Видове прегръдки от човек (и тяхното значение)

Прегръдките могат да бъдат супер объркващи. Те могат или да проявяват признаци на обич и интимност, или неудобство и безразличие. Какви прегръдки ви дават вашият човек? Разберете 8 вида прегръдки, които можете да получите от човек, и това, което всички те означават.

b6d4c8d109a664b6a12af8ced858111f

 1. Едно въоръжено

Всички сме придобили един от тези невероятно неудобни въоръжени прегръдки - или, както обичам да го наричам, студените прегръдки на рамото. Този вид прегръдка показва, че той се чувства невероятно неудобен около теб и дори не е сигурен дали наистина иска да те прегърне на първо място. Моето предложение: В скоро време няма да се опитвам да го прегърна.

Видове прегръдки от човек (и тяхното значение)

2. Бърза прегръдка

Всеки има склонност да пренебрегва бърза прегръдка. Те мислят: "О, това беше кратко и до точка. Те очевидно не искат да ме прегръщат! "Но това всъщност не може да бъде повече от истината. Докато някои хората могат да изберат бърза прегръдка, защото те просто не са в настроение да се прегръщат, девет от десет, това означава, че те просто искат да ви дадат бърза сила, за да ви уверя, че им е грижа. Може би са закъснели да работят или в училище и имат само време за бързане, или просто просто не могат да чакат още една секунда, за да ви дадат малко блясък на любовта.

d3390a6f8d8f4e995794dfc60b39aef7

3. Уловът ви

Когато влезете за прегръдка и човекът ви разкъса веднага, това е много ясен знак за този човек наистина ли ти липсваше и той не можеше повече да се развълнува, че най-сетне ще те прегърне. Това е едно от онези прегръдки, които винаги виждаме по телевизията или в романтичните филми: знаете, този, в който момчето и момичето тичат един към друг, а момичето обгръща краката си около кръста им и прегръщат 10 минути с дълбоки прегръдки и целувки. Дами, ако вашият човек прави това, той е сериозно във вас.

завъртания you around

4. Обръща се навсякъде

Двойно прегръдките са абсолютно страхотен. Те са абсолютно причудливи и свободни, и със сигурност ще положат огромна усмивка на лицето на момичетата. Това, което се казва, ако човекът ви се върти, когато влезете за прегръдка, това означава, че той се чувства комфортно и игриво с вас и обича да ви накара да се кикотете и да се усмихвате от ухо до ухо. Очевидно е чудесен знак, че той ви харесва и се радва на вашата компания в най-голяма степен!

0f2ea9ab16f9e26aa468f317c12404c9

5. Задържате стегнато

Когато човек те държи здраво, не иска да си тръгваш. Той е толкова очарован и влюбен в теб, че никога не иска да го пусне. Тези прегръдки могат да продължат за няколко минути, а дами, трябва да се наслаждавате на всяка секунда от тях. Отдайте се на прегръдката и усетете пълната романтика, изливаща тялото му, че той се страхува от трудно да изразява с думи.

Видове прегръдки от човек (и тяхното значение)

6. Дава ти притискане

Прегръдката прегръдка е нещо като смес от бърза прегръдка и задръжте стегнато прегръдка. Това е прегръдката, на която той има огромна усмивка на лицето си, докато той ви обвива в ръцете си и ви дърпа за най-тясното стискане на живота ви. Това е супер сладка "мечка прегръдка", която се прави между приятели и любовници. Това е казано, знанието на значението около прегръдките му може да бъде малко трудно за разбиране. Той може да ви даде приятелски притискане или романтично изстискване. Дръж си око за други улики!

Видове прегръдки от човек (и тяхното значение)

7. Изглежда в очите ви

Когато прегръщаш човек и той се отдръпва (но не прекъсва прегръдката), за да може да погледне в очите ти за момент, значи той е дълбоко влюбен в теб. Въпреки че често вижда лицето ви, той все още не иска да издържи повече от секунда, без да вижда вашата величествена красота. Това е толкова невероятно романтична прегръдка, която е свързана с дълбоки чувства.

9f890f51a3d3f62aa7df6ba8766622df

8. Поставете глави един на друг

Докато прегръщате с мъжа си, забелязали ли сте някога, че главата ви е идеална за ръката? И ако вашият човек е достатъчно висок, той някога е положил главата си леко на върха на вашите? Това не е само невероятно уютно и удобно прегръщане, но това, което показва, че двамата сте невероятно близки и дълбоки чувства един към друг. Това показва, че сте сто процента удобни един за друг и знаете, че двамата заедно вървят перфектно като последните две парчета от един твърд пъзел.

Така че, ние сме любопитни: коя прегръдка ви харесва най-много? Получавали ли сте някога една от онези ужасни въоръжени, неудобни прегръдки? Или сте имали достатъчно късмет, за да се въртите от човека на вашите мечти? Бихме искали да чуем историите ви по-долу и се надяваме, че това е помогнало да се преодолее прегръдката!

Leave A Comment

+ 40 = 45