Скорпион Човекът в любовта

Винаги решени да постигнат успех, представяйки една неемоционална и самостоятелна личност, като същевременно се нуждаят от любов и изпълнение, както и нетърпеливо и загадъчно отношение, което не може да бъде пренебрегвано, не е чудно защо Скорпион е толкова очарователен знак. Те несъмнено са един от най-лоялните и решителни признаци на куп и няма да се поколебаят да задават въпроси, но мнозина смятат, че Скорпион е безразличен и отегчен. Scorpios обаче са най-страстните и интензивни хора, с постоянна нужда от участие и успех.

голям 3

Видът на жената е необходим на Скорпионите

Скорпионът не се люлее от красиво лице, нито пък е привлечен от фалшива жена. Човек със Скорпион е нащрек за една удивително красива жена, която е свирепа и уверена, за предпочитане със стабилна кариера и почтена личност. Той търси истинска дама с ярко отношение и самочувствие, което може да привлече вниманието дори и в най-големите тълпи. Скорпионът обаче се нуждае и от една жена, която е авантюристична и може да се справи с някаква притежателна и интензивна връзка. Той не е и няма да се справи с жена, която се опитва да играе игри. 

голям-2

Скорпион във взаимоотношения

Обикновено се казва, че мъж от Скорпион ще се качи бързо в леглото с красива жена, но трябва да бъде наистина заинтригуван да влезе в отношения с дама. Тя трябва да бъде изключително специална и на върха, за да грабне вниманието си за нещо друго освен за една нощ. И щом открие тази необикновена жена, той се приближава към нея като пчелите на мед. Той ще направи всичко за жена си, но все пак може да й даде студено рамо, когато става въпрос за емоции. Виждате ли, мъжете от Скорпион се опитват да се справят с това, че са твърди и трудни, без да показват никаква любов или интерес. И все пак дълбоко, те са изключително емоционални и привързани към своята дама по избор. Всъщност те могат да бъдат толкова притежателни и интензивни, че някои дами го приемат като контролиращи. Това е само начинът на Скорпион - той не иска да играе игри и със сигурност не иска да загуби ценното си притежание - което, разбира се, е неговата прелестна дама.

Човек със Скорпион не се страхува да поеме предизвикателството на уверена и елегантна жена и не й пука дали печели повече пари или има по-голяма къща. Всъщност, той обича една жена, която може да се грижи за себе си и не се нуждае от стабилизация от мъж. Това е, което много жени смятат за привлекателни в Скорпион, особено жените, които са много успешни и се нуждаят от човек, който няма да ревнува (поне по финансови въпроси). Жените също са привлечени от факта, че човек от Скорпион може да говори за реални проблеми и дълбоки проблеми, без да бъде обиден или ядосан. В съзнанието на Скорпион човек предпочита да говори по-скоро спокойно, а не да се ядосва или да се тревожи.

За да се каже ясно, един мъж на Скорпион е в него за дългите разстояния. Когато намери гал, който сериозно се интересува от него, той ще направи всичко, за да я задържи и да й съкровища като диамант или злато.

голям

Скорпион в спалнята

Scorpios може да бъде много убедителен и мистериозен. Те обичат да се занимават с акт, представящ неемоционален външен вид, но отвътре имайки някакво нуждаещо се и страстно отношение. Тяхната съблазнителна природа и мистерия е това, което привлича много жени към Скорпиона, а това, което той представя в спалнята, само възпламенява похотта за него.

Това е казано, ако търсите безопасност и сигурност, тогава вероятно не трябва да скочи в леглото със Скорпион. Скорпионите имат много дивия сексуален живот и един луд секси диск, който ги поддържа изключително активен. Те са готови да направят почти всичко в спалнята, дори ако това е само един път, просто да кажа, че са го опитали. Те не обичат барабан и опит на барабани и се нуждаят от сексуално приключенска жена, която е в състояние да се справи с лудната си сексуална злоба. Това не означава, че не са страстни или любящи, но Скорпионът иска да угоди на своята дама с много различни форми.

Излишно е да казвам, че ако преследвате една нощ със Скорпион, можете да очаквате диви и приключенски време, за разлика от всичко, което сте изпитали преди. Само не забравяйте да запазите открит ум и положително отношение и ще изпитате много удоволствие.

Отрицателна страна на човек от Скорпион

Не всички могат да бъдат рози и маргаритки, нали? И точно като всеки друг, Скорпионът има недостатъци. Един от най-големите недостатъци, които някой Скорпион може да ви каже е, че могат да бъдат малко контролирани. Човек със Скорпион ще се ревнува бързо и му харесва да бъде верен на него по всяко време. Той не се опитва непременно да контролира, той наистина е просто страстен към своята дама и иска всичко от себе си. Тази егоистична природа може да бъде опитомена и някои жени дори се наслаждават на интензивните отношения на Скорпиос.

Друг един от най-големите недостатъци, които често се срещат при мъжете със Скорпион, е тяхното люлеене на настроението. Те могат да бъдат огнени и страстни една секунда, отделени и незаинтересовани следващите. Това е просто защото Скорпионът мрази да покаже своята чувствителна страна, като го смята за слаба, макар че вътре са наистина гъсти и романтични. Ако можете да се придържате към човек от Скорпион чрез промените в настроението му, вие сте сигурни, че ще сте свидетел на неговата чувствителна и любяща страна - която според вас е извън всяка друга любов, която бихте могли да получите в друга връзка.

Съвместимост

Скорпион и Риби: Вие двамата ще споделите дълбока емоционална връзка, която прави много любяща и забавна връзка. Няма да се свързвате с друг знак толкова лесно, колкото с Риби.

Скорпион и Скорпион: това прави изключително интензивна и романтична връзка. С двамата двамата споделяте притежателни и контролиращи качества, вие двамата вероятно ще бъдете залепени един към друг, което лесно може да доведе до брак.

Скорпион и Телец: Вие двамата ще се свържете на романтично ниво бързо. Ако можете да намерите други нива и интереси, с които да се свържете, връзката без съмнение ще бъде изключително силна и дългосрочна.

Скорпион и рак: този мач е по-малко вероятно да работи, но все още е възможно. Двамата и двамата обичате интензивна връзка и силна връзка, но двете се различават значително, когато става въпрос за боравене със ситуации. Това може да доведе до разрушаване на някога силната връзка, която двамата споделихте.

Скорпионът в орехови орехи 

Той е страстен, задвижван човек, който не обича да показва своята чувствителна страна на обществеността. Той е отчаян да намери една уверена, успешна жена, която един ден има като своя трофейна съпруга. Той се нуждае от стабилност и страст и не се страхува да опита нови неща, особено в спалнята. Неговата загадъчна природа и съблазнителни начини го правят лесен за разбиране, но той има истински чувства само за малцина. Ако можете да се примирите с неговата контролираща природа и промени в настроението, мъжът на Скорпион ще ви отнася към вас като принцеса и ще ви накара да се почувствате като най-голямата жена в света.

Изображение на кредита: Bluefreedom, Мира Т. Грей, Сузана.

Leave A Comment

8 + = 13