Топ 100 Смазващи котировки за него

Предишна2 от 2Следващия

Смажете цитат # 51

голям 3

Може да не искаме да го признаем, но всички ние желаем. Аз за един не мога да позволя на една мигли да паднат, без да го желаят и аз все още вярвам в магията на стрелба звезди и рожден ден свещи. Ние всички имаме тонове от неща, които искаме да желаем, но ако имате смачкване, повече от вероятно те са първото нещо, което ви се струва, когато някой каже желание.

Crush Цитат # 52

голям 4

Никога не спирайте да мислите за "какво, ако". Вие никога не знаете какъв живот има в магазина за вас, така че бъдете сигурни, че никога не се отказвайте и не спирайте да мечтаете за това какво.

Смажете цитат # 53

голям-5

Понякога хората, за които падаме, нямат смисъл. Сериозно няма логична причина да ги харесаме, просто простият факт, че не можем да ги измъкнем от главите си и ние всеки ден попадаме за тях. Сърцето иска това, което иска, необяснимо, колкото и да е.

Crush Цитат # 54

голям 6

Добре, казах го веднъж и без съмнение ще го кажа много пъти отново. Никога не си прекалено млад, за да се влюбиш и можеш да се срещнеш с него в абсолютно всякаква възраст. Когато сте влюбени, че сте влюбени, това е просто толкова просто. Не ме интересува какво казват другите хора, ако го обичате, тогава нека да бъде цялата кураж и подкрепа, от която се нуждаете.

Crush Цитат # 55

голям 7

Дали това е вашата мечта? Знам, че това е, което някои хора мислят, когато те имат смаже, въпреки че не мога да кажа, че е нещо, което някога съм правил. Моите сънища не бяха цитат, който да е сложен. Това обаче е нещо, което сега мисля непрекъснато и винаги си представям мен и моята годеница.

Смажете цитат # 56

голям 8

Трябваше да включа тази картина в списъка, просто защото е толкова проклета! Обичам това, това е невероятно сладко и се надявам да го обичате и вие.

Смажете цитат # 57

голям 9

Когато разчитате на връзка с някого, не забравяйте да поискате всяка част от тази връзка. Доброто и лошото, всичко е важно. Не можете просто да вземете доброто нещо, така че не забравяйте, че когато разбивате някого. Бъдете готови за всичко това и попитайте себе си дали наистина искате всичко това.

Crush Цитат # 58

големи 10

По мое мнение това е един от най-добрите цитати за обобщаване на това, което е да се смажеш на някого или дори да се влюбиш в някого. Той обхваща всичко, което чувствате, и ви показва как се променя перспективата ви за нещата, след като започнете да виждате това лице като нещо повече от приятел.

Разбийте Цитат # 59

голям-11

Това е едно от най-ужасните чувства, когато става дума за вашето смазване. Освен това изглежда, че случаят е по-често, отколкото не. Или дори когато сте точно до вас, все още се чувствате. Сякаш между вас има физическо и метафорично пространство, че не сте напълно сигурни как да мостувате.

Crush Цитат # 60

големи 12

Когато се чувствате безнадеждно или мислите, че нищо няма да попадне на мястото си, запомнете това. Може да се изненадате, но това е напълно вярно. Ако нещата не работят с вашето настоящо смачкване, тогава не губете сърцето, просто означава, че не е било предназначено да бъде и че нещо още по-скоро идва по пътя ни скоро. Остани силен, щастието ти ще дойде при теб най-неочаквано.

Смажете цитат # 61

големи 13

Това също е неизбежно, ако имаш смачкване - приятелите ти ще те притеснят по-късно. Приятелят е ужасно за това, но предполагам, че затова са нашите приятели. Те са там, за да ни притесняват и да ни вдигат, докато ни обичат през цялото време.

Crush Цитат # 62

големи 14

Не е ли най-лошото нещо, когато искаш да говориш с твоето смазване или дори когато го направиш, а после го гледаш и внезапно сякаш целият ти речник изчезва? Като внезапно сте мълчалив или просто не можете да изрежете смислено изречение заедно. Отминаваш, чувствайки се, че си се смутил и си мислел, че никога няма да те хареса, но не се притеснявай, може да види загубата на думи за това, което наистина е.

Crush Цитат # 63

големи 15

Ако само това беше просто, нали, Леонард? За съжаление не можете просто да изключите чувствата си и внезапно спрете да харесвате някого. Животът би бил по-прост, ако случаят е такъв, но не е толкова забавен по мое мнение, или колкото си струва.

Смазвам Цитат # 64

големи 16

Това е старата история, нали? С вашето смачкване всичко е съвсем различно. Чувствате се различно, вие се усмихвате повече, изглеждате по-щастливи, просто изглеждате по-лесни. Имам новини за вас, макар и дами, това усещане се усилва само когато най-накрая се срещнете с "единственото", така че повярвайте ми, когато казвам, че загубените смачквания и изгубените взаимоотношения не си заслужават да плачат.

Crush Цитат # 65

големи 17

Никога не съм мислил за любовта и се смазва по този начин преди, но сега, когато мисля, че е напълно вярно. Всяка връзка ни учи нещо и винаги ни гради за нещо по-добро. Ето защо не можете да погледнете назад към вашите предишни отношения или смазвания, които не са излезли и са тъжни. Нямаше да си човекът, когото си сега, ако не се бяха случили.

Смазвам Цитат # 66

големи 18

Следващият път, когато мечтаете да разкажете на вашето смазване как се чувствате, но открийте, че нямате достатъчно смелост, тогава запомнете този цитат. Ако не им кажете как се чувствате, винаги ще се върнете обратно и ще се чудите какво може да е било и това може да бъде милион пъти по-лошо, отколкото да не сте казали на първо място. Спестете си много излишно време, чудейки се как се чувства и просто го попитайте.

Намерете Цитат # 67

големи 19

Следващият път, когато се опитвате да убедите себе си, просто напомняйте си за това. Също така, този съвет си заслужава да си спомните, когато се взирате в него. Хората може да започнат да се чудят за чувствата ви, ако те хванат, че го гледате като ".

Смажете цитат # 68

големи 20

Това винаги е така, нали? Започвам да се чудя дали това са само правилата на смачкване, защото когато се стигне до това, всички с нападение изглежда имат същите проблеми и почти същите чувства.

Crush Цитат # 69

големи 21

Само веднъж не би било хубаво, ако той дойде и ви говори веднъж? Той не трябва да каже много, просто "здравей" ще направи всичко, за да ви каже, че той ви е забелязал. Това би направило хубава промяна от теб, който винаги се занимаваше с разговор.

Crush Цитат # 70

големи 22

Ако имате смачкване, което няма да се случи никъде, тогава е много вероятно, че в определен момент ще се почувствате усещането. Ще откриете, че се отказвате и бавно се принуждавате да продължите. Ако това си ти, не се натъжавай. всичко ще свърши най-доброто в края на краищата. Това може да означава, че този човек не беше този за вас, но съм убеден, че има някой по-добър за вас.

Смажете цитат # 71

голям-23

Признайте го, вие го мразите, когато вашият смач не дойде на училище. Не е като да си говорил с него или нещо друго, но ако е там, би означавало, че можеш да хванеш някакви проницателни погледи и мечта. Няма съмнение, че има поне един урок седмично, който имате с него и вие очаквате с нетърпение. Неговата не може да се развали ...

Смажете цитат # 72

големи 24

Вероятно всички сме се замислили само по едно или друго. Но той не го прави? Има само нещо за него, което привлича очите ни към него и ни принуждава да гледаме.

Crush Цитат # 73

големи 25

Повечето от нашите умове забравят да ни напомнят за много лоши идеи, но никога повече, отколкото когато става дума за любов. Както казват обаче, сърцето иска това, което иска. Ще има ли значение, дори ако ни напомнят?

Crush Quote # 74

голям-26

Това е ужасно усещане, още по-лошо, ако вашият приятел знае как се чувствате. Всичко, което може да се надява, е, че твоят приятел прави това от теб.

Смазвам Цитат # 75

голям

Докато може би съм казал преди, че шансовете са, че вие ​​сте смазан от някой, залагам, че много от вас не ми повярвахте. Всъщност вероятно мислиш малко нещо подобно!

Разбийте Цитат # 76

голям

Така че, признайте го, колко от вас се чувстват така за вашата смачкване? Обзалагам се, че отговорът е повече от вас, който би искал да признае.

Смазвам Цитат # 77

tumblr_mb5h2jeZt41rdfdw6o1_500

Добре, наистина съжалявам, но ще бъда доста груб. Моля, погледнете добре вашето раздразнение и решете дали може да се появи нещо повече от приятелство. Ако отговорът е нещо по-малко от твърдо, тогава може би е време да мислите да продължите.

Crush Цитат # 78

tumblr_md1rcsSCmN1ri792ko1_500

Това е ужасната истина, нали? Само текстът и говоренето не са достатъчни. Искаш много повече от това с твоето смазване. Искаш връзка, не приятелство. Дори флиртуването просто не е достатъчно.

Crush Цитат # 79

tumblr_mst1e6wDx61r4j0amo1_500

Държането на ръце е толкова просто нещо, но когато става въпрос за взаимоотношения, всичко изглежда. Това често е всичко, което искаме, но знаеш какво казват за простите неща в живота.

Смазвайте Цитат # 80

tumblr_mwhqvvShqu1sflaj6o1_500

Когато се смажеш, много често се вбесяваш и внезапно се занимаваш с песни, които като че ли разбират как се чувстваш и слагаш тези чувства в думи. Това е комфорт и проклятие по много начини.

Смажете цитат # 81

tumblr_n1gfmhlzhW1skfjgoo1_500

Аз правя това през цялото време с моята годеница и съм сигурен, че повечето от вас вероятно правят това с вашето смачкване. Може би не мислите, че "наистина те обичам", може би това е "Иска ми се да си моя" или нещо подобно. Получавате картината!

Crush Цитат # 82

tumblr_n49q4x65SV1t83r0bo1_500

Има ли някой от вас, който ще ви смаже, точно сега? Ако имате шансове, този коментар ще се отнася за вас. Не губете сърцето, останете надежда.

Смазвам Цитат # 83

голям-2

Това ли е вашият списък? Ако се опитва да се съсредоточи върху няколко неща, които са негови. Попълнете живота си с други неща. Ако сте щастливи, той може много да падне за вашата усмивка.

Смазвам Цитат # 84

голям 3

Ако само ти имаше смелостта да кажеш това. Това е ужасно усещане, но се опитайте да не го оставяте да ви сваля. Оставете там дами.

Crush Quote # 85

голям 4

За тези от вас със смаже, аз се обзалагам, че всички желаете можете да изпратите това писмо. Животът би бил толкова опростен, ако можехте.

Разбийте Цитат # 86

голям-5

Знам, че съм ви казал преди това, но мисля, че не бива да забравяте. Не бъди синя само защото вашият смач не ви забелязва, има някой за вас, дори ако все още не го знаете.

Смазвам Цитат # 87

голям 6

Това ли е книга, която искате да имате? Ако не, тогава ви предлагам да намерите някаква смелост и да разкажете на вашето смаже как се чувствате. Не можете да получите това, което искате, освен ако не го поискате.

Смазвам Цитат # 88

голям 7

Защо нашите желания трябва да са толкова прости, но все пак изглеждат толкова безнадеждно недостъпни. Това е болка, нали? Ето защо сънуваме, предполагам ...

Смажете цитат # 89

голям 8

Това е, което е усещането, когато веднъж се смажем, нали? Това е като, че току-що дойде в нашия живот, след това изчезна, оставяйки ни да се чувстваме надежда и празни всичко в същото време.

Смажете цитат # 90

голям 9

Каква е вашата любов, която обичате? Предполагам, че за повечето хора това е усмивката, заедно с комбинация от други велики неща.

Разбийте цитат # 91

големи 10

Колко от вас се чувстват така? Чувствате се, докато бихте се борили с изгубената битка, която все още не можете да се откажете. Имаш надежда ...

Разбийте цитат # 92

голям-11

Опитайте се да не сте надолу, ако това важи за вас. Това е ужасно усещане, но за съжаление това е просто част от смазването.

Crush Цитат # 93

големи 12

Това е толкова вярно, ако само вашето смазване може да осъзнае, че сте този човек ...

Смазвам Цитат # 94

големи 13

Кажи ми, колко от вас са се случили. Много нещастен момент?

Разбийте Цитат # 95

големи 14

Това са малките неща, които в крайна сметка правят големите неща!

Намерете Цитат # 96

големи 15

Ако имате смачкване, който е и един от вашите приятели, тогава вероятно ще се почувствате така. Ако само той получи снимката ...

Намерете Цитат # 97

големи 16

Никога не забравяйте потенциалния краен резултат. Не се отказвайте, това може би ще ви бъде известно време скоро!

Crush Цитат # 98

големи 17

Като автор и запален читател, този цитат е чисто съвършенство! Това е любовта!

Crush Цитат # 99

големи 18

Ако само сме имали смелостта да кажем това на глас! Животът би бил много по-лесен, ако го направихме.

Разбийте цитат # 100

голям

Не се обезсърчавайте, ако сте вие, както съм казвал много пъти, единствената причина нещата да не работят е, защото нещо още по-добро идва по пътя ви.

Предишна2 от 2Следващия

Leave A Comment

96 − 86 =