тийнейджър (или на всяка възраст по този въпрос!). Независимо дали сте в една щастлива, дългосрочна връзка или все още търсите любов, надявам се, че можете да вземете нещо, което си струва да се отдалечите от това. Това са вечни съвети, които могат да ви видят през многобройни неприятности и много скръб през идните години.

(Всички снимки са предоставени от Pinterest.com)

Leave A Comment

74 − 69 =