Трябва ли да го Текст?

Всички сме били в ужасното положение, в което седим на стола си, гледайки на телефона си, чудейки се - трябва ли да го напиша? Отговорът е "да". Но защо? Как? Какво да кажете? Какво не трябва да казвате? Има много неща, които трябва да знаете, но не позволявайте да ви завладеят. Ние имаме отговорите на всичките ви въпроси.

68799c2278f64f767028bb4829796aa9

Защо е добре да го напишете първо

Защо ние, жените?, винаги попитайте себе си, когато става дума за текстовете на човек? Ще прекараме часове в размисъл. Ще започнем дори и ново текстово съобщение с неговия телефонен номер в горната част, но полето за съобщения ще бъде празно, защото просто не знаем какво да кажем или дори не знаем дали би трябвало да го напишем. Но защо? Дали защото се страхуваме да изглеждаме твърде отчаяни? Смятаме ли, че текстовете на първо място са против правилата на това да си жена? Нека ви кажа това: напълно е добре да го напишете. Всъщност повечето мъже всъщност предпочитам то.

Добре, сега не седи в шок. Знам, че вероятно е изненада да чуя това - и вероятно дори не ми вярвате. Не ви обвинявам. Всичките ви приятели вероятно са ви казали да не го пишете или ще изглеждате отчайващо и лесно и вероятно сте изтрили изчакващото текстово съобщение (все още все още сте седили там, гледайки телефона ви, чакайки да ви напише текст, нали?). Мъжете харесват това, когато жените дават текст на първо място. Искам да кажа, в края на краищата - всички знаем, че мъжете LOVE, когато момичетата правят първия ход. Това е такова включване. Това показва, че сте напълно уверени и сигурни в себе си и не чакайте никого. Ти си герой. Знаеш какво искаш и ти отиваш за това. Защо да е различно, когато става въпрос за текстови съобщения? Точно.

Дами, преди да прекарате часове, които да обмислят дали да го направят или не, отговорът е "да". Това е почти винаги добра идея. Той няма да има нищо против и той няма да внезапно мисли, че си някакъв несигурен странник - всъщност той ще мисли точно обратното.

a0a84dd22ec8fc4c57af3d6f3b3167d6

Ръководство за всеки сценарий

Добре, така че сме напълно ясно, че е добре да го напишете. Хората абсолютно го обичат. Но сега тук идва трудната част: какво всъщност трябва да направиш казвам? Ето няколко сценария, за да започнете:

текст

1. Кутията, с която си говорила, ти даде само номера му.

Така че, независимо дали сте разговаряли в един бар или сте му говорили няколко пъти във вашата математическа класа, най-накрая е дошло времето. Той ви е дал номера си и е готов да направи следващата стъпка в отношенията. Еха. Това е всичко на раменете ти сега! Какво ще направиш?

Не мога да подчертая това достатъчно: не бъдете скучни. Никой не иска да получи същото старо "Hey What's Up" текстово съобщение. Това е ... тъп. И вероятно е виждал същото текстово съобщение от още 5 момичета през последните няколко дни. Не бъди това момиче. Вместо това опитайте нещо подобно: "Хей, това е Софи. Как се отнасяше тази синя напитка снощи? Увит с махмурлук? "Или" Хей, това е Аби. Моля, кажете ми, че сте направили толкова ужасно по този математически тест, както и мен. "Това му позволява да разбере кой е текстови, а също така му дава нещо забавно и интересно да говорим с теб.

вечеря

2. Току-що се прибрахте у дома от страхотна среща с този специален човек.

Искри се движеха през цялото време. Седяхте на леглото си с глупава усмивка, откакто сте влезли във вратата. Просто не можеш да го измъкнеш от главата си и датата не беше нищо друго освен перфектно. Какво ще кажете?

Първо и най-важно, трябва абсолютно да го оставиш да разбере колко невероятно време си имал. Не се плашете! Нещо като "Джеймс! Благодаря ви много за тази вечер. Това беше невероятно. Пицата беше вкусна, филмът беше страхотен, а ти беше невероятно. Трябва да го направим по някое време ". Тук сте обхванали цялата основа. Казахте името му в текста, за да го направите по-приятно, казахте му всичко, което обичате за датата (включително и него), и му съобщавате, че искате да излезете отново. съвършенство.

night3

3. Току-що сте правили секс за първи път с нов партньор.

Добре, това е важно. Искам да кажа, че сте имали изумително време, но все още има малко неудобство. Не искаш да правиш нищо странно и не искаш да се държиш като това, което искаш от него (освен ако това не е това, което искаш). Има няколко опции, които можете да избирате, но не се опитвайте да го пуснете, сякаш нищо не се е случило. Това го кара да мисли, че е лошо време.

Може да кажете нещо като: "Уау. Бяхте невероятно снощи "или" Обичах всичко за снощи. Напитките, пиесата - и особено теб ". Така или иначе, му позволяваш да знае, че си прекарала добре и искаш да го направиш отново. Бихте могли да проследите и да кажете: "Значи сте се забавлявали снощи?" Или "Имахте ли толкова забавно, колкото и вчера?"

страна

4. Току-що срещнахте приятелите му / членовете на семейството му.

Е, ако се срещате със семейството си или с приятелите си, отколкото трябва да бъдете нещо специално. Така че трябва да сте сигурни, че му съобщавате, че сте благодарен за възможността и че сте обичали семейството му / приятелите си. (И да, би трябвало да кажете това, дори ако не сте били голям фен на приятелите или членовете на семейството му).

Кажете нещо по следния начин: "Много ви благодаря, че ме поканихте да вечеряте с родителите си снощи! Те бяха прекрасни "или" Благодаря, че дойдохте в бара с вас вчера. Вашите приятели и готини и CRAZY! Хаха ". След това можете да проследите това текстово съобщение с нещо като "Какво мислеха за мен?" (Защото знам, че вероятно сте готови да разберете - аз не ви обвинявам!).

непохватен

5. Нещо неловко се случи.

Добре, да речем, че сте направили нещо напълно неудобно с един приятел приятел предишната вечер. Може би сте напълно пияни и сте действали глупаво. Може би сте грабнали приятеля си и сте започнали да го правите - въпреки че двамата сте били "просто приятели". Наистина, има цял списък от неудобни и неудобни моменти, които могат да се случат. Но какво ще кажеш на следващия ден?

Наистина, единственото нещо, което трябва да кажеш, съжалява. И вие би трябвало абсолютно да кажете, че съжалявате - дори ако сте преобладаващо смутен. Това ще помогне да се улесни малко въздухът и да се помогне на двамата да работите по-бързо, отколкото да се опитвате да избегнете напълно ситуацията. Просто "Съжалявам за снощи" е чудесен начин да започнете. След това, въз основа на отговора му, ще разберете какво да направите по-нататък.

text6

6Не се интересуваш от него.

Вероятно няма нищо по-лошо от това да бъдеш воден от някой, който не се интересува от теб. Ако сте ходили на среща с човек, за когото сте смятали, че сте харесали, но в крайна сметка това е бил бюст, който идва в нощта, тогава трябва да му съобщите веднага от прилепа. Не чакайте той да ви каже колко страхотен човек сте или колко велика е нощта - това ще убие още повече духа му. Трябва да го предупредя и честно, колкото може по-бързо. Има няколко различни начина да направите това.

Винаги можете просто да кажете: "Съжалявам, но не мисля, че това ще се случи. Ти си добър човек, но не виждам нищо да се случва между нас. Благодаря ви за датата, обаче ". Това е невероятно, но получава смисъл доста бързо. Ако искате да сте още по-фини и приятелски настроени, опитайте нещо като "Хей. Слушай, ти си много добър човек, но не мисля, че виждам между нас нещо романтично. Можем да останем приятели, ако искате! "

Времена не трябва да го пишете

Е, в по-голямата си част почти винаги е добре да го напишете първо. Но, разбира се, все още има няколко случая, в които трябва абсолютно да избягвате да му съобщавате напълно. Ние сме разбили няколко пъти не трябва да го текст.

луд

1. Когато си луд.

Това е много просто: когато си луд, почти винаги казваш неща, които не искаш да кажеш. Което означава, че може да свършите да казвате нещо наистина гадно и грубо за него, което напълно ще го отклони и ще съсипе връзките ви. Ако сте луд, не го изречете. Изчакайте да се охладите и се върнете в разговора с главата на ниво, за да обсъдите ситуацията.

скука

2. Когато сте пияни.

Ах, онези прочути пиянски текстове. Тези много неудобни, неудобни и напълно ужасни пиянски текстове. Не искаш да си направиш глупак, нали? Тогава силно препоръчвам да се избягва писането му, докато сте под влияние. Може да кажете нещо "навън", което ще ви направи странни, отчаяни, странни - списъкът продължава и нататък. Искам да кажа, когато сте пиян, вие сте много по-отворени за нещата. Не бихте искали да му кажете нещо лично за себе си или може би дори нещо, което сте мислили да му направите (намек за намек). Просто моля, избягвайте пиянския кошмар и запазете текстовете си за следващия ден.

текст him

3. Iче вече го е писал.

Това е правило: текст някой, и ако те не обратно текст, не ги текстовете. Искам да кажа, има причина да не върнат текста, нали? Може би те са заети на работа. Може би те работят по домашните работи. Може би те просто не искат да говорят с вас. Каквато и да е причината им да не изпращате текстове назад, не искате да бъдете досадни или да изглеждате отчаяни. Ако вече сте го изписали още веднъж - и той не е написал обратно - нека бъде. Той ще се свърже с вас, ако иска да говори.

9828ae5fa1c6e552e08037a81d1ca96f

Текстове, които никога не трябва да го изпращате

Има само някои неща, които НЕ трябва да кажете на човек. Ето няколко абсолютни номера, когато става въпрос за текстообработка на човек.

1. Не мога да чакам отново да изляза с теб.

Звучи безобидно, нали? Но знаете ли какво сте направили там? Автоматично приехте, че ще има следващия път. Автоматично приехте, че отново иска вашата компания. Вместо да му кажете, че сте имали хубаво време, решихте, че той е толкова забавен, колкото и вие, и двамата ще отидете на много големи приключения заедно. Но за съжаление просто не работи така. Това текстово съобщение е твърде вероятно. Вместо това кажете нещо като: "Уау, имах много хубаво време с вас Джеф. Бих искал да го направя отново някъде ". Това му позволява да знае, че сте обичали датата, и ако е на същата страница, бихте искали да го направите отново по някое време.

2. Какво става?

Вероятно сте изпратили този текст, какво, до сега милион пъти? Да, и знаеш ли какво? Той чете същия текст още милион пъти. Една дума: скучно. Когато изпращате текст на човек, не искате да сте скучни. Това е толкова лесно. Не искаш да бъдеш като всички останали и със сигурност не искаш да мисли, че ти си сън. Кой иска да има връзка с някой, който е скучен? Вместо това опитайте нещо като "Хей! Очакваш ли тази вечер партито на Брин? "Или" Хей! Видяли ли сте новия филм "Стар Трек"? "По принцип му пращайте всичко, което ще започне разговор.

3. Къде беше?

Когато не сте разговаряли с някого за известно време и изпратите това текстово съобщение, техният отговор почти винаги ще започне с "Съжалявам", следвайки следното: "Бях зает с работа, училище и т.н." И вие знаете какво току-що го направихте? Винаги сте го накарали да разговаряте с вас и да го накарате да се почувства зле. Това не е всичко, което трябва да направите. Вместо това опитайте да кажете нещо като "Хей! Не сте чули от вас от известно време. Как си бил? "Това му позволява да разбере, че си мислил за него, но разбираш, че животът става забързан.

4. Мисля за теб!

Освен ако не сте имали връзка с този човек от известно време, моля, не изпращайте това текстово съобщение. Изпращането му на човек, когото едва познаваш, е рецепта за бедствие. Той ще прочете това и автоматично ще помисли: "Уау. Това момиче е лудо и супер прилепчено! "Искам да кажа, в края на краищата - малко странно е да мислите толкова много за някого, когото току-що срещнахте и всъщност да му кажете. (Искам да кажа, разбира се, че е добре да мисля за това hottie без прекъсване! Аз го правя също - просто не го оставяйте да го знае!) Това е малко прекалено отчаян. Въздържайте се от подобно нещо.

текст

Не позволявайте текстовите съобщения да ви правят или да ви развалят. По-лесно е, отколкото си мислиш, да описваш този специален човек в живота си!

Какво мислиш? Трябва ли жените първо да напишат човек? Има ли определено време да не го пишете? Какво да кажете? Умираме да чуем вашето мнение!

Leave A Comment

56 + = 62