Направете и не дайте текст за вашето смазване

Имате пеперуди в корема си и телефон в ръката си - вашето смазване ви е изпечено или ви е дадено номерът му. Сега какво?

Има няколко прости указания за писане на текстовете. Докато всеки човек е уникален, повечето от нас имат някои общи неща, когато става въпрос за флиртуване и разговор чрез текст, и е препоръчително да следвате посочените по-долу неща и да не ... в повечето случаи.

14a8bd332001f869f674a597fd1f99dc

Не отговаряйте на всеки текст направо

Повечето хора харесват, ако отговаряте в рамките на разумен период от време, но ако спрете всичко, което правите, за да отговорите на текст всеки път, когато го получите, другият човек ще започне да мисли, че нямате нищо против в живота си.

Докато е хубаво да влезете в правилен разговор с някого, където и двамата да отговаряте веднага, когато получите първия текст или още не сте в разговора, отделете време. Понякога това може да бъде десет минути, понякога един час или дори повече, ако имате труден ден.

Също така, ако сте на работа, изучавате или правите нещо важно, изчакайте известно време и го видите като лечение, когато получите отговор - като след приключване на тази смъртоносна задача, която знаете, че трябва да приключите. Ако текстът ви не спира, няма да получите никаква работа и не бива да се стига до смачкване между вас и да станете следващата кралица на каквато и да е кариера, която сте избрали, или по този въпрос: спрете да присъствате, когато висиш приятели.

Мислете преди да текстувате

Понякога, когато получаваме текст, ние сме заети да правим нещо друго и не четем правилно текста, или сме толкова щастливи или толкова ядосани, че не спираме да мислим, преди да отговорим. Това често ни води или в неправилно интерпретиране на текста, или в отговор по начин, по който ще съжаляваме по-късно. Ако всъщност спираме да мислим за минута или две, обикновено излизаме с нещо по-интересно или забавно да кажем.

Правете шега вицове

Кой може да устои на някой смешен? Като се има предвид, че наистина сте смешно, че ...

Изпращане на изображения

Понякога забавно изображение или изображение, за да покажете къде се намирате, е по-лесно от текстовете за него.

Не поставяйте LOL в края на всяко изречение

Понякога LOL или хаха наистина трябва да са в текста, но не винаги.

Също така, ако флиртувате или използвате малко секси намеци, ако го завършите с LOL, ще видите, че сте несигурни или докато се опитвате да покажете, че всъщност не означава това, което току-що казахте. Защо иначе бихте поставили LOL след него?

Не изпратете Тези Вид на снимките на себе си, освен ако не сте във връзка

Да, секси снимки са секси ... ако знаете, че човекът е сериозно в теб и вече сте се виждали един друг гол. Освен ако не искате да бъдете взети за поръчка на булката, задръжте настрана, докато не сте истински артикул. В края на краищата, не искате да намерите същото изображение по интернет и Facebook, нали?

Не чакайте дни да текст след дата

Не, няма тридневно правило, според което трябва да изчакате три дни, за да напишете някого. Обикновено, ако някой има някакъв вид благоприличие, те ви правят текст в рамките на 24 часа от датата. Ако не го пращат, изпратете един текст и преместете отзивите, но като общо правило - момчетата текст след първата дата ... винаги има едно изключение от правилото,.

Направете край на разговор, който изчезва

Ако смятате, че той не отговаря с никакъв ентусиазъм (а не защото е ужасно при писането на текстови съобщения, а защото просто не е в разговора), го прекратете. Кажете, че имате нещо да направите, или ако има естествен край, спрете текстовото съобщение.

Ако той просто отговори с кратки текстове, нищо интересно, а след това също завърши разговора. Просто "Добре, трябва да тръгвам. Уловете я по-късно. "Или" Охладете. Ще се видим по-късно в алигатора. "Или" Звучи страхотно. По-късно "може да работи, в зависимост от това, което току-що каза. Или, както споменахме, понякога разговорът спира естествено.

Задавайте въпроси

Разговорът ще приключи, ако никой не задава въпроси. Ако имате съмнения, разгледайте статия, която написах за велики въпроси, за да попитам вашето смажене!

stk142189rke

Използвайте емотиконите 

Защо да не добавяте цвят? Понякога може да добави и хумор към една точка.

Не употребявайте емотикони

Сериозно.

Не започвайте сериозни разговори случайно 

Можете да получите дълбок и философски над текста - може да бъде наистина готино. Понякога разговорите вървят по този начин. Но ако възнамерявате да попитате човек, ако той има чувства към вас или нещо друго, което е сериозно, най-доброто място да направите това е лице в лице.

Не изхвърляйте някой над текста

някога.

Ако сте говорили много за вашата смачкване, но изведнъж започна да виждате този друг човек, не му казвайте над текст, OK?

Не използвайте съкращения през цялото време

Хей, hw r u? Искате 2 c филм 2nite?

Става досадно. Наистина досадно.

Също така проверявайте:

- техните, там и те са

- ние сме, сме били и къде

- Ти си и твоя

Започнете разговор

Разбира се, момчетата трябва да гонят момичето. Понякога е страхотно да оставите ден или два между текстовете, но също така да покажете, че се интересувате. Започнете някои от разговорите.

Ако току-що сте получили номера си и искате да започнете разговор няколко дни по-късно (освен ако не е след дадена дата, то тогава трябва да бъде в рамките на 24 часа, наистина), след това да му изпратите текст, когато срещнете нещо, което сте разговаряли с него за преди. Подобно на "Току-що видях онази кола, за която бяхте на път. Изглежда наистина готино. "И прикачи снимка на споменатата кола. Или, за да го държим съвсем прости "Хей, как става денят ти? Как е това за страхотен зимен ден? Ледено пързаляне през целия ден 🙂 "

Умирай и намеквай

Ако получите чувството, че се интересува, играйте с малко намеци и флиртува. Не го направете. Всяко послание не трябва да е флиртуващо. Помнете - най-добрият човек, с когото да се влюбите, е най-добрият ви приятел, затова говорете с него за всякакви неща. Може би не е вашият период.

Не му казвайте колко горещо са всички останали момчета

Ако сте били на кино и сте излезли с огромно смачкване на Крис Хелмсуърт, най-вероятно не би трябвало да разказвате вашето смазване. Освен ако не искате да чуете колко гореща е Анджелина Джоли, това е.

Не се преобърнете 

Както при поставянето на LOL до края на всяко изречение (за да се увери, че може просто да се шегува, да не означава, че наистина не се опитва да флиртува или да не се отнася сериозно), казвайки неща като "това е не е наистина страхотен текст, но вие получавате това, което искам да кажа "," вероятно това не е отговорът, който искате "и" наистина не мога да се изразя добре, когато изпращате текстови съобщения "след всяко друго изречение няма да ви накара да изглеждате като уверен човек.

Разбира се, можете да кажете тези неща, ако наистина го кажете - може да сте ужасни при писането на текстови съобщения, или наистина да объркате отговор и да ударите изпращате без да мислите - но след това го кажете веднъж и само веднъж. И бъдете уверени в това или се забавлявайте с него:

"Oups, които излязоха погрешно - се опитвах да мултитаскирам и очевидно не мислех за това, което пишех за LOL"

"Аз наистина суче в текстови съобщения - това е много по-лесно да се говори с хората в реалния живот!"

"Човек, ужасно ми е да пиша текстове. За щастие аз съм по-добре лично;) "

Няколко-изпращане на текстови съобщения

 Източници на изображения: Pinterest.com, deerval.com и realtormobile.net

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2от Мария Монтгомъри - Мария е писател, режисьор и социален предприемач на свободна практика. Тя също е говорител на Общинският център "Малките ангели" и запален блогър. Можете да я намерите някъде между Кейптаун, Лондон и Л.А., където най-вероятно ще я намерите в хълмовете, гледайки към града, който обича. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

76 − 72 =