Моят смачкване знае, че го харесвам – сега какво?

Така че най-накрая казахте, че ви харесва, че харесвате него или приятелите или враговете ви, какво ще направите сега? Зависи дали мислиш, че те харесва или не. Крайната цел, разбира се, е да го убедим, че го прави. Макар че понякога това е невъзможно, често става въпрос само да го накараме да ви забележи правилно.

547d6dd3a9bdb6d3c72177bf491e09f1

Отпуснете се и се усмихнете

Ако отначало се чувствате малко нервно (което се очаква!), Опитайте се да се отпуснете. Това, което той ще забележи за вас, е нещата, които всеки човек ще забележе за вас - вашата усмивка, колко сте уверени, че изглеждате, и просто като цяло, колко се радвате на живота си. Бъдете щастливи, че сте вие ​​и той ще се радва да бъде около вас. Дори и да не ви харесва, той все още може да дойде да се наслаждава на вашата компания.

Ако се почувствате нервен, опитайте се да мислите за това у дома - как ще се справите с присъствието му? Представете си, че той е там и вие ще ходите за вашия ден, както обикновено. Може да звучи глупаво, но понякога ни е нужна малка практика в справянето с нашата смачкване.

Не бъди уязвим

Добре, така че може да не се приближите до него и да се прикрепите към него. Особено ако не го познавате много добре. Въпросът, който правя, е, че макар да е добре да го гледате по-често, може би ще се почувствате неудобно, ако сте го гледали през цялото време, когато е наоколо. Охлаждайте го. Не го пренебрегвайте напълно (това е също толкова глупаво - вие искате той да ви забележи, в края на краищата, как иначе ще падне за невероятната ви?), Но също така се уверете, че той не се чувства неудобно около вас, защото му давате кученце очи.

Помнете, че мъжете искат да гонят, да не бъдат преследвани. Това е секси, показващо малко интерес и е флиртуващо, като се чувствате комфортно с флирт, но също така трябва да покажете, че имате живот. Покажете, че не сте уплашени от него, като знаете как се чувствате - вие сте някой, който проявява интерес да разберете дали има интерес. Но вие сте твърде зает да живеете невероятния си живот, за да се грижите прекалено много. Ако го интересува, това е страхотно, но ако не е така, имаш по-важни неща, отколкото да чакаш наоколо. Като показваш, че си щастлив, не се нуждаеш от одобрението му и че животът ти не спира, когато е наоколо, скоро ще започне да се опитва да те спечели, ако има интерес.

29b80ba758cf5c0d1035b1faff5db9f2

Ако Той проявява интерес, лесно

Когато човек, който харесва, проявява интерес към вас, шансовете ви ще бъдат толкова развълнувани, колкото и развълнувани. Разбира се, че ще! Не се хвърляйте в него, ако го направите. Играйте го добре. В края на краищата го изследвате. Работи ли достатъчно силно, за да ви спечели? Интересът към някого означава, че имате определено ниво на привличане. Това не означава, че знаете дали всъщност бихте искали да ги запознаете с тях. Той може да се окаже ужасен приятел или да няма представа как да те направи щастлив. Отделете време, за да разберете дали си заслужава.

Определено не слагай останалата част от живота си за него. Не отговаряйте на всички текстове, които получавате незабавно. Не пренареждайте живота си, за да отидете на среща. Явно му покажете, че имате живот, с който сте доволни, и ако той стане част от него, тогава той е привилегирован.

Избягвайте приятелите си да се хили, когато е наоколо

Ако всички ваши приятели започват да се кикотят, да сочат към него или просто да го гледат, когато е наоколо, шансовете са, че той ще бъде измамен. Докато някои момчета харесват този вид внимание, повечето не го правят. Също така го поставя в позиция, в която знае колко е специален за теб. Той не трябва да бъде специален, докато не разберете колко добре ще ви лекува. Накарайте приятелите си да разберат колко важно е да се държите добре, когато е наоколо.

Говори с него

За да се случи нещо, в крайна сметка трябва да говорите с него. Спокойно. Започнете с подаването на коментари и работете по пътя до точката, в която имате правилен разговор. Покажете, че сте готини около него. Ако той изглежда заинтересован да бъде флиртуващ, но не прекалявайте. Както споменахме по-рано - нека работи за това.

ff90fc7e1da017a0f103d7e525b463bb

Източник на изображението: Pinterest

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2от Мария Монтгомъри - Мария е писател, режисьор и социален предприемач на свободна практика. Тя също е говорител на Общинският център "Малките ангели" и запален блогър. Можете да я намерите някъде между Кейптаун, Лондон и Л.А., където най-вероятно ще я намерите в хълмовете, гледайки към града, който обича. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

5 + 4 =